2019. április 10., szerda

Összefoglaló a rákos megbetegedés okairól és lehetséges gyógymódjairól

Ez a cikk azért íródott, hogy egy kicsit összefoglaljuk, hogy mit is tudunk a rákról, a kiváltó okairól, a lehetséges gyógymódjairól és hogy miért nem tudják még napjainkban sem gyógyítani hivatalosan... Kérlek mutasd meg azoknak ezt az írást, akik ezzel a betegséggel küzdenek! Valamint sok más betegség esetén gyógyulást hozhat ez a módszer.
Az itt bemutatott dokumentumfilmek és könyvek egy lehetséges gyógyulási módot tárnak fel a betegek számára, amelyekkel már sokan, sokféle betegségből és rákból is kigyógyultak.
Kezdjük akkor az elején!


56962075_2388965411167389_5514162473856401408_n

Napjainkban azt állítja az orvostudomány, hogy nem tudják gyógyítani a rákos elváltozásokat. Próbálkozások vannak, kemoterápiák és sugárkezelések, amelyek sokszor jobban leépítik a beteg szervezetét, mint maga a betegség. Viszont, ha a fenti képen elgondolkozik valaki, akkor eléggé gyanús lehet az, hogy miért is nem sikerül a "modern" orvoslásnak segíteni az embereken. Főleg akkor, mikor már a Nobel-díjas Szentgyörgyi Albert sok évtizeddel ezelőtt olyan kutatásokat végzett, ahol a rákos kísérleti állatokat C-vitaminnal és búzacsírával sikerült gyógyítania. Itt is tetten érhető a növények gyógyító képessége.



Sok más esetről is hallottunk, mikor teljesen egyszerű, hétköznapi módszerekkel, drága gyógyszerek és kezelések nélkül valaki kigyógyult a rákból. (Ezekről bővebben lent a cikkben tájékozódhatsz.)
Vajon az orvostudomány véletlenül nem jön rá ezekre az összefüggésekre, vagy egyéb érdekek miatt nem sikerül emberek tömegeit megmenteni a haláltól?

Mit is tudunk, hogy miért alakulhat ki a rákos megbetegedés?
Ha valaki, csak egy kicsit is utána jár a témának, könnyen összeállhat a fejében a kép, hogy a főbb okok lehetnek például:

- első helyen az egészségtelen, mesterséges, ízfokozót tartalmazó, tartósított, cukrozott ételek fogyasztása áll valószínűleg.
A méreganyagok felhalmozódnak a szervezetben és előbb-utóbb elváltozásokat hoznak létre. A húsfogyasztás is káros lehet, mivel egy halott állat testét eszi meg az ember, nem pedig egy élő, élettel teli gyümölcsöt, búzacsírát, vagy növényt például, ami teli van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, stb. Valamint a húsokban sok méreganyag is felhalmozódhatott, főleg a mai tápok és antibiotikumok, gyógyszerek hatására. Az állat halála közben átélt rettegés, fájdalom és félelem által kiváltott kémiai folyamatok eredményeit is az ember eszi meg végső soron. A régi időkben nem véletlenül volt hetente, csak egyszer húsfogyasztás.

- egészségtelen életmód, kevés testmozgás.
Az edzés hatására a szövetek, szervek az oda áramló vér miatt életerővel, hasznos elemekkel, anyagokkal, vitaminokkal telítődnek. Ha ez nincs meg, a szervezet elkezd leépülni és elveszíti életerejét. Jól megfigyelhető ez a nyugdíjasoknál, akik mikor befejezik a munkát, akkor gyorsan elgyengülnek, meghíznak és betegessé válnak. Míg azok, akik folyamatosan mozgásban vannak egészségesebbek tudnak általában maradni.

- káros sugárzások hatására.
Mikrohullámú sütő, radioaktív sugárzások, elektroszmog, stb.

- különböző mesterséges vegyszerek miatt.
Gyomirtó szerek, tisztító és tisztálkodási szerek, gyógyszerek, fogamzásgátlók, stb. Ezek maradványai, összetevői is felhalmozódhatnak a szervezetben.

- dohányzás, alkoholfogyasztás, egyéb káros szokások.

- lelki eredetű problémák testi leképeződése.

- az öregség hatására, mikor is a szervezet kezdi elveszíteni ellenálló képességét.
Főleg, akkor, ha a fentebb leírt hatások több oldalról is érik.

- stb. Sok más hatás is lehet, amikre még nem is gondolunk.

De mi lehet a gyógyír a rákos megbetegedésekre?
Elsősorban a betegséget kiváltó okokat kell megszüntetni a beteg életében, vagy a lehető legnagyobb mértékben lecsökkenteni azok hatását. Egy tisztulási folyamaton kell keresztül mennie az embernek, mind testi, mind pedig életmódbeli tisztuláson. A fenti pontok segítenek, hogy mik is lehetnek ezek a változtatások egy személy hétköznapjaiban.
"Hiába tisztítasz ki egy szennyel és mocsokkal teli tavat, az eredmény csak időleges lesz, ha nem szünteted meg a szennycsatornát, amely folyamatosan mérgezi a tó élővilágát."
Ugyanez igaz az emberi testre is. Lehet időlegesen a gyógyszerekkel, műtétekkel kigyógyulsz a betegségből, de ha továbbra is folytatod azt az életmódot, ami a betegséghez vezetett, akkor csak idő kérdése, hogy mikor újul ki a testben valami újabb elváltozás.
TEHÁT NAGYON FONTOS A MEGTISZTULÁS. TESTILEG ÉS ÉLETMÓDBELILEG IS!
Itt egy videó, hogy a böjtnek milyen csodás hatásai vannak. A régi időkben nem véletlenül volt minden évben megtartva ez a tisztulási folyamat, vallási keretek között.



Valamint, ahogy a Nobel-díjas Szentgyörgyi Albert is a kutatásai során rájött, úgy sok más betegségben szenvedő ember is felfedezte, hogy a növények tudnak segíteni a gyógyulásban.
Nem véletlenül fordultak a régiek a testi bajok esetén gyógynövényekhez. Különböző teákat és készítményeket állítottak elő belőlük. De gondoljuk végig ésszerűen, hogy mennyivel hatásosabb az, ha valakinek a teljes étrendje gyógyhatású gyümölcsökből, zöldségekből, magvakból és csírákból áll, mintha csak pár levelet áztat ki forró vízben tea gyanánt.
Erre lett kitalálva a nyers táplálkozás.

"A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a táplálékod legyen."

Hippokratész


Ami lényeges, hogy ezeket a növényeket nem teszik ki hőhatásnak, mert a főzés során nagyon sok értékes összetevő elveszik. Így csökken a gyógyhatás is. Különböző turmixokat, leveket, salátákat és finom ételeket készítenek belőlük, melyekkel a hagyományos étrend teljesen helyettesíthető. Nagyon sok esetben pedig ezzel érnek el maradandó gyógyulást olyan betegek is, akiket a mai orvostudomány hivatalosan nem tud gyógyítani. Vagy nem is akar, mert a betegségének az elhúzása egy egész életre, több hasznot hoz a gyógyszeriparnak például...
Ez egy dokumentumfilm, ahol a szereplő léböjttel gyógyul ki egy gyógyíthatatlannak mondott betegségből.



Vagy Lénárt Gitta munkássága is nagyon sokat segít az ilyen egészséges étrend kialakításában.
Tehát aki valamilyen egészségügyi gonddal küzd, annak érdemes kipróbálni ezeket az étrendbeli és életviteli változtatásokat, mert már sok embernek segítettek ezek a módszerek, amit ebben a cikkben felvázoltunk. Természetesen súlyos esetekben egy erre a gyógymódra nyitott orvos segítségével végezze mindenki ezt az eljárást, így egy szakember is felügyeli a folyamatokat.
A gyógyuláshoz vezető lépések tehát:

1. Megtisztítani a szervezetünket egy böjt segítségével
2. Lemondani a káros szokásokról és kizárni a káros hatásokat az életünkből.
3. Fenntartani a tiszta állapotot az egészséges étrenddel és az egészséges életvitellel.
Sok sikert a gyógyuláshoz!
Egy lelkesítő videó a végére.



http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/tudomany/egeszseg/nyers-etelek/3791-oesszefoglalo-a-rakos-megbetegedes-okairol-es-lehetseges-gyogymodjairol

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése