A közös cél:
A cél az, hogy az emberek akaratukat nyilvánítsák ki, és annak szerezzenek érvényt azért, hogy alkalmasságuk és tiszta értékrendjük alapján választott, igaz szívű Magyar vezetők által irányított, szereteten, tudatosságon, erkölcsösségen, igazságosságon, őszinteségen, és példamutatáson alapuló, párt politikailag és gazdaságilag független, a valós múltunkat és elődeinket ismerő és tisztelő, a ma emberének és a jövő nemzedékek érdekeiért cselekvő, az emberi élet rendjével és a teremtés törvényeivel harmonizáló, bőség és békesség alapú önellátó és fenntartható ,tudatos jóléti társadalmi berendezkedés teremtődjön meg Magyarországon 2014-ben.

Magyarországnak az emberek támogatásával minden eszköze megvan ahhoz, hogy a változás folyamatának elindításától néhány napon belül már minden családban érezhető enyhülést hozzon ez a folyamat, majd egyre nagyobb mértékben, de legkésőbb 24 hónapon belül, egy gyökeréig átalakult, szemléletében, erkölcsében és gazdaságában is megújult, olyan országvezetés jöjjön létre, mely nem hatalmi vagy pártérdekek mentén, hanem az ország és a nemzet érdekeiben hozza meg tudatos döntéseit.

A további célunk, hogy tájékoztassuk az embereket és szemeiket felnyissuk , annak érdekében, hogy tudatosuljon bennük, hogy eddig mit tettek velük és családjaikkal a hatalom végrehajtói.

A jelenlegi demokráciának álcázott vezetési rendszer azt a célt szolgálja, hogy a nemzetek vezetésre alkalmas személyeit megfossza az irányítás lehetőségétől, és a döntések párt és hatalmi érdekeket szolgáljanak. Ez az állapot ugyan olyan mintha egy írástudatlant beültetnénk egy kamion vezetőfülkéjébe és útnak indítanánk.

Az emberekben egyre nagyobb hányadban nyílik meg a vágy, az értékrendi változások iránt, látják, érzékelik, hogy nem jó fele halad a világ, de a valós információk hiánya miatt nem ismerik fel az okokat teljességében, és nem látják a megoldáshoz vezető utat.
Mi nekik kívánunk utat mutatni.

Az ideiglenes szakértői kormány első intézkedései a következők lesznek:

1. Az Adó rendszer egyszerűsítése. A munkabérek után 13% adó kerül megfizetésre.

2. Az alapvető élelmiszerek és a gáz, villany és háztartási víz használatának áfa mentessé tétele. Azonnali intézkedésként rendelkezni szükséges, hogy a Gáz, villany, víz szolgáltatók ne számolhassanak fel külön rendszerhasználati díjat, csatornahasználati díjat, valamint átlag ember számára is érthető módon tüntessék fel számláikon a termékeik egységárát. A jelenlegi szolgáltatói túlkapások vissza szorítása érdekében rendeletet kell hozni, hogy a nem elfogyasztott tételek kiszámlázása és követeléskénti beállítása, valamint a túl számlázás összegének mintegy háromszorosa jóvá írandó legyen az ügyfél számlájára kártérítés gyanánt. Az ügyfél jogosulatlan zaklatása vagy kikapcsolással való fenyegetése esetén,(jogtalan követelés vagy túlszámlázás miatt) 50 000 Ft kártérítést kell fizetnie a szolgáltatónak alkalmanként.

3. Egyéb áfa tételek 13%-ra csökkentése, kivéve az egészség károsító szerek,azoknak maradna a 27%.)

4. Minden hitel és finanszírozási forma (forint és deviza, magán és jogi személy által felvett, tehát az állítólagos államadóság is, zárolása, felfüggesztése meghatározatlan időre. Ezen idő alatt ezen ügyekből kifolyólag nem lehet az ügyfeleket zaklatni, végrehajtani, kilakoltatni. Az ügyben, a hiteles tájékoztatást és felvilágosítást követően a választásra jogosultak többsége által választott ország vezetés fog végleges döntést hozni.

5. Egyéb áfa tételek 13%-ra csökkentése, kivéve az egészség károsító szerek. (azok maradnának 27%.)

6. Az emberek hiteles és teljes tájékoztatása, felvilágosítása. Tv és rádió csatornák, valamint az írott média hiteles tájékoztatásának ellenőrzése, és biztosítása. "filmek, hanganyagok, nyomtatványok, reklámok kötelező megjelentetése"

7. Az ideiglenes kormány által kijelölt bizottság szakértői kivizsgálják a titkosítások indokoltságát és az ország biztonságát nem befolyásoló titkosításokat nyilvánosságra hozzák. A titkosításokkal leplezett bűncselekmények felderítése és azonnali kivizsgálása, az indokolt biztonsági intézkedések meghozatala és azonnali hatályba helyezése.

8. A bizonyítottan emberiség ellenes bűncselekmények kivizsgálása, feltárása, az elkövetők felelősségre vonása.

9. Választások kiírása, 180 nap, mely meghosszabbítható. (Kötelező képviselői vállalások)