Pénteken a német CDU és SPD kormánypártok már annak szükségességéről beszéltek, hogy kemény fellépést kell tanúsítani azokkal a migránsokkal szemben, akik bűncselekményeket követnek el. A nők ellen csoportosan elkövetett szexuális zaklatások után közel egy hét kellett ahhoz, hogy a német politikai vezetés eljusson erre a következtetésre.
Egy héttel a Kölnben és számos európai nagyvárosban afrikai és közel-keleti migránsok által elkövetett csoportos szexuális zaklatásokat követően a német kormánypolitikusok arról beszélnek, hogy kemény fellépést kell tanúsítani a bűnelkövető migránsokkal szemben. A legfrissebb adatok szerint Kölnben 170 támadás történt az újévi utcai rendezvényeken, valamennyit nemrég Németországba érkezett bevándorló követte el. Ebből 113 volt szexuális zaklatás, melynek elkövetői közül eddig 32 főt sikerült beazonosítani. A liberális sajtó igyekszik elmosni a nyilvánvaló tényeket, és gyakran hallani olyan feltételezéseket, miszerint az elkövetőknek csak kisebb hányada volt frissen érkezett bevándorló. A német rendőrség közlései azonban rácáfolnak ezekre a feltételezésekre. A WDR német TV-csatorna ma rendőrségi forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy a mai nap folyamán több elkövetőt elfogtak – valamennyien frissen érkezett migránsok voltak, és
telefonjaikkal videofelvételt készítettek az általuk elkövetett szexuális zaklatásokról, amit a rendőrök meg is találtak náluk.
A WDR azonban azt is említi, hogy az elfogott elkövetők mindannyian olyan bevándorlók voltak, akik a közelmúltban érkeztek Németországba, és nemrég adták be a menedékjogi kérelmet. Az általuk elkövetett szexuális zaklatásokhoz hasonló esetek történtek Frankfurtban, Düsseldorfban és Berlinben, emellett a mai hírekből kiderült, hogy nem csak Németországban, de Ausztriában és Svájcban is történtek csoportosan elkövetett szexuális bűncselekmények, amit kivétel nélkül afrikai és arab migránsok követtek el. Európa nyilvános rendezvények keretein belül tapasztalhatta meg a multikulturalizmus előnyeit: láthatóan olyan primitív társadalmak képviselőit sikerült beengedni Európába, melyek a kultúráikban máig élő erőszakos leányrablás hagyományán nevelkedtek. Afrikában egyébként máig élnek kannibál törzsek, tehát a migránsok válogatás nélküli beengedése még a Kölnben történteknél csúnyább következményekkel is járhat.
A CDU képviselői a Kölnben történtek hatására javasolták, hogy a bűnelkövető migránsoktól automatikusan vonják meg a menedékjogot, és kezdődjön meg a deportálásuk, hogy a büntetést már saját származási országukban töltsék le (ha ott egyáltalán büntetendő az ilyesmi). Az SPD részéről Sigmar Gabriel támogatásáról biztosította ezt a kezdeményezést, egyben azt is kijelentette, hogy a bűnelkövető migránsokkal szemben zéró toleranciát kell tanúsítani. A politikus ezt a Bild napilapnak adott interjú során közölte, hozzátéve; a hatóságoknak gondoskodnia kell arról, hogy példát statuáljanak, és a bűnelkövetők a lehető leghamarabb elrettentő erejű büntetést kapjanak. Sigmar Gabriel emellett kilátásba helyezte, hogy meg kell vonni minden segítségnyújtást azoktól az országoktól, ahonnan migránsok érkeznek az Európai Unióba, de a deportált bűnelkövetőket – a saját állampolgáraikat – nem hajlandók hatósági együttműködés keretén belül visszavenni.
Németországba 2015 folyamán mintegy 1,1 millió migráns érkezett. Rendőrségi beszámolókból kiderül, hogy ezek 90%-ának személyazonossága ismeretlen. Az integráció lehetőségeiről pedig bebizonyosodott, hogy a bevándorlóknak összesen 13%-a alkalmas arra, hogy belépjen az európai munkaerőpiacra – többségük az adófizetők pénzén fenntartott szociális háló javait fogyasztja.


http://www.hidfo.ru/2016/01/a-migransok-videofelvetelt-is-keszitettek-az-europai-nok-zaklatasarol/