Magyarországon működő amerikai ügynökök kormánypolitikusok elleni karaktergyilkosságra kaphatnak utasításokat, amit nem személyes kapcsolat útján, hanem munkakörükön, a sajtón keresztül adtak ki nekik Washingtonból.
A nemzetiarcvonal.net szerint összefüggések figyelhetőek meg a Magyarországon működő ellenzéki sajtó tevékenysége, és bizonyos, a nyugati sajtó képi anyagaiban ismétlődő jelleggel megfigyelhető minták közt. Az eset első ránézésre nevezhető véletlennek, akár összeesküvés-elméletnek is. Az állandó ismétlődő jelleg azonban felhívja a figyelmet arra, valóban felmerül annak lehetősége, hogy a magyarországi kormánynak számolnia kell amerikai alvóügynökök “felébredésével”.
A forrás szerint a hazai liberális média újságíróit egy ismétlődő jelleggel használt “vörös nap” szimbólum megjelenésével utasítják kormánypolitikusok elleni sajtóoffenzívára.
“A vörös nap szimbólumával kapnak jelzést a hazai liberális újságírók – CIA-ügynökök –, arra vonatkozóan, hogy kit kell támadniuk. Az Index, az Origo, a 444 és a többiek így kapnak jelt, mielőtt mocskolódásuk beindul.”
A felmutatott képek alapján a Google képkeresőjével is egyszerű visszaellenőrizni, hogy a fotók milyen kontextusban jelentek meg. A Szijjártó Péter mellett felvillanó “képi hiba” 2014 november 23-án a Vasárnapi Hírek következő híranyagához került fel; “Külügyi csapás Simicskára”“Egyszerre birkózik Amerikával és Simicskával a külügy”. A cikkből egy idézet: “a tárcát vezető Szijjártó Péter elrendelte, hogy a minisztérium alkalmazottjai írásban vallják be, találkoztak-e az amerikai nagykövetség bármilyen rendű és rangú munkatársával, ha igen, akkor hol, mikor, miről váltottak szót egymással.”
Tehát Szijjártó Péter tárcájával az a probléma, hogy számon kéri az alkalmazottakat arról, milyen rendszerességgel találkoznak amerikai diplomatákkal. A Vasárnapi Hírek szerint egyébként a fotó az Associated Press hírügynökség képe. Tehát
a jelet egy amerikai sajtóorgánum adta ki.
Érdemes felidézni, hogy ebben az időszakban Budapesten – álcivil szervezetek bevonásával megkezdett – balliberális ellenzéki tüntetések zajlottak, amit többek között az Index.hu, 444.hu és Origo tömegbázissal próbált ellátni azáltal, hogy Szijjártó Péter magánügyeit tartotta címlapon. Emellett napi szinten került a sajtóba, hogy a külügyminiszter ismerőseinek (pl. futballos csapattársainak) milyen pozíció jutott, “nincs is diplomája”, stb., tehát a legkülönbözőbb érveket hozták fel azzal kapcsolatban, hogy a külügyminiszter személyén miért kell felháborodni.
Lázár Jánosra szintén azt követően virradt a “vörös nap”, hogy a nemzetbiztonsági bizottság június 23-i ülésén annak lehetőségéről beszélt; szomszédos országokban amerikai titkosszolgálatok számlájára írható a magyar kisebbség elleni agresszív fellépés.
Korábban több alkalommal is bebizonyosodott, hogy magyarországi liberális sajtóorgánumok nyíltan az amerikai külügyi törekvések kiszolgálását folytatják. Szijjártó Péter kinevezésekor az Index.hu intenzív lejárató-kampányt kezdet Szijjártó személye ellen, ami méltán nevezhető karaktergyilkossági kísérletnek. A sajtóhadjárat új értelmet nyert, amikor az amerikai külügyminiszter nem fogadta személyesen az újonnan kinevezett magyar külügyminisztert Washingtonban tett látogatásakor, hanem alacsonyabb rangú diplomatát küldött maga helyett – ami nem csak Magyarország lekezelése, de azt is egyértelművé tette, hogy az Egyesült Államok valamiért nem fogadja el az újonnan kinevezett külügyminiszter személyét. Ez egy igen súlyos történés, tekintve, hogy addigra a magyarországi liberális sajtó hetek óta folytatott lejárató hadjáratot Szijjártó Péter ellen.
Martonyi Jánossal korábban soha nem volt problémája az amerikai külügynek, – igaz, Martonyi hivatalosan is szerepelt a Bilderberg csoport meghívottjainak listáján, és több alkalommal is megjelent a titkolózás által övezett találkozókon.
A liberális sajtó tevékenysége kapcsán feltehető a kérdés, hogy amennyiben az amerikai titkosszolgálatokkal együttműködés bebizonyosodott, hogyan lehetséges, hogy a hazai elhárítás még nem tett lépéseket erre vonatkozóan? Lehetséges, hogy az amerikai “szövetségesek” olyan mértékben torzítják a hazai nemzetbiztonsági szolgálatok érzékelését, hogy azok már a kormánypolitikusok elleni nyílt támadásra kapott utasításokra sem figyelnek fel?

http://hidfo.ru/2015/07/amerikai-ugynokok-kormanypolitikusokra-tamadnak-magyarorszagon/