Minden, amit az 1918-as hírhedt "spanyolnátha" járványról tudni véltél, valószínűleg téves.

Kiderült, hogy a közelmúlt történelmének egyik legismertebb járványát valójában azok a "vakcinák" okozták, amelyeket állítólag azért vezettek be, hogy megállítsák - hasonlóan ahhoz, ahogyan napjainkban a Wuhan koronavírus (Covid-19) "vakcinái" is egyre több kovidot terjesztenek.

Dr. Sal Martingano, FICPA elmagyarázza, hogy a spanyolnátha idején a tömeges oltások voltak azok, amelyek valójában az emberek halálát okozták. Valójában csak azok haltak meg a megpróbáltatások során, akik beoltották magukat.

Dr. Eleanor McBean, Ph.D., N.D., a Vaccination Condemned című könyvében elmagyarázza, hogy ő az 1918-as spanyolnátha "oltás nélküli túlélője". Továbbra is arra buzdítja az embereket, hogy új szemszögből tekintsék át a történelmi eseményt, amihez könyvében segítséget nyújt az olvasóknak.

McBean tulajdonképpen írt egy második könyvet is Vaccination ... The Silent Killer címmel, amely az első könyvében szereplő kinyilatkoztatásokat fejti ki. Az általa szolgáltatott bizonyítékok az oltóanyagokra mutatnak rá, és nem magára az influenzára (ha egyáltalán volt ilyen...), mint a valódi bűnösre, amely több tízmillió ember halálát okozta.

"McBean tudósítása az 1918-as "spanyolnátháról", mint riporter és mint oltatlan túlélő, megköveteli, hogy az esemény történelmi alapjait újra átnézzük, nem "összeesküvés-elméletként", hanem olyan bizonyítékokkal, amelyek "felgyújtják a hajunkat" - írja Dr. Martingano.

 

 

"McBean bizonyítékot szolgáltat arra, hogy nem csak az 1918-as 'spanyolnátha' történelmi eseményei voltak kompromittálva, hanem a gyermekbénulás és a sertésinfluenza-járványoké is."

A spanyolnátha első esete egy kansasi katonai bázison történt, ahol vakcinakísérletek folytak.

Mivel Spanyolország az első és a második világháború alatt is semleges maradt, és nem cenzúrázta a sajtót, mint máshol, 1918-ban a világon elsőként számolt be influenzajárványról.

Ez megmagyarázza, hogy miért Spanyolországot tették végül bűnbakká azért, amit később "spanyolnáthának" neveztek el. Kiderült azonban, hogy a halálos betegség első valódi esete valójában Kansasban történt, egy katonai bázison, ahol vakcinakísérletek folytak.

Az I. világháborúra való felkészülés során a Fort Riley-i erődben, ahol korábban számos vakcinát fejlesztettek ki, a katonák egy nagyszabású oltási kísérletet végeztek. Ez vezetett ahhoz, hogy a "nulladik beteg" nem Spanyolországban, hanem az Egyesült Államokban jelent meg.

Ha a történelem őszinte lenne, akkor valójában az 1918-as Egyesült Államok katonai influenzájának neveznék. A Rockefeller család és más Big Pharma globalisták termékeny befolyásának köszönhetően azonban a felelősséget Spanyolországra hárították.

"A "Rockefeller Institute for Medical Research" által szponzorált kezdő gyógyszeriparnak volt valami, amivel korábban soha nem rendelkezett - nagy mennyiségű emberi kísérleti alany" - magyarázza Martingano.

 

 

"Az amerikai hadsereg első sorozásából származó utánpótlással a kísérleti alanyok száma több mint 6 millió emberre duzzadt."

Nem spanyolnátha volt: a vakcinák által okozott bakteriális agyhártyagyulladás volt.

Csak jóval a háború után derült ki a boncolások során, hogy a "spanyolnáthában" meghalt emberek milliói valójában vakcinák által kiváltott bakteriális agyhártyagyulladásban haltak meg. (KAPCSOLÓDÓ: A múltbeli gyermekbénulás-járványokat hasonlóképpen az ember által előállított vegyi anyagok okozták, nem pedig a levegőben terjedő betegség).

"Egy kísérleti "bakteriális agyhártyagyulladás elleni vakcina" véletlenszerű adagjai okozták, amely a mai napig az influenzaszerű tüneteket utánozza" - magyarázza Martingano. "A katonák és a civilek felkészületlen immunrendszerét további vakcinákkal érő tömeges, többszörös támadások "gyilkos mezőt" hoztak létre."

Érdekes módon az úgynevezett spanyolnátha csak azokat az embereket nem érintette, akik elkerülték az injekciók beadását. Ezek az emberek, köztük McBean is, normális életet éltek, sőt, mindent elmeséltek arról, hogy mit láttak abban a borzalmas időben.

Bár kezdetben főleg katonák kapták az injekciókat, végül a civilek is megkapták az injekciókat. Ez az amerikai civil lakosság tömeges halálát eredményezte.

"Attól tartva, hogy a hazatérő katonák betegségeket terjesztenek a családjaikra, az amerikai kormány a történelem legnagyobb oltási "félelemkampányát" erőltette" - írja Martingano.

"Az emberi lakosságot kutatási és fejlesztési laboratóriumként használták a kísérleti vakcinák helyszíni tesztelésére... A civilek tízmilliói haltak meg ugyanúgy, mint a katonák".

Akárcsak ma, az akkori orvosok többnyire nem vettek tudomást arról, hogy mit láttak a tömeges injekciós kampány eredményeként bekövetkezni. Ahelyett, hogy leállították volna, hogy életeket mentsenek, valójában tovább fokozták a beoltási akciót, ami még több halálesetet eredményezett.

 

 

"Hét férfi esett össze holtan egy orvosi rendelőben, miután beoltották őket" - írja McBean a könyvében az akkoriban terjesztett propagandáról. "Leveleket küldtek a családjuknak, hogy harc közben haltak meg".

Összesen az első világháborús amerikai katonák 14-25 nem tesztelt, kísérleti injekciót kaptak, mindezt néhány napon belül. Ez egyszerre váltotta ki a felerősödő betegségek kaszkádját, amit az egészségügyi rendszer a "spanyolnáthának" tulajdonított.

"Az orvosok ezt új betegségnek nevezték, és további gyógyszerekkel vagy oltóanyagokkal igyekeztek elnyomni a tüneteket" - magyarázza Martingano tovább.

Ez a kijózanító beszámoló arról, hogy mi is történt valójában az 1918-as úgynevezett spanyolnátha világjárvány idején, sok mindent megmagyaráz arról, hogy a világ jelenleg mivel néz szembe a legújabb, "covid" nevű csalárd pandémiás epizóddal. Az egész akkor is hazugság volt, és ma is az.

A cikk forrásai a következők:

RightsFreedoms.wordpress.com

NaturalNews.com

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/csak-a-beoltottak-haltak-meg