Ha önnek vagy egy ismerősének vérátömlesztésre van szüksége, érdemes elkerülnie, hogy az Amerikai Vöröskereszthez forduljon. A csoport ugyanis - mint most kiderült - válogatás nélkül oltott vért kever oltatlan vérrel.

Ez azért rendkívül problematikus, mert a beoltott vér fertőzött vér, ami azt jelenti, hogy a recipiens megkapja az oltások által termelt összes tüskés fehérjét és egyéb toxint, amelyek az oltást kapó személyben termelődtek.

A Vöröskereszt gyakorlatilag megmérgezi azoknak az embereknek a szervezetét, akik már betegek, és akiknek nagy szükségük van tiszta, egészséges vérre - nem pedig olyan vérre, amely tartalmazza azt, amit a Warp Speed hadműveleten keresztül pumpáltak be.

"Nem címkézzük a vérkészítményeket úgy, hogy oltott vagy nem oltott vért tartalmaznak, mivel a Covid-19 vakcina nem kerül a véráramba, és nem jelent biztonsági kockázatot a recipiensre nézve" - állítja a Vöröskereszt.

"Ha biztonsági aggályai vannak az esetleges vérátömlesztéssel kapcsolatban, kérjük, beszéljen az orvosi ellátócsoportjával".

A Covid-oltás tüskés fehérjéi "szabadon vándorolnak a véráramban", mondja a szakértő
A kérdésre a Puerto Rico szigetén pusztító Fiona hurrikán utáni ellátásban való részvételével kapcsolatos megkeresések nyomán derült fény.

 

 

Néhányan aggódtak amiatt, hogy a Vöröskereszt esetleg fertőzött vérrel mérgezi az embereket, és kiderült, hogy aggodalmaik jogosak voltak.

A Vöröskereszt közösségi média csapata nyilvánvalóan lemaradt egy nemrégiben közzétett tanulmányról, amely szerint a Tömeggyilkos Sátánfatty Fauci influenza elleni oltások valóban bejutnak a véráramba, és súlyos egészségügyi problémákat okoznak.

A randomizált klinikai vizsgálat megállapította, hogy a súlyos mellékhatások túlzott kockázata sokkal nagyobb azoknál az embereknél, akiknek a vérét megfertőzték az Operation Warp Speed injekciókkal.

"A Moderna vizsgálatban a súlyos AESI-k többletkockázata (15,1/10 000 résztvevőre) magasabb volt, mint a COVID-19 kórházi kezelés kockázatának csökkenése a placebocsoporthoz képest (6,4/10 000 résztvevőre)" - magyarázza a tanulmány.

"A Pfizer vizsgálatában a súlyos AESI-k többletkockázata (10,1/10 000 résztvevőre) magasabb volt, mint a COVID-19 kórházi kezelés kockázatának csökkenése a placebocsoporthoz képest (2,3/10 000 résztvevőre).".

Tudjuk, hogy az egynél nagyobb kockázati arányú, azaz "fokozott kockázatú" AESI-k közé olyan súlyos állapotok tartoznak, mint a véralvadási zavar, az akut légzési distressz szindróma, valamint a myocarditis és a pericarditis.

Még 2021 májusában egy másik, a Science című szaklapban megjelent tanulmány további részletesen elmagyarázza, hogy a covid injekciók végül mégiscsak a véráramba kerülnek, ellentétben a Vöröskereszt közösségi média csapatának állításaival.

 

 

"A tüskés fehérje nem szabadul fel, hogy önmagában szabadon vándoroljon a véráramban, mert van egy transzmembrán horgonyzó régiója, amely (ahogy a neve is mutatja) megakasztja" - magyarázta Derek Lowe.

"Így ül meg magában a vírusban, és ugyanezt teszi az emberi sejtekben is".

Lowe a továbbiakban azt állította, hogy a Covid-oltás tüskefehérjék az izom- és nyiroksejtek felszínén pihennek fent a vállban, az injekció beadásának helye közelében.

"A vakcina adagjának egy része természetesen bekerül a véráramba" - tette hozzá.

"De ne feledjük, hogy amikor az mRNS vagy az adenovírus részecskék a májon vagy az injekció beadásának helyén kívül eső sejteket érik, akkor is arra késztetik őket, hogy a felszínükön lehorgonyzott spike-fehérjét kifejezzék, nem pedig a keringésbe dobják."

Mindebből az a tanulság, hogy az Amerikai Vöröskeresztben már nem lehet megbízni. A közösségi média csapata egyenesen hazudik a nyilvánosságnak a szennyezett vérről, és az olvasók jól teszik, ha ezt tudomásul veszik, és soha nem fogadnak el vérátömlesztést a csoporttól.

A cikk forrásai a következők:

TrendingPolitics.com

NaturalNews.com

ScienceDirect.com

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/transzfuzios-zurzavar-az-amerikai-voroskereszt-rajtakaptak-hogy-oltott-vert-kevertek-oltatlan-verrel