Már korábban is “beszélgettünk” arról, hogy a COVID nagy tanulsága, hogy el kell felejteni a tudósokba és a tudományba való vakhitet.
Túl azon, hogy mi történt a COVID-során, ami nyilvánvalóan a világ legnagyobb átverése volt, és a világ egyik legnagyobb vagyonátruházása is egyben, amelyben 5 billió dollár cserélt gazdát, és vándorolt a leggazdagabbak zsebébe.
De a lényeg nem ez, egy sokkal fontosabbról nem esett szó, hogy mi történt a tudománnyal, és mi történt a tudósokkal?
Mert a jövő szempontjából az a legfontosabb kérdés, hogy kaphattak teret hazug, és minden alapot nélkülöző tudománytalan narratívák, amelyekkel meg lehet hülyíteni több MRD embert?

A történet valamikor a francia forradalom előtti időszakban kezdődött azzal, hogy a leggazdagabbak megtervezték az új világrendet, azok megtervezték a régi, szakrális világ lebontásának folyamatát, az un. látványparlamentáris demokráciával, amelyben mindkét oldalon az ő fizetett embereik ülnek, átvették az oktatást, felügyelik az egészségügyet,és minden mást is, amellyel megszerezték az emberek feletti mindennemű hatalmat. Legfőképpen az elme feletti hatalmat, amit a médián keresztül gyakorolnak, és ezen keresztül manipulálják a közgondolkodást, közízlést. A média befolyása vált meghatározóvá az életünkben, annak egyoldalú volta miatt.

A természet alapvető törvényeit egyszerűen zárójelbe tették, és átvették helyüket a statisztikai, valószínűségszámításon alapuló, vagy számítógépes zárt rendszerekben modellezhető elméletek, amelyeknek semmi közük sincs a valósághoz.
Mert a valóság egy komplex, folyamatosan változó, megújulni képes élő rendszer, amit nem lehet előre megtervezni.
A számítógépes szimulációk pedig egy eleve zárt rendszert feltételeznek, és annak eredménye irányítható, mert attól függ, hogy mi az input, az határozza meg az outputot is. Szemét be, szemét ki….

Így megrendelésre gyártanak le minden területen olyan narratívákat, amelyek hamisak, vagy részigazságokat tartalmaznak.
Hogy ennek hitelt adjanak, a tudósokat kilóra megveszik, vagy megfenyegetik, hogy álljanak be a sorba, hirdessék a hazugságokat, a többiek megszólalását elnyomják.Tipikus nyájszellem mentalitás, és ennek meg van a tömegmanipulációs szisztémája, technikája.

Mementóként újra felrakom ezt az anyagot, hogy soha többé ne essünk áldozatul ennek a végtelenül gonosz és aljas manipulációnak, ami több millió ember, köztük rengeteg gyermek mentális problémájához vezetett:

A TÖMEGPSZICHÓZIS – A PSZICHOLÓGIAI KÍNZÁS 7 SZABÁLYA
• 1. Az elszigetelés (lockdown, karantén)
Az elzárás okozta monotonitás az élet értelemvesztését, apátiát okoz.
Célja az egészséges lélek megtörése.
• 2. Az információ monopolizálása (az összes hivatalos média ugyanazt mondja).
Az elzárás következtében a kínzott észlelési ingereit ellenőrizni lehet. Az alternatív híreket elzárják, cenzúrázzák.
• 3. Az áldozat kifárasztása. A szellemileg fáradt embert jobban lehet manipulálni, doktrinálni, agymosásnak kitenni. A pszichológiai kimerültség a józan ész működését is fékezi.
• 4. Fenyegetés (drákói büntetés, anyagi vagy egzisztenciális, akár egészségügyi). Célja a félelemben tartás. A félelem elől az ember párhuzamos világba menekül. Ha a valóság félelmet jelent, akkor ezzel nem akarunk szembenézni.
• 5. Időnként a terror feloldása /szigorítások enyhítése
Az intézkedések lazítása fontos része a modern pszichológiai kínzásnak, mert ha minden remény teljesen elhal az emberben, akkor már nem tud azonosulni a manipulátor világával sem.
Ha a zsarnokság elkövetője néha “rendes” is, akkor emocionális kapcsolatot is ki tudunk alakítani irányába. Ez a Stockholm szindróma.
Ha az áldozat nem lát már semmi reményt, akkor fennáll a lehetősége, hogy teljes ellenállásba, netán ellentámadásba, lázadásba kezd. Ugyanakkor a lazítási intézkedéseknek semmi logikája nem szabad, hogy legyen, hogy a szellemi zűrzavar megmaradjon, hogy az áldozat érezze az önkényességet, a kínzótól való függőséget .
• 6. A teljes önkény demonstrálása. (A tüntetők brutális bántalmazása, házkutatás).
Az autoritás, a nyers erőszak fontos, hogy az áldozat lássa, mi mindent megtehetünk.
Mi azt csinálunk veletek, amit akarunk. A célja ennek, hogy a teljes megalázást el kell tűrniük.
A lázadókat könyörtelenül meg kell büntetni demonstratív céllal.
• 7. Triviális mozzanatok ismétlése. (A maszk hordása). Olyan cselekedetek rákényszerítése az áldozatra, amiknek semmi értelme, logikája nincs.
Célja, hogy aki hibás döntéseket követ, az ezt később még annál jobban meg fogja védeni, netán magának is szégyelli bevallani, hogy ennyire könnyen manipulálható.
Ez a “Sunk Cost” effektus.

Neves, és tekintélyes embereket fizettek le hatalmas összegekkel azért, hogy a globális elit által kitalált egységes narratívát az emberekkel elfogadtassák. .A gondolkodó szkeptikusokat pedig, akik megkérdőjelezték a hivatalos narratívát, azt kiközösítették, vagy pellengérre állították.

Mindenki hazudott nekünk. A plakátokon szereplő celebek 10 millió Ft-ot kaptak ezért a hazug kampányban való részvételért.
A legdurvább pedig az, hogy azok az emberek, akik cselédként szolgálták az elit propagandáját, nem kérnek bocsánatot, hanem áldozati szerepben tetszelegnek, mossák kezüket, és minden felelősséget Brüsszelre hárítanak
Elfogadhatatlannak tartom ezt a kifogást, és szégyenletesnek tartom.

És most ugyanazok, akik a COVID-hisztit tolták, most a klima vonatkozásában kezdik újra a propagandát.
Ideje megérteni azt, hogy hazudnak nekünk minden szinten rendületlenül, és folyamatosan hülyének néznek bennünket.
Nincs klimaválság, és nincs semmi alapja az ezzel kapcsolatos hisztériának, és szigorításoknak.
Soha többé nem szabad bedőlni egytelen propagandának sem.
A legjobb, ha semmilyem mainstream médiát nem olvasunk, és a poltikai propagandából is maradjunk ki.
Meg kell őrizni józan ítélőképességünket, és gondolkodásunkat, amelynek képességét Istentől kaptuk, és soha többé nem szabad engedelmeskedni semmilyen ember, élet és szabadságellenes, tudománytalan hatalomgyakorlásnak!

https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-godeny-gyorgy-meghurcoltak-aki-nem-az-o-narrativajukat-tolta/