Egy osztrák napilap beszámol arról, hogy afrikai és arab migránsok nem csak Németországban, de Ausztriában és Svájcban is követtek el nemi erőszakot az újévi ünnepségek idején. Egyetlen nap leforgása alatt több száz európai nő válhatott áldozattá.
A Der Standard jelentése szerint az újévi ünnepségek idején nem csak Kölnben és más német városokban, hanem Ausztria és Svájc területén is ugyanolyan esetek történtek; az utcákon csoportokba verődött migránsok nőket raboltak ki, molesztáltak, és számos nemi erőszakot követtek el. Az osztrák lap szerint a Salzburgban és Zürichben történt esetek a Kölnben és Hamburgban történt eseteknek megfelelően “sötét bőrű” személyek által elkövetett bűncselekmények, akik csoportokba verődve támadták meg áldozataikat, és láthatóan előre szervezett közösségi eseményként zaklatták a fiatal osztrák nőket.
A kölni rendőrség az év végi bűncselekményeket követően beszámolt arról, hogy a bűnelkövetők többsége csak nemrég érkezett az országba, és kérvényezte a menekültstátuszt. A bűnelkövetők főként 15 és 35 év közti életkorú, észak-afrikai és szíriai migránsok voltak, de akadt köztük más arab országból érkező is. A lapnak ugyanakkor név nélkül nyilatkozott egy volt rendőrtiszt, aki elmondta, hogy bár a Kölnben történt támadásokat úgy tálalja a sajtó, mintha egyedi eset lenne, valójában ezek rendszeresen, ismétlődő jelleggel történő bűncselekmények. A német sajtó tehát nem csak az újév idején történteket hallgatta el, hanem hónapok, akár évek óta hírzárlat lehet érvényben arra vonatkozóan, hogy az afrikai és arab migránsok rendszeresen követnek el nemi erőszakot a nyílt utcán.
A Kölnben történt támadások egyik elszenvedője, aki elsőként nyilatkozott a német sajtónak a migránsok által elkövetett szexuális zaklatásról.A Kölnben történt támadások egyik elszenvedője, aki elsőként nyilatkozott a német sajtónak a migránsok által elkövetett szexuális zaklatásról.
Az újévi ünnepségek idején csak Kölnben 106 nő ellen követtek el szexuális zaklatást, és azóta folyamatosan jelentik az újabb eseteket. A Daily Mail jelentése szerint egy nap leforgása alatt 150 nőt ért szexuális zaklatás Németországban, Ausztriában pedig most kezdenek nyilvánosságra jutni az erre vonatkozó adatok, és mint kiderült, Zürichben hat nőt ért támadás az újévi ünnepségek idején. Valamennyi szexuális zaklatás jellegű bűncselekményt észak-afrikai és arab migránsok követték el.
A napokban több újságíró felhívta a figyelmet arra, hogy azok a liberális civil szervezetek, melyek gyakran a nők jogvédelmére hivatkozva folytatnak kormányellenes politikát vagy kritizálnak jobboldali szervezeteket, a migránsok által elkövetett nemi erőszak bűncselekmények esetében hallgatnak, mert nem tudják eldönteni, hogy a bevándorláspárti propaganda, vagy a nők jogvédelme legyen fontosabb számukra.

http://www.hidfo.ru/2016/01/afrikai-es-arab-migransok-eroszakoltak-meg-az-osztrak-noket/