Az 50 millió állampolgár Kína egyik napról a másikra történő lezárása kulcsfontosságú elem volt az emberiséget érintő hamis világjárvány elleni küzdelem régóta fennálló tervében.

Ez a lezárás biztosította a modellt a világ többi részéhez.

Most vagyunk a Lockdown Civilization első szakaszában.

A „tudományos” indoklás? A VÍRUS. A vírus, amely nincs meg. A vírus, amelynek létezése nem bizonyított.

A történet azonban így működik: „Kínai mintát kell követnünk, mert a világjárvány végigsöpör az egész világon ...”

Ennek a csalás mentén állunk a második fázis bevezetőjével: „A jövőbeni járványok kezeléséhez új bolygói parancsnoki és ellenőrzési rendszert kell telepítenünk; az emberi viselkedést módosítani kell. ”

Fordítás: faltól falig megfigyelés olyan szinten, amelyet még soha nem értek el; minden ember számára garantált egyetemes garantált jövedelem, amely minden állami irányelvnek engedelmeskedik; megsértik ezeket az irányelveket, és a jövedelem csökken vagy megszűnik; nano eszközök telepítése a testbe, amelyek élettani változásokat közvetítenek a központi parancsra, és utasításokat kapnak, amelyek módosítják a hangulatot és a reakciót…

Az első fázis lezárásai felkészítik a polgárokat a második fázis elfogadására.

Más szavakkal, az első fázisnak semmi köze a vírushoz. A technokrata forradalom része volt.

Felhívom a figyelmét a The Atlantic cikkére. „A Panoptikum már itt van” (9/20), Ross Andersen.

Itt vannak a fontos részletek:

„A mesterséges intelligencia szinte minden emberi területen alkalmazható, a beszélt nyelv azonnali fordításától kezdve a vírusos járványok korai felismeréséig. De Hszi [Hszi Jinping, Kína elnöke] az AI fantasztikus elemző erejét is fel akarja használni, hogy Kínát a felügyelet élvonalába taszítsa. Fel akarja építeni a társadalmi kontroll mindent átfogó digitális rendszerét, amelyet precog algoritmusok irányítanak, amelyek valós időben azonosítják a lehetséges másként gondolkodókat. "

„Kínában már több száz millió megfigyelő kamera van telepítve. Xi kormánya reméli, hogy hamarosan teljes videófelvételt érhet el a legfontosabb nyilvános területekről. A kínai kamerák által összegyűjtött felvételek nagy részét algoritmusok elemzik, ilyen vagy olyan biztonsági fenyegetésekre. A közeljövőben minden olyan személyt, aki belép egy nyilvános térbe, azonnal azonosítani lehetne azáltal, hogy az M.I. hozzáigazítja őket a személyes adatok óceánjához, beleértve minden szöveges kommunikációjukat és testük egyedi fehérje-konstrukciós sémáját. Idővel az algoritmusok képesek lesznek összefűzni a források széles skálájából származó adatpontokat - úti nyilvántartások, barátok és munkatársak, olvasási szokások, vásárlások -, hogy megjósolják a politikai ellenállást, még mielőtt ez megtörténne. Kína kormánya hamarosan soha nem látott politikai fojtogatást érhet el több mint 1 milliárd embernél. ”

„Kína már most új, hatékony megfigyelési eszközöket fejleszt, és exportálja azokat a világ tényleges és leendő autokráciáinak tucatjaiba. Az elkövetkező néhány évben ezeket a technológiákat finomítják és integrálják a mindent átfogó felügyeleti rendszerekbe, amelyeket a diktátorok csatlakoztathatnak és játszhatnak. ”

„A kínai kormány ekvivalens kínai termékekből gyűjthette be a felvételeket. Koppintson a megosztott autókhoz rögzített kamerákra, vagy az önvezető járművekre, amelyek hamarosan felválthatják őket: Az automatizált járműveket számos érzékelő fedi le, köztük olyanok is, amelyek a 2-D videónál sokkal gazdagabb információkat vesznek fel . Egy hatalmas flotta adatait össze lehet összerendelni, és kiegészíteni más City Brain-patakokkal, hogy elkészítsék a város 3D-s modelljét, amelyet másodpercről másodpercre frissítenek. Minden frissítés naplózhatja minden ember helyét a modellen belül. Egy ilyen rendszer az azonosítatlan arcokat prioritássá tenné, talán drónrajok küldésével a pozitív személyazonosság megszerzése érdekében. "

 

„Egy tekintélyelvű állam, amelynek elegendő feldolgozási ereje van, arra kényszerítheti az ilyen szoftverek készítőit, hogy a polgárok idegi tevékenységének minden egyes részét egy kormányzati adatbázisba táplálják. Kína nemrég egy propaganda alkalmazás letöltésére és használatára késztette az állampolgárokat. A kormány érzelemkövető szoftverrel ellenőrizheti az alkalmazáson belüli politikai ingerre adott reakciókat. A mémre vagy a Xi beszéd klipjére adott csendes, elfojtott válasz értelmes adatpont lenne egy precog algoritmushoz. "

„Mindezek az idő-szinkronizált földi adatok táplálékai kiegészülhetnek drónok felvételeivel, amelyek gigapixeles kamerái egész városképeket rögzíthetnek olyan kristályos részletességgel, amely lehetővé teszi a rendszámtábla olvasását és a járásfelismerést. A „kémmadár” drónok máris lendülnek és köröznek a kínai városok felett, galambnak álcázva. A City Brain hírcsatornái szintetizálhatók más városi területek rendszereinek adataival, hogy többdimenziós, valós idejű beszámolót alkossanak szinte minden emberi tevékenységről Kínában. A kiszolgáló farmok Kínában hamarosan képesek lesznek nagy felbontású felvételek több szegletét megtartani minden kínai ember életének minden pillanatáról. "

„A kormánynak hamarosan gazdag, automatikusan kitöltött adatprofilja lehet az összes 1 milliárd plusz állampolgár számára. Minden profil millió adatpontot tartalmazna, beleértve a személy minden megjelenését a megfigyelt térben, valamint az összes kommunikációját és vásárlását. A párt hatalmát fenyegető veszélye folyamatosan, valós időben frissülhet, részletesebb pontszámmal, mint amit Kína kísérleti „szociális hitel” rendszereinél használnak, amelyek célja már, hogy minden állampolgár olyan társadalmi hírnévi pontszámot kapjon, mint például a szociális -média kapcsolatok és vásárlási szokások. Az algoritmusok folyamatosan figyelemmel kísérhették digitális adatainak pontszámát, a többiekkel együtt, anélkül, hogy valaha is érezték volna a késői műszakban dolgozó Stasi-tiszteket. A hamis pozitívakat - valakit ártalmatlan magatartás fenyegetésének tekintve - ösztönözni kellene a rendszer beépített hűtőhatásainak fokozása érdekében, hogy éles szemeit a saját viselkedésére fordítsa, hogy elkerülje a nézeteltérések legkisebb megjelenését. "

„Ha kockázati tényezője felfelé ingadozott - akár mozgásainak gyanús mintája, társadalmi társulásai, propaganda-fogyasztási alkalmazásra fordított elégtelen figyelem vagy valamilyen, csak az AI által ismert összefüggés miatt -, egy tisztán automatizált rendszer korlátozhatja mozgását. Ez megakadályozhatja, hogy repülő- vagy vonatjegyet vásároljon. Megtagadhatja az ellenőrző pontokon való áthaladást. Távvezérelheti az „intelligens zárakat” a nyilvános vagy a magántereken, hogy korlátozza őt a biztonsági erők megérkezéséig. ”

„Minden alkalommal, amikor egy személy arcát felismerik, hangját rögzítik vagy szöveges üzeneteit lehallgatják, ezeket az információkat azonnal hozzá lehet csatolni a kormány azonosító számához, a rendőrségi nyilvántartásokhoz, az adóbevallásokhoz, az ingatlan-bejelentésekhez és a foglalkoztatási előzményekhez. Összehasonlítható az orvosi dokumentációival és a DNS-sel, amelyek közül a kínai rendőrség azzal dicsekedhet, hogy a világ legnagyobb gyűjteményével rendelkezik. ”

„Az ország [Kína] ma a világ vezető Mesterséges intelligencia-meghajtású megfigyelő berendezésének eladója. Malajziában a kormány Yitu, egy kínai mesterséges vállalkozással dolgozik annak érdekében, hogy az Alibaba City Brain platformjának kiegészítéseként arcfelismerő technológiát juttasson el Kuala Lumpur rendőrségéhez. Kínai cégek arra is licitáltak, hogy Szingapúr 110 000 lámpaoszlopát arcfelismerő kamerákkal szereljék fel.

Dél-Ázsiában a kínai kormány felügyeleti berendezéseket szállított Srí Lankának. A régi Selyemúton a kínai Dahua cég Mongólia fővárosának utcáit szegélyezi mesterséges intelligencia által támogatott térfigyelő kamerákkal. Szerbiában nyugatabbra, a szerbiai Huawei segíti a „biztonságos város rendszer” felállítását, kiegészítve arcfelismerő kamerákkal és a szerb és a kínai rendőrség által lefolytatott közös járőrökkel, amelyek célja a kínai turisták biztonságban való tudása. "

„A korai időszakban a kínai telekommunikációs titán, a ZTE eladott Etiópiának egy vezeték nélküli hálózatot, beépített hátsó ajtó-hozzáféréssel a kormány számára. Egy későbbi megtorlás során a másként gondolkodókat brutális kihallgatásokra hívták össze, amelyek során hangot játszottak le nekik a legutóbbi telefonhívásokból. Ma Kenya, Uganda és Mauritius a nagyobb városokat kínai gyártmányú felügyeleti hálózatokkal látja el. ”

„Egyiptomban a kínai fejlesztők egy új főváros építését kívánják finanszírozni. Úgy tervezik, hogy a City Brainhez hasonló „intelligens város” platformon működik, bár egy eladót még nem neveztek meg. Afrika déli részén Zambia beleegyezett abba, hogy több mint egymilliárd dollár távközlési berendezést vásárol Kínától, beleértve az internetes megfigyelési technológiát is. A kínai Hikvision-nak, a világ legnagyobb mesterséges intelligencia-képes megfigyelő kamerák gyártójának irodája van Johannesburgban. "

„2018-ban a CloudWalk Technology, egy Guangzhou-i alapító vállalkozás, amely a Kínai Tudományos Akadémiáról jött létre, megállapodást kötött a zimbabwei kormánnyal egy felügyeleti hálózat felállításáról. Feltételei megkövetelik, hogy Harare küldjön képeket lakóiról - gazdag adatkészlettel, tekintettel arra, hogy Zimbabwe elnyelte a migráció áramlását Afrika egész Szaharától délre - vissza a CloudWalk kínai irodáiba, lehetővé téve a vállalat számára, hogy finomhangolja szoftverének képességét a sötét bőrű arcok felismerésére, amelyek korábban trükkösnek bizonyultak algoritmusai szempontjából. ”

„Miután Ázsiában, Európában és Afrikában tengerparti fejeket telepítettek, a kínai mesterséges intelligencia-vállalatok most Latin-Amerikába nyomulnak, egy olyan régióba, amelyet a kínai kormány„ alapvető gazdasági érdeknek ”nevez. Kína finanszírozta Ecuador 240 millió dolláros megfigyelő-kamerarendszerét. Bolívia is megfigyelő berendezéseket vásárolt egy pekingi kölcsön segítségével. Venezuela nemrégiben bemutatta egy új nemzeti személyi igazolvány rendszerét, amely a ZTE által felépített adatbázisban naplózza az állampolgárok politikai hovatartozását ... ”

Ez hidegrázós vázlatot ad a Lockdown második fázisáról.

A lezárások soha nem vírusról vagy járványról szóltak.

A Lockdown Civilization hosszú ideje a tervezési és fejlesztési szakaszban van.

Az emberek azt mondják: „Miért? Miért csinálják ezt?

A rövid válasz az, mert akarják és tudják.

A technokraták nem tekintik az életet életnek. Rendszerként tekintenek rá, és ez az eddigi legátfogóbb rendszerük.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/lockdown-civilizacio-lezarasa-elso-es-masodik-szakasz.html