Egyre több támadás válik ismertté Németországban: a Bild értesülései szerint Hamburg és Stuttgart mellett Berlinben, Frankfurtban és Bielefeldben is történtek a kölnihez hasonló erőszakos esetek.
Még öt nappal a szilveszteri események után is újabb támadások válnak ismertté Németországban. Mint szerdán kiderült Bielefeldben férfiak egy 150 fős csoportja zaklatta a kölnihez hasonló módon a nőket, de Frankfurtban és Berlinben is voltak hasonló esetek. Stuttgartban kedden még csak a rendőrszakszervezet emelt szót, szerdán viszont megszólalt a bántalmazott rendőrnő és a városi kapitányság is – számolt be róla internetes oldalán a Bild.
nr
Miért csak most?
Vajon miért titkolta el országszerte a bűncselekményeket a rendőrség? -tette fel a kérdést a lap, amely arról is hírt ad, hogy csak hat nappal a történtek után derült ki: Stuttgartban még szilveszter éjjel őrizetbe vettek egy 20 éves iraki férfit, aki a barátjaival egy 15 és egy 18 éves lányt molesztált és fogdosott a város főterének számító Schlossplatzon.
Egy járőrkocsi véletlenül épp jókor haladt el a közelben, aminek letartóztatás lett a vége. Az intézkedés közben az iraki fiatal szexuálisan zaklatta a vele szemben eljáró rendőrnőt is. Szerdán már ő is megszólalt. Azt mondta: “Tűrhetetlen, amit itt minden nap a szőnyeg alá söpörnek.”
A stuttgarti rendőrség szóvivője, Olef Petersen a német lapnak azt mondta: két konkrét esetről tudtak, de hétfő óta öt további nő jelentkezett náluk, mindegyik ügyet vizsgálják.
Berlin, Bielefeld, Frankfurt
Szerdán vált ismertté, hogy szilveszter éjjel Berlinben is zaklattak nőket a Brandenburgi kapunál. A német fővárosban egy pakisztáni és egy iraki származású férfit tartóztattak le, mindkettőjüket egy menekülttáborban regisztrálták. Erről az esetről sem számolt be a rendőrség – jegyezte meg felháborodva a Bild.
A rendőrség szóvivője Stefan Redlich szerint három esetről tudnak, de szerinte az ilyen atrocitások nem ritkák a hasonló tömegrendezvényeken, és tavaly szilveszterkor is volt három hasonló eset, amiből természetesen egy is sok – tette hozzá.
Bielefeldben a tartományi lap szerkesztőségében jelentkezett az egyik áldozat. A 23 éves nő azt állította, hogy egy közel 150 fős csoport hirtelen közrefogta, többen arcon és szájon csókolták.
A Bild szerint Frankfurt am Mainban is volt két incidens. Itt az áldozatok csak kedden délután jelentkeztek a rendőrségen. A kapitányság szóvivője Rüdiger Reges elmondta: három ismeretlen férfi fogdosta egy fiatal nő fenekét, majd ellopták a mobilját.
(hirado)
Bal-Rad komm: Az első híradások után a Bal-Rad két dolgott vetett fel: hány helyen történhettek méghasonló atrocitások?-illetve megkockáztattuk a dolgok SZERVEZETT voltát.
Mára kiderült, hogy az őrjöngés bizony az “első napont” ismertté vált helyekhez képest több német városban is dúlt, és már a rendőrség is SZERVEZETT AKCIÓRÓL beszél. Igaz, hogy “interneten szervezett akciót” emlegetnek-ami szerintünk marhaság. Véleményünk szerint nem egy “Hágjuk meg Szilveszterkor a német nőket” Fb. csoport-szerű dologról van itt szó, hanem sokkal félelmetesebb KÍSÉRLETRŐL! (Talán nem volt véletlen, hogy a fizikai erőszakoskodáson túl MINDEN MEGTÁMADOTTÓL A MOBILTELEFONT RABOLTÁK EL! Megfosztva a kommunikáció-A SEGÍTSÉGKÉRÉS-lehetőségétől a lerohantakat!)
Elgondolásunk szerint valakik tesztelték a JÓL SZERVEZETT NÉMETORSZÁG reakcióit.
A tesztelők most valószínűleg le vannak döbbenve! Ugyanis-vélhetőleg-számítottak valamiféle ellenállásra.
SEMMIFÉLE ELLENÁLLÁS NEM VOLT! TEHETETLEN-PASSZÍV-RENDŐRSÉG, kétségbeesetten rohangáló német áldozatok, KUDARCOT VALLÓ, IMPOTENS ADMINISZTRÁCIÓ! Amely adminisztráció a botrány kirobbanását követően saját szennyesének az elrejtésével foglalkozik, és az ÁLDOZATOK PROVOKATÍV MAGATARTÁSÁT jelöli meg kiváltó okként!
A német rendőrség pedig egyszerűen beismerte: KUDARCOT VALLOTT!
A történtek félelmetes közeli jövőt vázol(hat)nak fel! Európa legjobban szervezett országa pillanatok alatt lerohanható! Németország az események lassú és nehézkes feldolgozásával van jelenleg is elfoglalva! Reakciója minimum féléves késésben van, hiszen a szükséges törvénykezési és szervezeti változtatások meghozatalához a nehézkes bürokráciának legalább ennyi idő kell!
DE NÉMETORSZÁGBAN TÖBB MINT EGYMILLIÓ ÚJ MIGRÁNS MÁR OTT VAN!
köln
És amint láthattuk, közülük legalább tízezer vadorzó már főpróbát is tart(hat)ott!
Fölöttébb sikeres főpróbát! És Németország lebénult!
Amennyiben ez valóban az lehetett amire gondolunk, már nincs idő! Amennyiben azért szervezték a szilveszteri történéseket akik szervezték, hogy teszteljék a lehetőséget, azok már nem várnak sokáig! ŐK MÁR ELEMZIK AZ EREDMÉNYEKET-gyorsabban mint a hatóságok-ÉS NEM FOGJÁK MEGVÁRNI A NÉMET SZERVEK HIBAKIJAVÍTÓ INTÉZKEDÉSEIT!