A magyar kormány egy erdélyi lap szerint azt az FK Csíkszeredát vette meg 1,2 milliárd forintért, amely 2013-ban kötött együttműködési szerződést a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiával.
Harmadosztályú erdélyi focicsapatot vásárolt magának a magyar kormány – derül ki a Kolozsvaros.ro cikkét, mely egy román hírportálra, a Looktv.ro-ra hivatkozik. Az értesülések szerint az FK Csíkszeredáról van szó.
A csapat edzője, Ilyés Róbert a ProTV-nek azt mondta, a magyar kormány négy millió eurót (1,2 milliárd forint) fektet a csapatba. A tervek szerint a csapat 2019-ben már az elsőosztályú bajnokságot nyeri meg.
A csapathoz 2013 óta egy futball akadémia is tartozik, amely a Puskás Ferenc Labdarugó Akadémia állandó szakmai felügyeletével és anyagi támogatásával képezi a székelyföldi focitehetségeket.
(origo)
Bal-Rad komm: Nem hosszú hír-de annál bosszantóbb! Ráadásul ez csak a kezdet! Merthogy a megvett jószágot abrakolni is kell! Meg még több más kiadás is lesz ott! MAGYAR KÖZPÉNZBŐL!
Természetesen ILYESMIKRE VAN PÉNZ! Egy elmeháborodott passzióira! Magyarország valóban jobban teljesít! Az állampolgári közönyösségben világverő! Kell ennél több egy magát kormánynak kikáltó rablóbanda számára?