IZRAEL HÁBORÚS CÉLJAI KUDARCOT VALLOTTAK
Az Anonymous hekkercsoport az utolsó Gáza elleni támadáskor  netes támadásokat csinált Izrael ellen 2012-ben. Ezzel kapcsolatban azt állítják, hogy akkor 3 milliárd USD értékű kárt okoztak Izraelnek. A mostani izraeli gyilkolásokban 1867 palesztint öltek meg, köztük körülbelül 430 gyermek halt meg, és több mint 9500 ember sérült meg.  Tel-Aviv szerint 64 izraeli vesztette életét a háborúban, míg a palesztin ellenállási mozgalom, a Hamasz szerint ez a szám több mint 150. (pressTV részlet)
MEGJEGYZÉSÜNK
Mi inkább a Hamas adatainak hiszünk, mint a zsidók csalásaiban. Csak egy jellemző szemléletes példa. Ma a zsidó szájtépő azt mondta a cionrádióban, hogy közel 3 ezer Hamas rakétát lőttek Izraelre ezen idő alatt. Azt persze nem mondta, hogy ebből a híres „vaskupola” rakéta hányat szedett le? Ma azt mondta ez a hivatásos hazudozó, hogy a Hamas rakétái, idézzük „súlyos károkat okoztak”. Akkor most gondolkodjunk! Ha a zsidó épületekben súlyos károkat okoztak a rakéták, akkor azoknak nem voltak személyi sérülései, halottai? Ugyanis eddig csak 3 civil halálát jelentették be. A zsidók saját érdekükben a legvadabb hazugságokra is képesek. De érvényes az a régi mondás is, hogy sohase hazudnak többet mint, háború előtt, háború közben és háború után. Azt is mondták a hírekben hogy azok a zsidók akiknek lerombolták a Hamas rakéták az épületeit, azok most kártérítést kérnek Netanyahu kormányától. Attól tartunk, hogy ez nem fog simán menni...Izrael csak tömeggyilkolásokat követett el, de politikai célokat nem ért el, hiszen a Hamast és a palesztinokat nem tudták megtörni. És a világ közvéleménye a palesztinok mellett van, a gyilkosokra pedig elszámoltatás vár. A zsidó csalókra még egy szemléletes példa. Napokkal korábban azzal vádolták a Hamast, hogy elraboltak egy zsidó katonát és Amerika, maga Obama is a CNN-en keresztül is fölszólította őket, hogy azonnal engedjék szabadon a támadó katonát. Aztán eltelt több nap és Izrael bejelentette, hogy ezt az eltűnt katonáját – úgymond - halottnak nyilvánították. Akkor most mi van? Alaptalanul vádaskodtak napokig? Vagy a zsidók azt sem tudják hogy milyen katonájuk halt meg?
Kép: a hazai hírekben elhallgatták, hogy a BBC előtt tüntettek, mert a zsidók hazugságait fújták és a BBC-t Izrael hangjának nevezték. Persze ezt a hazai cionrádióról (MR) is elmondhatjuk. Másik képeken
palesztín apa gyerekeivel és a meghalt apa a lányával, a DW képen kivonulnak a patkányok
http://amagyaroldal.hu/hirek/content/izrael-hazugs%C3%A1gai-k%C3%B6zismertek