2023. november 27., hétfő

Ladóczki Éva: MEG KELL ÁLLÍTANI A DIGITALIZÁCIÓT? MERT AZ EGYENLŐ A TOTALITÁRIUS KONTROLLAL!

 

Lépésenként akarnak bemattolni bennünket. Előbb a digitális identitással, majd a CBDC-vel.
Mindkettő folyamatban van, tehát nem összeesküvéselmélet.

1.) Digitális identitás
A totális kontroll és felügyelet rendszere, amely megteremti a digitális rabszolgaság intézményesített kereteit.
Mind az íriszen, mind pedig az ujjlenyomaton, mind pedig a kettő kombinációján alapuló biometrikus azonosító megbukott, mert klónozható, feltörhető, ellopható.
Indiában a korrupt tisztviselők jó pénzért eladják a bűnözőknek, és akkor az ember futhat a pénze után. Volt, aki éhen halt, mert nem jutott egy hónapon át a pénzéhez.Arról nem is beszélve, hogy a kiberbűnözés Mekkája lesz ez az új világ.
Ha ez még nem lenne elég vészjósló, most Tömeggyilkos Sátánfatty Bill Gates javaslata alapján DNS-alapú biometrikus azonosítót akarnak kikényszeríteni.
A DNS a mi emberi minőségünk, isteni kódunk és önvalónk, amit soha senkinek nem lehet átadni, mert annak beláthatatlan következményei lesznek valamennyiünk számára.

2.) CBDC
A jegybanki pénz egy átverés, mert semmi hozadéka nincs az állampolgárok számára a jelenlegi vegyes rendszerű bankkártyás-készpénzes fizetéshez képest.
Veszélye viszont óriási: ez a világkormány totalitárius rendszerének része, az emberek digitális rabszolgásítása, szabadságuktól, vagyonuktól, vallásuktól, és minden identitátusoktól való megfosztása.
Egy programozó utána járt, hogy a rendszer úgy van kitalálva, hogy abba utólag bele lehet nyúlni, és bármikor módosítani lehet a játékszabályokat.
A jegybanki pénzt azért kell elutasítani, mert a digitális pénznek van olyan formája is, mint pl. a blokkláncon alapuló kriptovaluta, mint pl, a Bitcoin, amely anonim, és biztosíthatná az emberek teljes szabadságát, és a bankoktól való függetlenségét.
Ez a kor kihívásainak megfelelő digitális pénz, annak minden előnyével. Persze ezt majd be fogják tiltani, hogy mindenkit egy irányba tereljenek…)))
Nagyon kell vigyáznunk arra is, hogy apránként akarnak becserkészni. Előbb az önkéntes jelleggel, ami nem lesz igaz, mert amint az önkéntesség eléri a 30%-ot, azt hazudják, hogy a többség benne van a rendszerben, és egy tollvonással kötelezővé teszik.

A digitalizáció megállíthatatlan gyorsasággal robog, és bedarálhat bennünket, és ha ez megtörténik, akkor az visszafordíthatatlan következményekkel jár, és ez akár az ember 1.0 végét is jelentheti.
Ha körülöttünk mindent digitális jelek működtetnek, amelyeket a „Globalist Cabal” (nevezetesen az FMIMPC) vezérel , akkor egy vagy néhány kapcsoló kikapcsolhatja különböző hálózatainkat, úgy mint:
– vízellátás, villany, gáz, mindenféle energia,
– élelmiszer-ellátás,
– üzemanyag szállítás,
– közlekedés
– hazai és nemzetközi szállítás,
– kommunikáció
– a számláinkon lévő pénzt, stb.

Meg kell tudni állítanunk, mert ez élet és halál kérdése. Szó szerint.
https://expose-news.com/2023/11/23/beyond-orwells-1984-5g-and-the-launching-of-6g-easy-to-take-down-a-society-that-is-digital/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése