Amikor a "Nürnbergi Kódex perek" elkezdődnek a Covid Plandemic és a fegyver "vakcinák" ügyében, a következő weboldal fog működni, mint egy fő bizonyítási adatbázis az ügyvédek számára világszerte.

NO JAB FOR ME

A no jab for me kiadója és kurátora egy rendkívül elkötelezett őrző, aki a következőképpen írja le nagy és nemes küldetését:

A nevem Paul Adams. Egymillió év alatt sem gondoltam volna, hogy ilyen mélyen elmerülök egy ügyben. Egyszemélyes csapat vagyok, csak egy nyugdíjas fickó, aki a magam részét teszi, hogy Isten segítségével - és hangsúlyozom: "Isten segítségével" - fényt derítsen a tényekre - csak a tényekre.

2020. április 22-én töltöttem fel ezt a videót: A Covid19 hamisított statisztikáinak ki és miértje.

A vakcinák mellékhatásainak csodálatos világa című könyvem 2020. december 19-én jelent meg, még azelőtt, hogy az oltásokat a nyilvánosság elé tárták volna. A videóban egy 2020 októberében megjelent CDC/FDA dokumentum látható, és felsorolja a számos mellékhatást, amelyek soha nem szerepeltek ezeknek az oltásoknak a csomagolásán, és amelyekről egyetlen gyógyszerész vagy orvos sem mer beszélni. Összesen több mint 100 videót tettem közzé, amelyek megtalálhatók a Rumble.com csatornámon: 444age.

A Nojabforme.info 2021 februárjában indult 125 linkkel. 2022 júliusában 584 linket tartalmazott, ami olyan bizonyítékok túlnyomó részét nyújtja, amelyek segítségével bármelyik esküdtszék minden kétséget kizáróan az egyetlen következtetésre juthat: hogy emberiség elleni bűncselekményeket követtek és követnek el.

 

 

Én is létrehoztam: covidfear.exposed.

A Nojabforme.info szolgáltatásait megtagadta a PayPal, a Google Drive, a pCloud, a Patreon, a MailChimp és a YouTube. A Twitter és a Facebook figyelmeztetést ad ki.

Az ezen az oldalon található állítások tényekkel vannak alátámasztva, amelyek megállnák a helyüket a bíróság előtt.

A szabad tájékozott beleegyezés a modern orvostudomány védjegye. A második világháborút követő nürnbergi perek biztosították, hogy soha többé ne lehessen embereket kegyetlen orvosi kísérleteknek alávetni szabad tájékozott beleegyezésük nélkül.

A betegek a kórházi felvételkor mindig aláírják a beleegyező nyilatkozatot. A tájékozott beleegyezéshez pontos, szűretlen információáramlásra van szükség. Most a kórházak a vakcinákat biogénnek álcázzák. Ha nem adnak tájékozott beleegyezést bárkinek, aki orvosi beavatkozásban részesül, különösen egy olyan kísérleti technológiában, amely a vakcinák történetében a leghalálosabbnak bizonyul, az emberiség elleni bűncselekménynek minősül.

A tények bármiféle elhomályosítása annak érdekében, hogy valakit arra kényszerítsenek, hogy egy nem tesztelt orvosi injekcióval kísérletezzen, vagy hogy büntetést szabjanak ki az emberekre azért, mert nem hajlandók kísérleti nyulakká válni, ellentétes a Nürnbergi Kódexszel és a 21 U.S. Code § 360bbb-3-mal.

 

 

Mary Holland, a Children's Defense Fund elnöke és jogtanácsosa ezen az összejövetelen megismételte, hogy büntetőeljárás alá kell vonni azokat, akik a Covid-19 kezdete óta büntetlenül megszegik a Nürnbergi Kódexet.

Bárki, aki megpróbálja ezt az oldalt megszüntetni, akár a linkek letiltásával, akár az oldal veszélyességére vonatkozó figyelmeztetések közzétételével, vádlott-társként lesz megnevezve egy másik, emberiség elleni bűncselekményekért indított nürnbergi perben. Ez magában foglalja a közösségi médiát is. Az ügyvédek készenlétben állnak.Az alábbi videó tartalmazza a nyilatkozatomat:

Szellemi csatát vívunk. Úgy tűnik, hogy a szociopaták vannak fölényben, még egy kicsit. Ha nem vívjuk meg a csatát, azzal a második világháborús hadifoglyokat ítélnénk újra ugyanarra a sorsra.

~ Paul Adams
(Forrás: https://nojabforme.info/#about)

Kérjük, osszák meg ezt a kiváló forrást MINDEN HIBÁRA a Covid "vakcinákkal" kapcsolatban mindenkivel, akit ismernek, különösen az egészségügyi szakemberekkel és azokkal a szülőkkel, akik rendszeresen beoltatják gyermekeiket. Köszönjük!no jab for me

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/amikor-a-nurnbergi-kodex-perek-elkezdodnek