vál
EGYMILLIÁRD FORINTOT! Persze csak abban az esetben, ha kijutna a társulat az EDDIG SOHA NEM LÁTOTT LÉTSZÁMÚRA DUZZASZTOTT Európa Bajnokság jövő esztendei végjátékára! Ehhez persze át kéne rágni magát az aranylábú gárdának Norvégia válogatottján! Akikhez úgy jutottunk el, hogy pótselejtezőt játszunk velük, “ERŐS HARMADDIKKÉNT” végezve egy olyan selejtezőcsoportban, amiről jobb is nem beszélni. Amely csopotkör utolsó meccsén az addig nyeretlen tök utolsó görögök úgy el intézték a szánk szélét, hogy se köpni-se nyelni nem tudtunk. Legalábbis MI-SZURKOLÓK-nem! (Szurkolók…? Inkább mazochisták!)
Na mindegy is! Ha kijutnának…!-na akkor dobna széjjel egymilliárdot az MLSZ! Prémium gyanánt.
Az összeg meg is mozgatta a fantáziát! Gyors szöv. kapitányi körtelefon a német haveroknak: “gyertek b@…tok meg! Pénzeső lesz ha…!” Néhány régi motorost is kirúgott az érkező haverok helyét megcsinálandó (nem kell sajnálni a kirúgottakat!-van mit aprítani a tejbe nekik) akik azonnal csomagoltak is, és repültek Pestre! A pénz szagára!
EGYMILLIÁR FORINT PRÉMIUM! Mondjuk száz ember között szétdobva. (Persze szigorúan érdem szerint!) Átlagolva TÍZ MILLIÓ FORINT EZ/KOPONYA! A szokásoson fölül!
EGYMILLIÁRD FORINT PRÉMIUM! A magyar külső államadósság egyhuszonhat-ezred részének megfelelő összeg! Azért ez nem semmi ám!
Ezt a prémiumot az MLSZ fizetné…-ha! Azt írja az újság! Amit politikusok IS olvasnak!
DE MÉG SENKI NEM SZÓLT-POLITIKUS-HOGY ÁLLJON MÁR LE A HINTALÓ GYEREKEK!
Egymilliárd forint MLSZ-prémium!
Persze átgondolva a dolgokat, nem könnyelmű ígéret ez! Hiszen biztosra vehető, hogy NEM KELL KIFIZETNI!
Akkor lesz nagy gond, ha mégis!
Mert jó erős fél esztendeig majd azzal szédítik a magyar futballrajongókat, hogy a magyar futball megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez!
Aztán majd OTT!-KINT!-AZ EB-N!
Ott meg majd kiderül, hogy a magyar futball gyógyíthatatlan beteg!
Mert sokan élnek belőle jól-és szinte senki-ÉRTE!


http://www.balrad.com/2015/10/21/miert-beteg-a-magyar-futball-hat-ezert/