Olyat amire Orbán úr a stadionokat építteti.
Hogyan lehet egy népirtást levezényelni úgy, hogy azt a közvélemény lényegében elfogadja? Úgy hogy a kiirtandó elemenseket - akik útjában állnak a cionáci NWO-s globális rendszernek - drogfogyasztóknak, antiszociálisoknak meg hasonlóknak bélyegzi. A receptet már Hitler úr is ismerte.

2016. okt. 1:
Rodrigo Duterte 3 millió drogfogyasztó kiirtását tervezi, és Adolf Hitlerhez hasonlította magát
(Rodrigo Duterte vows to kill 3 million drug addicts and likens himself to Hitler)

Dutertén keresztül a ciók bizony NWO-s népirtást "tesztelgetnek" a Fülöp-szigeteken, azt, hogyan reagál rá a (világ)közvélemény. Elöször csak a kábítószer-kereskedöket gyilkoltatták, aztán már a "drogfogyasztókat" is, aztán bárkit akire bizonyítás kényszere és bírósági ítélet nélkül egyszerüen rámondják, hogy "fogyasztó" (aka rendszer-ellenes)
Bizonyíték nélkül bármelyik rendszerellenes-beállítottságú emberre rámondják, hogy "fogyasztó", és azonnal agyonlövik.

Hitleri...

2017. febr. 4:
A katolikus egyház megelégelte Dutertét
"A szegények körében sok helyen rettegés uralkodik. Véleményük szerint sok embert nem is a drogok miatt öltek meg" – áll az egyház pásztorlevélben." ...
Egyes hírek szerint a rendőrség drogellenes akcióinak 97 százaléka a gyanúsított halálával végződik, ami arra utal, hogy a rendőrök egyszerűen meggyilkolják az embereket.

Duterte úr bizony náci és tele van szarral.


Még szerencse, hogy a balos kommunista frakció (Ferenc pápa az egyházon keresztül és korábban az Obama adminisztráció) valamennyire féken tudta/tudja tartani Duterte urat. De most már tényleg csak Ferenc pápa és az egyház maradt, már Obama is kinn van a képböl.


2016. 12. 2: Donald Trump fehér házi hivatalos látogatásra hívta meg Rodrigo Dutertét
(US President-elect Donald Trump invites Philippines' Rodrigo Duterte to 'visit White House next year)

US President-elect Donald Trump shared a telephone call with Rodrigo Duterte and invited him to visit the White House next year during

Trump telefonon beszélt a fülöp-szigeteki elnökkel, majd washingtoni hivatalos látogatásra hívta meg.

Cigó, te még nem hívtad meg Magyarországra Duterte urat?

A tisztelt olvasó pedig ne feledje, globális népirtás készül azokban a gomba mód szaporodó, fránya stadionokban, bevásárlóközpontokban stb. Az emberiség 90 százalékának iparszerü kiirtása. Igen, igen, az a fránya Tesco-bevásárlóközpont a szomszédságban is haláltáborrá változhat. A terv szerint nem is igazán munkatáborként fognak müködni ezek, hanem azonnali, gyors, "iparszerü" kiirtás lesz bennük kivitelezve. Villámgyorsan és tömegesen. A technológiák meg vannak hozzá.

Utálok ilyen horror-szerü dolgokkal "ijesztgetni", de leleplezés céljával mégis meg kellett tennem.

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=209:2017-02-19-11-45-18&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58