Ez egyben azt is jelenti, hogy minden olyan személyt, aki az elmúlt hat hónapban "teljes oltást" kapott, alacsonyabb polgári státuszba sorolnak, és "oltatlan" lesz.

Még az engedelmesek is másodosztályú emberekké váltak, akiket kizártak a társadalmi életből az ország "oltatlanok zárlatának" köszönhetően. Az osztrákok, akik ebben a tények nélküli disztópikus rémálomban élnek, jelenleg két lehetőség előtt állnak: Kikényszerítik a kormányt, vagy bevállalják a harmadik, negyedik, ötödik, hatodik és talán az örökkévalóságig tartó lövést.

Hat hónappal ezelőtt mintegy 3,8 millió osztrák számított "teljesen beoltottnak". Bíztak Sebastian Kurz volt kancellárban és a Zöldekben, akik azt ígérték, hogy a dupla injekció "felszabadítja őket". "Polgári kötelességük" és "szolidaritásuk" legyőzi majd a betegséget, mondták nekik többször is, és hamarosan minden visszatér a normális kerékvágásba. Vagy mégsem? Nehammer kancellár lehozza a kalapácsot, még a híveire is.

Aki nem fogadja el az ugyanezzel a szerrel adott emlékeztető oltást, amelyről bebizonyosodott, hogy nem hat a "változatok" ellen, az mostantól ki van zárva a társadalmi életből, és páriának számít, mert az oltatlanok a hivatalos narratíva szerint rossz, ostoba emberek, akik veszélyeztetnek másokat, sőt valószínűleg "szélsőjobboldaliak" vagy még rosszabb... "terroristák". Az, hogy rendeletileg aszociális, ostoba, jobboldali radikálisnak minősítik le, sokaknak nehéz lesz lenyelni.

 

Nem világos, hogy hány ember fogja ténylegesen elveszíteni a "zöld" státuszát, mert néhányan azok közül, akiket 2021 júliusáig duplán leszúrtak, már megkapták a megerősítést. Lehet, hogy mintegy 1,9 millió osztrák - a már beoltatlanokon kívül - nem hajlandó engedelmeskedni.

A védőoltások szánalmas kudarcot vallanak

Egy kanadai tanulmány kimutatta, hogy az oltás két adagja nem volt mérhető hatással az Omicron-fertőzésre. A benne szereplő adatok robbanásveszélyesek. A szerzők, 13 nemzetközi tudós, akiket többek között a kanadai egészségügyi minisztérium finanszírozott, kifejezetten kijelentik, hogy

"a Covid-19 vakcina két adagja valószínűleg nem véd az Omicron fertőzés ellen. A harmadik adag rövid távon némi védelmet nyújt, de lényegesen kevesebbet, mint a Delta ellen. Eredményeinket megzavarhatják olyan viselkedési formák, amelyeket nem tudtunk figyelembe venni az elemzéseinkben. További kutatásokra van szükség a súlyos kimenetelű fertőzésekkel szembeni védelem vizsgálatához".

Röviden: a Covid-19 vakcina két beadott adagja nem hat az Omicron ellen. Ahhoz, hogy erre a következtetésre jussanak, 3442 Omicron- és 9201 Delta-ügyet vizsgáltak meg.

Természetesen nem ez az egyetlen olyan tanulmány, amely azt mutatja, hogy ezeknek a hypeolt termékeknek nulla a haszna, de az adatok most már egyértelműen azt mutatják, hogy Németországban és Dániában az Omicron fertőzéssel fertőzöttek több mint 90 százalékát beoltották. Ezt bizonyítják a jelenlegi osztrák kórházi kezelési adatok is.

 

A tények nem hatják meg Nehammert

Az osztrák szövetségi kormányt teljesen hidegen hagyja a jelenlegi egészségügyi politikát semmissé tevő kemény adatok, továbbra is meg nem nevezett "szakértőkre" hivatkozik, miközben a lakosságot ostromolja, hogy engedelmeskedjen bizonyítékmentes fanatikus diktátumainak. A tudomány valószínűleg soha nem játszott semmilyen szerepet a döntéseikben, a közegészségügy pedig pláne nem.

"Minél kevésbé hatékony ez a Corona vakcina, annál makacsabb a kormány. Az oltás erőltetése sem jogilag, sem orvosilag nem fenntartható. Nehammer kancellár és társai ezzel az álláspontjukkal bizonyítják, hogy nem az emberek jólétéről van szó" - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) vezetője.

A közösségi médiában nem csitulnak a pletykák, miszerint a szövetségi kormány munkacsoportja teljes mértékben tisztában van azzal, hogy az oltások kudarcot vallanak. Sőt, attól tartanak, hogy számos ember meghalhat, mert a hármas oltás következtében immunrendszerük súlyosan legyengült. Ha ezek az információk igazak, akkor egyre érthetetlenebbé válik a kormány ragaszkodása a kötelező védőoltásokhoz. Egy pszichológus a Kronen Zeitungnak azt mondta, hogy egy ilyen esetben "zavargások" robbannának ki.

De számtalan, több százezer résztvevővel zajló tüntetés megmutatta, hogy az osztrákok túlnyomó többségét nem érdeklik a zavargások. A jogállamisághoz való visszatérést, az alapvető jogok biztosítását és a zárlatok megszüntetését követelik.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/ausztria-mintegy-3-8-millio-ketszeres-oltottat-minosit-oltatlan-nak