“A közvélemény ezért keveset tudott arról, hogy a Covid-oltás biztonságosságával kapcsolatos igazság mélyen el van temetve Fauci , valamint az amerikai kormány és a Pfizer bizalmas dokumentumaiban.
Fauci propagandával, hazugságokkal és manipulációval kényszerítette a szülőket gyermekeik beoltására.

Centers for Disease Control (CDC) titkos jelentéséből kiderült, hogy a végzetes bejelentést követő egy éven belül közel félmillió gyermek és fiatal felnőtt halt meg. Feltehetően 118 000 haláleset a Covid-19 elleni oltás veszélyes mellékhatásai miatt következett be.”

És ez csak az Egyesült Államokban.
Bővebben itt:
https://lumi-news.gr/mystiki-ekthesi-cdc-epivevaionei-oti-ekatontades-chiliades-paidia-pethanan-xafnika-stis-ipa-meta-tin-kykloforia-ton-emvolion-gia-ton-covid-19/

Fauci nevéhez már a HIV-kísérletek miatt is több százezer ember ember halála köthető.
Most a COVID-kapcsán 20 millió halott, és 20 millió oltáskárosult a jelenlegi statisztika, ami a gyermekek miatt felgyorsulni látszik.
Ki tudja, hogy hány millió vagy MRD ember lesz az áldozat?

Hány halált érdemel ez a többszörös gyilkos, és halálosztó, aki a wuhani funkciónyereségkutatás finanszírozójaként elsődleges felelősség terhel????

https://orvosokatisztanlatasert.hu/gyerekeknel-soha-nem-eszlelt-korkepek-az-oltas-utan-ez-a-tortenelem-legbetegebb-generacioja/