2015. június 17., szerda

Valami megint “leesett” Donyecknél

Kijev lakóinak lassú ébredése a majdani álomból! Ma közel ezren tüntettek a legfőbb latorállam-az USA-kijevi nagykövetsége előtt. És ez bizony háború ellenes tüntetés volt!
Marjinyka népköztársasági állásai ellen erőlködött ma ismét reggel a latorhorda.
A milicisták elég vidám hangulatban söpörték őket vissza.
Donyeck határában ma délelőtt ismét nagyot robbant valami. A hatóságok persze azonnal a robbanás helyszínére mentek. Valami iszonyatosan nagy krátert találtak.
A kráterben azért leltek némi útmutatót is a robbanás eredetét illetően. Néhány maradványból rakétára következtetnek. Illetve biztosra veszik már hogy egy rakéta csapódott be. Csak még azt nem tudják, hogy miféle? Na meg találgatják, hogy honnan is jöhetett?!
Délután Donyeckben Eduard Baszurin DNR katonai szóvivő ismertette a mai listát.
Az új felfedezmények lényegesebb alkotóelemei:
Összesen 36 db. “BM-21″ sorozatvető, 44 db. “Jácint B” önjáró löveg, 8 db. “Uragan” vetőgép. Ezek csak Donyeck környéki új felfedezések.
Peszki környékén minden jel szerint Maradék-Ukrajna legelvetemültebb valcmanistái csoportzosultak össze! A milicia pedig “rákapott” a lelőhelyre.
verb
Ma likvidálták a régóta vágyott Mihajlo Verbovijt is. Ez egy igazi-vérszomjas banderista századparancsnok volt! Nem sokkal a 34. születésnapja előtt végeztek ezzel a fenevaddal Peszkiben. Ez a latorvezér is kipipálva!
https://balrad.wordpress.com/2015/06/17/valami-megint-leesett-donyecknel/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése