2015. november 18., szerda

Sztálin fölbukkant Szíriában! Menekül az ISIS-latorhada

Tegnap és ma ugyanis valamivel több mint 500 tartályautót semmisítettek meg rakományostól, amelyek a hóhérhorda által uralt szíriai olajkitermelő helyekről az iraki feldolgozókba szállították a kőolajat.
bo
Összességében tizennyolc konvojról, és az azokat biztosító kíséret totális megsemmisítéséről van szó. A jelentés kitér arra is, hogy a banditaállam az eddig rendelkezésére állt fuvareszközök majd harmadát veszítette el ez alatt a két nap alatt, amelyek pótlása az égi őrszemek és a csapásmérők fokozott ébersége és jelenléte miatt lehetetlen. Ám a további-még megmaradt-állomány mozgatása is komoly kockázatot jelent.
Elemzők szerint ezzel a “technikával” az orosz légierő az ISIS-t egyszerűen levágja az éltet adó köldökzsinórról.
Nem kevésbé érdekes az az információ sem, miszerint Oroszország JÓINDULATÚAN FIGYELMEZTETTE a terroristákat támogató Törökországot, Katart, és Szaud-Arábiát.

http://www.balrad.com/2015/11/18/megkezdodott-az-isis-gazdasagi-kivegzese-is/
gloAz orosz légierő teszi a dolgát Szíria fölött! Ráadásul minden jel szerint megtalálták a terroristák Achilles-inát. Az olajbizniszt! Rá is feküdtek a témára rendesen, és következetesen pusztítják a bevételforrást.
A petróbót tönkretétele teljes pánikhangulatot keltett az ISIS-soraiban. Nincs bevétel, és pusztul a készlet. Ráadásul az oroszok blokkolták az utakat is. Az orosz stratégiai légierő elől pedig elrejteni eldugni bármit is-lehetetlen.
Mindezek tetejébe a martalócfőváros-Raqqa is-célpont lett. A nagy francia rohamoktól valójában a terroristáknak nem volt okuk félni, annál inkább a raqqai civileknek. Mióta viszont az orosz légierő felvette célpontjai közé Raqqa latorfészkeit… (A franciák is-vélhetőleg-az első nagy nekibuzdulásukban elkövetett légiattak után meglehetősen visszafogták magukat. Valószínűleg szóltak nekik az oroszok, hogy inkább csak láb alatt vannak a fontoskodásaikkal, amit szerencsésebb lenne ha nem erőltetnének.)
Abuhureyra Al Caudio az ISIS-falka főpénztárosa is úgy ítélte meg, hogy Raqqa már-legalábbis az ő számára-nem elég biztonságos. Föl is húzta a nyúlcipőket, és Törökország irányába elindult. Az ő kis poggyászával.
A banditahorda amúgy sem nézi jó szemmel a dezertőröket! Hát még ha a kasszát is viszi magával az álnok áruló! Merthogy Abuhureyra Al Caudio útipoggyászában ott volt a sátánfattyak összerabolt pénze is. Abuhureyra Al Caudio karóra tűzött fejét tegnap este óta köpködik a “harcostársak”
kurd
A terroristák lelki gyötrelmei ráadásul tovább fokozódnak. Már nem elég hogy a levegőből pusztítja őket az orosz légierő, a földön a szír kormányerők irtják kompániájukat, maga az Ördög bukkant fel tegnap a Kurdisztánhoz közeli szír területeken. Sztálin hasonmása jelentkezett be egy kis patkányirtásra.
sztá
A megrökönyödött ISIS hóhérok hideglelősen tapasztalták, hogy az őket pusztító kurd gárdák élén a Sztálinra kísértetiesen hasonlító Yadzapana Huszein – a Kurd Szabadság Párt főtitkára – áll.
sztá1
A Generalissimus hasonmása büszkén vállalja és gondosan ápolja is hasonlóságát, és üzent is a pokolfajzatoknak: VÉGZÜNK VELETEK AZ UTOLSÓ SZÁLIG!
sztá2
Szíria egyre nagyobb területei tisztulnak meg az orosz-szír erőfeszítések nyomán. Damaszkusz népe pedig ezt tudja díjazni!
http://www.balrad.com/2015/11/19/sztalin-folbukkant-sziriaban-menekul-az-isis-latorhada/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése