Ehelyett azonban látjuk az írást a falon, és tudjuk, hogy mindez előre meg volt tervezve.

Hibáztathatják a klímaváltozást vagy az átverést, de az élelmiszer-ellátási lánc szétzúzása mindig is szükséges része volt az általános, állandó rabszolgasorba taszítási tervnek. Az emberek bármit megtesznek, hogy etessék éhező gyermekeiket.

David Beasley, az ENSZ Világélelmezési Programjának ügyvezető igazgatója szerint a tökéletes vihar elérkezett. "A tökéletes vihar a tökéletes vihar tetején" - mondta Beasley nemrég - elérte a küszöbünket.

Beasley arra buzdítja az embereket, hogy adományozzanak az ENSZ-nek, különösen az Öböl menti országokat és a milliárdosokat, arra kérve őket, hogy néhány napnyi nyereségükkel már most kezeljék a műtrágyaellátási válságot, és akadályozzák meg a jövő évi széles körű élelmiszerhiányt. "Különben káosz lesz az egész világon" - mondta Beasley az Associated Pressnek adott interjújában.

Ez a káosz azonban nem fogja érinteni az uralkodó osztályt, az ENSZ-ben ülőket vagy a milliárdosokat, akik szerinte segíteni fognak. A káosz, az éhínség és a háború a rabszolgákért van, míg az uralkodók továbbra is luxusban élik az életüket, mindenki mást irányítva.

 

 

Beasley azt mondta, hogy amikor 5 és fél évvel ezelőtt átvette a WFP-t, csak 80 millió ember volt világszerte az éhhalál felé tartva.

"Én pedig arra gondoltam, hogy 'Nos, én megszüntethetem a Világélelmezési Programot'" - mondta.

Ehelyett azonban látjuk az írást a falon, és tudjuk, hogy mindez előre el volt tervezve. Hibáztathatják a klímaváltozást vagy az átverést, de az élelmiszer-ellátási lánc szétzúzása mindig is szükséges része volt az általános, állandó rabszolgasorba taszítási tervnek. Az emberek bármit megtesznek, hogy etessék éhező gyermekeiket.

"Ezen belül 45 országban 50 millió ember kopogtat az éhínség ajtaján" - mondta Beasley. "Ha nem érjük el ezeket az embereket, akkor olyan éhínség, éhínség, nemzetek destabilizálódása fog bekövetkezni, amilyet 2007-2008-ban és 2011-ben sem láttunk, és tömeges migráció lesz."

Idén, mondta Beasley, a háború miatt leállt a gabonaszállítás Ukrajnából (egy olyan országból, amely 400 millió ember élelmezésére elegendő élelmiszert termel), és a Strange Sounds jelentése szerint élesen korlátozták a szállítmányokat Oroszországból, amely a világ második legnagyobb műtrágyaexportőre és jelentős élelmiszertermelője.

Közeleg a tél, és úgy tűnik, hogy ez a tél bekerülhet a történelemkönyvekbe. A történelmi alapanyag- és műtrágyahiány, a terméskiesések, a lángba boruló élelmiszerraktárak és a háborús előretörések miatt a káosz még enyhe kifejezés is lehetne. Készen kell állnunk mindenre, amit ezek a szociopaták ránk zúdítanak.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/a-tokeletes-vihar-megerkezett-ehinseg-haboru-kaosz-es-egy-hideg-sotet-tel