"2023 a pokol éve lesz" - Martin Armstrong arra figyelmeztet, hogy Európa "a világ többi részét is magával ragadhatja a pokolba"

A legendás pénzügyi és geopolitikai cikluselemző, Martin Armstrong szerint 2022 végére semmi sem fog javulni, és 2023-ra továbbra is "káoszt" jósol.

Armstrong szerint a tőzsde múlt heti zuhanása mind a "rendkívüli bizonytalanság" miatt történt. Armstrong két hónappal ezelőtt tőzsdei összeomlást jósolt, és azt állítja: "még nincs vége".

Európa nagy pénzügyi bajban van, mivel a szankciók megtorlásaként az orosz földgázt kikapcsolták. Armstrong elmagyarázza:

"Európában úgy gondolom, hogy valójában szándékosan csinálják ezt, és ez Antikrisztuskövető Haramia Klaus Schwab "Nagy Újraindítása".

Tudják, hogy komoly problémájuk van.

A kamatlábakat 2014-ben 0% alá csökkentették. Most kezdték el emelni a kamatlábakat. Eközben Európa-szerte elrendelte, hogy az összes nyugdíjalap több mint 70%-ban állampapírokban legyen. Aztán ezt negatívra vették.

 

 

Az összes nyugdíjalap fizetésképtelen. Európa nagyszabású költségvetési rossz gazdálkodás. Kizárt, hogy fenn tudja tartani magát, és Európa szétesése előtt állunk".

Szóval, Európa magával ránthatja a világ többi részét a pokolba? Armstrong azt mondja: "Ó, abszolút. Európa a probléma..."

"A bankválság Európában fog kezdődni... Az adósság összeomlik. Nem tudják fenntartani magukat.

Az ottani adósságpiac aláássa az összes bank stabilitását.

Meg kell érteni, hogy a tartalékok az államadóssághoz vannak kötve, és ez a tökéletes vihar.

Igen, az (amerikai) részvénypiac rövid távon zuhanni fog. Nem egy 1929-es eseménnyel vagy 90%-os zuhanással állunk szemben... Az európaiak, valószínűleg 2023 januárjára, ahogy ez az ukrajnai válság eszkalálódik, bárki, akinek van fél esze, fogja a pénzét, amije van, és átviszi ide"."

Szóval, hova megy az okos pénz? Armstrong szerint: "A részvények olyanok, mint az arany, az asztalnak ugyanazon az oldalán van, és szemben áll az államadóssággal...".

"Az emberek nem fognak államadósságot venni. A magánszektorban bármit meg fognak nézni. . . . Az emberek bármit megvesznek, amit csak tudnak, hogy kikerüljenek a rácsról."

Armstrong szerint a kormányok hatalmas összegeket vesznek fel és költenek. A Fed tovább emeli a kamatlábakat az infláció elleni küzdelem érdekében, de Armstrong szerint,

 

 

"A kamatemelés csak ront a helyzeten. Ellátási hiányaink vannak, és a kamatemelés nem fogja betölteni a hiányokat".

Armstrong még soha nem volt ennyire pozitív az aranyvásárlással kapcsolatban. Miért? Armstrong elmagyarázza,

"Egy államadósság-csőd előtt állunk. Ez az, ami történik. Ez az, amiért Tömeggyilkos Sátánfatty Biden azt költ, amit csak akar, mert tudja, hogy nem kell visszafizetnie. Végül is ez fog történni. Ez Zsarnok Hazug Schwab napirendje."

Armstrong azt jósolta, hogy "2023 lesz a pokol éve".

Armstrong szerint "a polgári zavargások csak rosszabbodni fognak" ebben az évben, és jövőre teljes háborút jósol.

Armstrong azt állítja, hogy a demokraták kétségbeesettek, és olyan dolgokat fognak tenni, mint például állampolgárságot adni illegális külföldieknek, hogy szavazhassanak a félidős választásokon.

Végezetül Armstrong azt mondja:

"Valami ismét összeomlást fog okozni a kormányzatban. Szerintem valami olyasmi lesz Európában, ahol valami drasztikus dolgot tesznek, mert nincs más választásuk. . . .

Szükségük van a háborúra, mint ürügyre az összes államadósság nemteljesítése miatt"."

 

https://www.pokolafoldon.hu/politika/2023-a-pokol-eve-lesz