A káosz a terv: Újabb bizonyítékok arra, hogy a demokrata ügyészek háborús övezetekké változtatják az amerikai városokat azáltal, hogy nem hajlandók bezárni az erőszakos bűnözőket

Valamilyen oknál fogva Soros György baloldali milliárdos küldetése lett Amerika elpusztítása, annak ellenére, hogy Amerika nagyban hozzájárult a vagyonához, és az Egyesült Államok az otthonává vált.

Ezt bizonyítja, hogy folyamatosan finanszírozza a nagy amerikai városokban a kerületi ügyészi posztra pályázó marxisták kampányát.

Soros jelöltjei - akik mindannyian a Demokrata Párt zászlaja alatt indulnak - évek óta megnyerik a versenyeket olyan városokban, mint St. Louis, New York City, Chicago, San Francisco és Los Angeles. Amint pedig hivatalba lépnek, az új ügyészek olyan "reformokat" hajtanak végre, mint például a készpénzes óvadék eltörlése, és az egyre erőszakosabb bűncselekményekért való vádemelés vagy vádemelés megtagadása. Ezeknek a bűnözést enyhítő politikáknak a hatása előre látható volt: Nemcsak az erőszak és a bűnözés nőtt, hanem a bűnözők is egyre szemtelenebbek.

A példa erre: Ezekben a nagyvárosokban ma már gyakoriak a csúcskategóriás kiskereskedelmi üzleteket érintő nappali rablások, amelyek során tolvajbandák több járművel állnak meg, csuklyásan és álruhában bemennek az üzletbe, és gyorsan ellopják a drága árucikkeket, például táskákat, ékszereket, ruhákat és egyéb árucikkeket - amelyek többsége az interneten is megvásárolható. Ezek a csoportok nagyon gyorsan tevékenykednek, és általában már távoznak az üzletekből, mielőtt a rendőrség kiérkezne - nem mintha a Soros-féle ügyészek egyébként is vádat emelnének ellenük.

 

 

A lopások olyannyira mindennapossá váltak, hogy a kiskereskedők és lobbiszervezeteik könyörögnek a hatóságokhoz, hogy ténylegesen hajtsák végre a törvényeket, és vonjanak vissza számos úgynevezett "reformot", amelyek szerintük - helyesen - a következmények következményeitől nem félő fiatalok által elkövetett pimasz rablásokhoz vezettek.

"A kiskereskedelmi lopások nemzeti válsággá válnak, és minden államban ártanak a vállalkozásoknak és az általuk kiszolgált közösségeknek" - mondta Neil Bradley, az Amerikai Kereskedelmi Kamara politikai vezetője a kongresszusnak küldött márciusi levelében. "Felszólítjuk a politikai döntéshozókat, hogy kezeljék ezt a problémát, mielőtt még jobban kicsúszik a kezünkből a probléma. Egyetlen üzletnek sem szabadna bezárnia lopás miatt".

Eközben a bűnüldöző szervek tisztviselői is megelégelték a börtönök és zárkák forgóajtaját.

Alex Villanueva Los Angeles megyei seriff gyakran hibáztatta a radikális demokratákat és a baloldali ügyészeket, mondván, hogy ők "ebben a "felébredt palotában" élnek, ahol őket nem érinti a politika, de az átlagembert igenis érinti".

A Fox News műsorvezetője, Tucker Carlson egy nemrégiben megjelent epizódjában ostorozta ezeket a demokrata vezetésű városokat, ahol a Soros által beiktatott ügyészek "disztópikus" rémálommá változtatták a városaikat.

"Képzeljék el a disztópiát. Gyakran hallja ezt a szót, mit jelent? Képzeljetek el egy olyan világot, ahol a rendőrség nem véd meg benneteket. Elutasítják. Ugyanakkor nem engedik meg, hogy megvédd magad. Ki irányít egy ilyen világot? Nos, a fegyveres fiatalemberek, ők a főnökök" - mondta Carlson. "Minden társadalom legkegyetlenebb és legerőszakosabb eleme. Azok az emberek, akiknek a legkevesebb vesztenivalójuk van, a legrövidebb időhorizontjuk, az impulzuskontroll legalacsonyabb szintű tartalékai. Az ilyen embereké a hatalom. Neked nincs hatalmad. Ez azt jelenti, hogy minden, amid van, az övék. Ez a civilizációk vége, ez létezik Mogadishuban is."

 

 

A továbbiakban egy chicagói rablási kísérletről számolt be, és arról, hogy a rendőrök nem üldözhették a gyanúsítottakat, mert egy felettesük utasította őket, hogy ne tegyék. Ugyanez a csoport több rablást is elkövetett, mondta Carlson, órákkal azután, hogy a rendőröknek megtiltották, hogy üldözzék őket - jelentette a CWB Chicago.

"A rendőrség úgy véli, hogy két szervezett fegyveres banda most büntetlenül tevékenykedik Buck város környékén, ami azt jelenti, hogy most a bandáké az irányítás. Így néz ki a civilizáció összeomlása, de Chicagóban ez a normális" - mondta Carlson.

"Chicagóban jelenleg az adófizetők nagyobb valószínűséggel válnak a bűncselekmények áldozatává, mint a bűnözők büntetése. A kérdés tehát az: miért fizetne bárki is adót Chicagóban? Ehhez mazochistának kellene lenni, és hamarosan csak a mazochisták lesznek azok" - tette hozzá Carlson. "Szóval hogyan történt ez? Ez nem rejtély. Sok szál van, de Soros György az egyik nagy szál. Soros fizetett azért, hogy ez megtörténjen. Soros támogatott egy Kim Foxx nevű ügyészt, aki átadta Chicagót az ott élő legelvetemültebb embereknek... Azoknak, akik valóban nem törődnek másokkal. Akik embereket akarnak megölni a cipőjükért vagy az autójukért. A legrosszabb emberek, és most ők irányítják a dolgokat".

A források között szerepelnek:

DailyCaller.com

TheEpochTimes.com

Forrás

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-kaosz-a-terv