Georgia Meloni olasz miniszterelnök vasárnapi választási győzelmét követően azt ígérte az európai polgároknak, hogy "lebontja az Új Világrendet".

Az olasz vezető egy beszédében éles hangú figyelmeztetést intézett a globalista elithez, és arra figyelmeztetett, hogy "a fő ellenségünk ma azok globalista sodródása, akik az identitást és annak minden formáját leküzdendő rossznak tekintik". És folyamatosan azt kérik, hogy a valódi hatalmat az emberektől az állítólagosan felvilágosult elitek által vezetett nemzetek feletti entitásokba helyezzék át".

"Legyünk tisztában, mert nem azért harcoltunk a kommunizmus ellen és győztük le, hogy egy új nemzetközi rendszerrel váltsuk fel, hanem azért, hogy ismét lehetővé tegyük a független nemzetállamok számára, hogy megvédjék népeik szabadságát, identitását és szuverenitását" - tette hozzá.

Thegatewaypundit.com tudósít: Giorgia Meloni miniszterelnök egy másik videója teszi a köröket az interneten, amely mindössze 14 óra alatt 9,3 millió megtekintést ért el, és amelyet konzervatívok, köztük Ted Cruz is dicsért.

Íme, miért borulnak ki az elitek és a globalisták Giorgia Meloni tegnap esti olaszországi választási győzelme miatt, alább az átirat:

Miért ellenség a család? Miért olyan ijesztő a család? Mindezekre a kérdésekre egyetlen válasz van. Mert ez határoz meg minket. Mert ez az identitásunk. Mert minden, ami meghatároz bennünket, most ellenséggé vált azok számára, akik azt szeretnék, hogy ne legyen többé identitásunk, és egyszerűen csak tökéletes fogyasztói rabszolgák legyünk.

 

 

Ezért támadják a nemzeti identitást, támadják a vallási identitást, támadják a nemi identitást, támadják a családi identitást. Nem tudom magam így definiálni: Olasz, keresztény, nő, anya. Nem, nekem x állampolgárnak, x neműnek, 1. szülőnek, 2. szülőnek kell lennem. Egy számnak kell lennem. Mert ha csak egy szám vagyok, ha már nem lesz identitásom vagy gyökereim, akkor tökéletes rabszolga leszek, kiszolgáltatva a pénzügyi spekulánsoknak. A tökéletes fogyasztó... [De] meg fogjuk védeni.

Megvédjük Istent, a hazát és a családot. Azokat a dolgokat, amiktől az emberek annyira undorodnak. Meg fogjuk tenni, hogy megvédjük a szabadságunkat. Mert soha nem leszünk rabszolgák és egyszerű fogyasztók a pénzügyi spekulánsok kiszolgáltatva.

Ez a mi küldetésünk. Ezért jöttem ma ide.

Chesterton írta több mint egy évszázaddal ezelőtt... "Tüzeket fognak gyújtani, hogy tanúsítsák, hogy kettő meg kettő az négy. Kardot fognak rántani, hogy bebizonyítsák, hogy a levelek nyáron is zöldek." Ez az idő elérkezett. Készen állunk.

Nézze meg az alábbi videót: