Leállt az amerikai kormány
Az illuminátus 11-22-33-as numerológiát nézve, érdekes a dátum: január 20-tól számítva 33 nap van február 22-ig. De február 11 is veszélyes lehet.
Mi is lesz most febr. 9. és 25. között megrendezve? A téli olimpia. Hol is? Dél-Kóreában!
Jú figure out the rest.
Esetleg annyit, hogy én semmi pénzért nem utaznék az olimpia helyszínére, pláne febr 11-én és 22-én nem lennék ott... Mert az elsö (hamis zászlós) "észak-kóreai" támadások ott lehetnek, aztán meg a (reményeik szerint) gyengített védelmü keleti partvidéken, New York, Washington újból?

2018.jan.10: Mivel háborút még mindig nem tudtak - és reméljük, nem is fognak tudni csinálni, minden jel szerint belefogtak a "B-variáns" kivitelezésébe: Trumpot más módszerekkel próbálják majd kibuktatni az elnöki székböl. Akárcsak Hillary tavaly, most ö is megkapta az "önmegsemmisítési parancsot", s rövidesen megkísérelhetik a "halálának" megrendezését is.
2018.1.6
Trump épelméjüségét vitatták, visszaszólt: „Stabil zseni vagyok!”
Míg Hillary azt játszotta el, hogy testileg beteg, addig Trump most azt játsza el, hogy az elméje beteg ...
Megjelentettek róla egy botránykönyvet:
Igény az volna rá – örületes tempóban fogy a Trump-könyv
A könyvet még a wikileaks is feltöltötte az internetre. Annak ellenére, hogy Assange és Trump "szövetségesek" (itt lóg ki a lóláb) Ezzel azt akarják elérni, hogy a botránykönyv hirtelen nagyon sok emberhez eljusson, azért töltött fel a wikileaks a világhálóra is kalózkópiákat.
Csináltak még egy kisebb tüzet a Trump toronyban is, hogy azt sugallják, Trump "veszélyben van".
2018.1.8:
Lángolt a Trump-torony teteje
http://www.atv.hu/kulfold/20180108-langolt-a-trump-torony-teteje
Az elkövetkezö hetekben megkísérelhetik megrendezni a "halálát".

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=195:2016-06-24-05-12-59&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58