Ez a sztori akkor történt, amikor még a sajtó nem a kormány szekerét tolta hanem végezte a dolgát, és nyilvánosságra hozták ezeket a súlyos emberiség ellenes bűnöket.

46 millió amerikait oltottak be, ki tudja mivel... a hivatalos számok szerint több százra becsülik az oltás halálos áldozatainak a számát. Mások, akik a hivatalos adatok szerint összesen 4000-en vannak, "csak" lebénultak vagy éppen megúszták kevésbé súlyos következményekkel.
Ezekhez a számokhoz tenném hozzá, hogy a mostani nyílt, online oltás káros mellékhatás lejelentő rendszerben (VAERS), a november 26. adatok szerint a COVID oltás amerikai áldozatainak a száma 927 738-nál jár, ebből 19 532 halállal járt. De igazából azért említem ezeket az adatokat, mert ennek a lejelentő rendszernek a becsült, konzervatív, lejelentési rátája 10% körül van, mások szerint közelebb van az 1%-hoz. Régebben a sertésinfluenza idején még nem voltak ilyen könnyen hozzáférhető rendszerek az esetek lejelentésére, így ha a mostani rendszer hatékonyságát 1-10% körülire becsülik, akkor a 70-es években ez valószínűleg ez alatt lehetett. És ha a mai konzervatív számokat használjuk, akkor ez egy lehetséges 40 000-es illetve több ezer halálos oltásáldozatot jelenthet a valóságban. A hivatalos adatokban szereplő 4000 fő, csupán azoknak a száma, akik odáig jutottak, hogy kártérítési igényt jelentettek be, valószínűnek tartom, hogy sokan nem jutottak el eddig a pontig.

Az egyik áldozat, Roland Gibeault sztorijából részlet:
„Roland Gibeault vagyok, újonc voltam akkoriban Fort Knox-ban, Fort Dix testvér állomásán. 1976 októberében kaptam mag az oltást (sertésinfluenza). Guillian Barre tüneteim lettek, amelyeknek gyengeség lett a következménye a lábaimba, egészen 1980-ig..."