2015. szeptember 11., péntek

Magyarország agóniája

Új világrend van épülőben!

Úgy tűnik, hogy az öreg kontinensnek unalmasak voltak a békés idők. Politikusai unatkoztak a viszonylag kiegyensúlyozott világban.
Európa hozzáállásával a revolvert a fejéhez emelte és hamarosan a ravaszhoz illeszti ujját. Európa mindig színes volt, de eddig identitását, kultúráját vallását meg tudta tartani évezredeken keresztül, amely ezt a világot változatlanul őrizte meg.
Európát világháborúk zúzták szét és balkáni népirtások, polgárháborúk hagytak rajta szégyenfoltot.
Ennek ellenére sebeiből mégis ki tudott gyógyulni. A gondoskodás valahogy mindig megoldotta a problémákat és viszonylag a keleti blokkban egy élhető élet volt emberek sóvárgásával nyugat felé. Mégis itt maradtunk! A sors Európával nem volt mindig igazságos. Legfőképpen Magyarországgal és másokkal sem.
Ha Európa hirtelen nem veszi le a ravaszról az ujját, akkor egy egészen más világ fog jönni, ami számunkra teljesen idegen és ismeretlen. Európát egy most soha nem látott kihívás fenyegeti.
Hamarosan eljön az idő, amikor nem lehet mérlegelni, hogy ki a menekült és ki kell (kin lehet) segíteni. A szabadkőműves háttérhatalom sakktábláján vagyunk. Az árnyékhatalom terve, hogy az öreg kontinensen élő nemzeteket összeuszítsa! Méghozzá egy olyan probléma miatt, amely egyelőre beláthatatlan. Politikai körökben, csak néhányan látnak tovább az orruknál, de sajnos ez nem marad más, mint puszta kommunikáció.
Nem számít az Európai Uniónak, hogy Európát éppen most rohanják le két oldalról. Ez azonban, ha így megy tovább, akkor a primitív stratégia ellen, már nem lehet sokat tenni, mert észre sem vesszük, Európát megszállják.
Most nem az üldözöttekről van szó, akiken Európa mindig segített!
Azokról van szó, akik még el sem indultak Európa felé. Kontinensünk legerősebb állama, pedig attól retteg, hogy két világháború kirobbanása után bárki ellenük egy rossz szót szól, máris ki kell tárnia kezeit az őt bántalmazók előtt ezzel kinyitva a kontinens kapuit.
Érdekes módon a jelenség szinkronban van az illegális bevándorlással és az USA (NATO) demonstrációját illetően.
Így legalább Németország és az ex-Stazi jelenlegi kancellárja révén országa végre pozitív hősként fog tündökölni a XXI. században!
Csak éppen azt nem látja, hogy az üldözött lelkeknek is csapdát állít, mert a velük érkező szerencselovagok, akiknek el kellene menni, ezt nem fogják megtenni. Maradni fognak! Méghozzá az európai ember jogaival fogja felruházni, amit az őshonos lakosság kivívott, hosszú időkön keresztül.
Európa nem teheti meg, hogy ne adjon! Ezzel igazán nincs is baj, hiszen a valódi bajba jutott embereken segíteni jóérzés.
Jó érzés a NATO-t is kiszolgálni, hiszen Európa biztonsága minden bizonnyal ezen bukik, vagy múlik?
Azonban az idegen kultúrákból jövők egy új világrendet akarnak, amelynek alapja maga az Európa. Ez megvalósulhat a nem létező demokratikus úton, vagy a nélkül. Európa kalifátussá válhat, ahol állampolgárságot szerezhet az idegen, a vele járó állampolgárságokkal.
A szabadkőművességnek ez kell. Vajon Európa Merkel, (országában nagy koalícióban van) asszisztál-e, hogy Európa fejbe lője magát?
mesa
A migránsokkal kapcsolatban illetve a NATO fokozott jelenlétével, hogy hergelje Oroszországot, amit nem kellene piszkálni.
(http://hir.ma/kulfold/szines-hirek/uj-vilagrend-van-epuloben/566430)
Bal-Rad komm: A “magyar” politikai elit Új Krémje 1985-től készségesen nyújtott segédkezet a rettenetes válsággal küszködő Nyugatnak-azon belül pedi Németországnak-a viszonylagos nyugalmat és stabilitást jelentett kétpólusú világrend keleti erővonalai lebontásához. (Persze igaz ez a rendszertváltott országok mindegyikének politikai “elitjére”!)
A Nyugat “AKKOR” azt gondolta, hogy sikerül megkaparintani a minden gazdasági bajaira orvosságot jelentő hatalmas keleti falatot, tőrbe csalva az orosz Medvét. Ami után pedig szabad kezet kap a világ ügyeinek kénye-kedve szerinti intézgetéséhez.
Nem sokon múlott a Nagy Elgondolás sikere, de az utolsó pillanatokban a Medve-komoly sebektől vérezve-észbe kapott. És még idejében széjjelcsapott a kiéhezett ordasok között.
Amelyek persze nem adták fel a Nagy Tervet! Viszont a kapott sebeik meggyőzték őket, hogy taktikát kell vátaniuk, és tovább kell fárasztani a Medvét! Ebbe a számításukba is hiba csúszott, és öngyilkos taktikához folyamodtak.
Önlábonlövés után emeli Európa az USA biztatására saját szájába veszi a revolver csövét, mert azt hiszi, hogy abból majd kéjgázt adagol magának. Csakhogy a töltényűrben reszelt golyó van. Látja ezt néhány szerencsétlen-leginkább mi MAGYAROK látjuk-de úgy tűnik, hogy kevesen vagyunk MI akik ezt látjuk.
Az USA óhajait Németország vezetésével szolgai módon teljesítő Európa öngyilkosságát meggátolni szinte lehetetlennek tűnő feladat. A revolver ravaszán már ott van Európa legbolondabb kártevőjének-Merkelnek-az ujja. Meg is fogja húzni!
Magyarországot minden sajnálkozás nélkül kivégezte! Merthogy mi már teljesen ki vagyunk nyuvasztva! Lehetett volna túlélési esélyünk. 2010-ben! De még 2014-ben is!
Döbröginek nem MAGYARORSZÁG TÚLÉLÉSE volt a legfőbb gondja! Most sem az! Ő csak a pávatáncát ropja! Merkel-pincsiként!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése