–
 Miközben a hamisított húsipart a világ élelmezésének környezetbarát és 
 fenntartható módjaként hirdetik, az igazi szándék az, hogy  
újrateremtsék azt a fajta globális ellenőrzést, amelyet a Monsanto és  
mások a szabadalmaztatott GMO vetőmagvak kifejlesztése révén elértek.
 – A University of California, Davis (UC Davis) kutatói arra  
figyelmeztetnek, hogy a laboratóriumban termesztett húsnak jelentős  
környezeti árnyoldalai vannak. A „bölcsőtől a kapuig életciklus”  
elemzésük szerint a laboratóriumi termesztésű húsipar akár 25-ször több 
 CO2-t termel a hagyományos állattenyésztésnél, ami megsemmisíti azt az 
 ideológiai alapot, amelyre az egész műhúsipar épül.
 – A tenyésztett hús minden kilója 246 kg és 1508 kg közötti  
CO2-kibocsátást eredményez, így a tenyésztett hús éghajlati hatása  
négy-huszonötször nagyobb, mint a hagyományos marhahúsé.
 – Jelenleg a legtöbb tenyésztett húst előállító vállalat még mindig  
magzati szarvasmarha-szérumot (FBS) használ növekedési táptalajként,  
amelyet meg nem született, anyaméhből elevenen kivágott borjakból  
nyernek, és még élve lecsapolják a vérüket. Ezért a legtöbb állítás,  
miszerint a tenyésztett hús állatmentes vagy állatkínzástól mentes,  
hamis.
 – A Mission Barns 
tenyésztett húsból, sejtkultúrás sertészsírból és  borsófehérje 
keverékéből készülő szalonna- és fasírt-utánzatot fejleszt.  A 
sertéseket, amelyekből a sejtmintákat vették, kezelték-e mRNS  
„vakcinával”, és ha igen, biztonságos a tenyésztett sertéshús és  
sertészsír fogyasztása?
 …
 Végül is a laboratóriumban előállított húsok károsabbak a környezetre, 
 mint az állatok, és kétségtelenül rontják az emberi egészséget, 
akárcsak  a GMO-gabonák.
 (…)
Mellékhatás-főhatás,
 jön az minden csatornán. CO2vid-19-től kezdve a  hamis húsig minden, de
 minden alapjaiban hamis, melyeket a beteges  világelit bebeszél, 
befecskendez, megetet az emberek tömegeivel; és  persze undorító 
borzalom:
 
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése