Sürgősen figyelmeztessen mindenkit, akit ismer!!

ShhLittleBirdie Newave, [2022. okt. 1. 14:42] E-mailből másolva: Sziasztok Egy barátom ma tájékoztatott, hogy a szomszédja, aki tejtermelő, most kénytelen mRNS vakcinával beoltani az állományát! (NSW) Ő eleget tett a kérésnek, és a 200 darab szarvasmarhából 35 azonnal elpusztult!

Beperelném a DPI-t. A gazda azt mondta, hogy minden tejgazdaságnak kötelező beoltani az állományát ezzel az mRNS vakcinával. Még nem vagyok biztos benne, hogy ez NSW-re vagy egész Ausztráliára vonatkozik-e, de azonnal utána fogok nézni az Implikációknak.

A tejelő állomány DNS-e megváltozik.

A tej megváltozik, és önök FOGYASSZÁK!

A vaj, a joghurt és a sajt is megváltozik

A HÚS is megváltozik

A csirke és más húsok következnek?

 

 

Itt az ideje, hogy saját maguk termesszék, emberek, és talán olyan állományokat alakítsanak ki, amelyek magánjellegűek, nincsenek megjelölve, és soha nem oltják be őket. Ideje létrehozni egy közösségi farmszövetséget, amelynek tagjai olyan gazdák, akik nem részei a rendszernek, olyan állományokkal rendelkeznek - olyan állatokkal, amelyeket nem oltanak vagy jelölnek, hogy a magánemberek közössége a biotermesztett állatok fogyasztói lehessen. Itt az ideje, hogy szervezett közösségként gondoskodjunk magunkról.

Figyeljétek ezt a helyet Lehet, hogy ezt az üzenetet el akarod küldeni, hogy figyelmeztesd az adatbázisodat is.

Ez jelenleg is történik, emberek!!!

A tehenektől a Covidig: Az oltóanyagok kísérteties eredete - Undark Magazine
Nov 12, 2021Az Egyesült Államokban jelenleg engedélyezett mRNS és adenovírus-vektor vakcinák csak a koronavírus árulkodó tüskés fehérjéjének előállításához szükséges genetikai utasításokat tartalmazzák. ...

Egyszer egy 1950-es évekből származó, lépésről lépésre kidolgozott receptet kellett követnie ahhoz, hogy kivonjon egy kulcsfontosságú összetevőt a tehénagyból, hogy apró zsírbuborékokat, úgynevezett liposzómákat készítsen, amelyek ....

Ez is megtörténik...

https://www.pokolafoldon.hu/blog/azonnali-halala-a-teheneknek-akik-mrns-vakcinat-kaptak