– Miközben a hamisított húsipart a világ élelmezésének környezetbarát és fenntartható módjaként hirdetik, az igazi szándék az, hogy újrateremtsék azt a fajta globális ellenőrzést, amelyet a Monsanto és mások a szabadalmaztatott GMO vetőmagvak kifejlesztése révén elértek.
– A University of California, Davis (UC Davis) kutatói arra figyelmeztetnek, hogy a laboratóriumban termesztett húsnak jelentős környezeti árnyoldalai vannak. A „bölcsőtől a kapuig életciklus” elemzésük szerint a laboratóriumi termesztésű húsipar akár 25-ször több CO2-t termel a hagyományos állattenyésztésnél, ami megsemmisíti azt az ideológiai alapot, amelyre az egész műhúsipar épül.
– A tenyésztett hús minden kilója 246 kg és 1508 kg közötti CO2-kibocsátást eredményez, így a tenyésztett hús éghajlati hatása négy-huszonötször nagyobb, mint a hagyományos marhahúsé.
– Jelenleg a legtöbb tenyésztett húst előállító vállalat még mindig magzati szarvasmarha-szérumot (FBS) használ növekedési táptalajként, amelyet meg nem született, anyaméhből elevenen kivágott borjakból nyernek, és még élve lecsapolják a vérüket. Ezért a legtöbb állítás, miszerint a tenyésztett hús állatmentes vagy állatkínzástól mentes, hamis.
– A Mission Barns tenyésztett húsból, sejtkultúrás sertészsírból és borsófehérje keverékéből készülő szalonna- és fasírt-utánzatot fejleszt. A sertéseket, amelyekből a sejtmintákat vették, kezelték-e mRNS „vakcinával”, és ha igen, biztonságos a tenyésztett sertéshús és sertészsír fogyasztása?

Végül is a laboratóriumban előállított húsok károsabbak a környezetre, mint az állatok, és kétségtelenül rontják az emberi egészséget, akárcsak a GMO-gabonák.
(…)
Mellékhatás-főhatás, jön az minden csatornán. CO2vid-19-től kezdve a hamis húsig minden, de minden alapjaiban hamis, melyeket a beteges világelit bebeszél, befecskendez, megetet az emberek tömegeivel; és persze undorító borzalom:

https://childrenshealthdefense.org/defender/bloody-truth-lab-grown-meat-cola/?utm_source=luminate&utm_medium=email&utm_campaign=defender&utm_id=20230606