A hazai hírekben immár évek óta szent tehénként szerepeltetik Szaúd-Arábiát, amely Amerikának a legnagyobb szövetségese a cionista háborúkban és merényletekben.

A CIONISTA AMERIKA ÖSSZEFOGOTT
A TERRORISTA SZAUDI CSALÁDDAL
Hassan Nasrallah, a libanoni Hezbollah iszlám fegyveres ellenállás főtitkára vasárnapi beszédében súlyosan elítélte a szaúdi síita sejk, Nimr Al-Nimr a szaúdi uralkodócsalád hatóságai általi kivégzését. A főtitkár a világ összes szervezetét, mozgalmát és pártját felszólította arra, hogy fejezzék be a képmutatást a szaúdi uralkodócsaláddal szemben. Hiába jelent a mai Szaúd-Arábia fontos olajforrást a világ sok országának, mindenki jól tudja, hogy a vahabita tekfiri (más vallásokat és irányzatokat nem toleráló) ideológia terjesztéséért a szaúdi uralkodócsalád felelős. A libanoni főtitkár szerint Szaúd-Arábia összes tankönyve és a már kis kortól a gyermekekre kényszerített hittananyag semmiben sem különbözik a DAESH, avagy az Iszlám Államként ismert terrorszervezet tanaitól. Mi több, ezek a tanok hozták létre az Al-Kaidát, a Boko Haramot és végül az Iszlám Államot, amiben a szaúdi pénz is nagy szerepet játszott. Nasrallah gúnyosan hozzátette: nincs olyan ember a világon, aki egyáltalán különbséget tudna tenni a szaúdi monarchia viselkedése és az Iszlám Állam között.A Hezbollah főtitkára szerint az a család, amely saját nevéről nevezte el az egész Arab-félszigetet felelős minden terrorizmusért a világon, és az Al-Szaúd-dinasztia fennmaradása hatalmas fenyegetést jelent az egész világ muszlim és keresztény lakosságára egyaránt. Szerinte az egész világnak fel kell állnia végre és egyszerre kimondani Szaúd-Arábia uralkodócsaládjának, hogy elég volt! Az ártatlan mártírok vére Jementől egészen Szíriáig csupán ennek a terrorista rezsimnek a bukását fogja előrevetíteni.(orientalista, részlet és kép)
Vére! Eljött az idő, amikor valaki kimondta a valóságot. Jellemző, hogy a hazai hírekben mindezt elhallgatják minden csatornán. Miközben Irán is leleplezte a szaúdi uralkodó család bűneit, nem is egyszer, aközben előjöttek a törökök és megvédték a szaúdi gyilkosokat. Már csak azt kéne valakinek kimondani, hogy a képmutató török vezetés a cionista Amerika szolgálatában az Iszlám Államot támogatta minden lehetséges módon és formában. Várjuk a fejleményeket. Hozzátéve azt, hogy Angela (Kasner) Merkel kancellár ezzel a terrortámogató, cionistabérenc török vezetéssel kötött titkos paktumot a közelmúltban. Így aztán pontosan összeáll a kép, hogy kik is akarják megszállni és földarabolni Európát, s benne az országokat egymásnak ugrasztani. Az ECHO-TV-ben és más tévékben tetszelgő hasbeszélő (Bogár László) sohasem nevezi meg ennek a cionista összeesküvésnek a főszereplőit, néven nevezve. Arról nem is beszélve, hogy nem tud magyarul beszélni, mert ha belekezd egy mondatba, azt képtelen abbahagyni. Ilyen hivatásos agymosókkal árasztják el a hazai szennytévéket, nem csoda ha az emberek nem látnak világosan.
http://amagyaroldal.hu/hirek/content/szaudi-b%C5%B1nbanda-csal%C3%A1d-leleplezve