2015. január 21., szerda

Ki korán kell...

Ki korán kell...Egyre gyakoribbak a fejtegetések az Eurázsiai Gazdasági Uniós belépéssel és az EU-ból kilépéssel kapcsolatban, mintha a kis támogatottságú Orbán-bagázs és magatehetetlen, maroknyi, hasonszőrű "ellenzéke" eltűnne a "váltáskor", mert a "jóságos" orosz oligarchák csak otthon lopták és lopják el a nem is olyan régen még közös vagyont. Jelenleg a tévesen "magyarnak" nevezett illegitim kormányt, és az illegitim kormány "megbuktatásáért fröcsögő ellenzéket" csak a Magyarországot megszálló külföldi katonaság, és a velük kollaborálók (jó részben importált, álmagyarok) hada tartja életben. Valamikor a középkorban a nép elnyomásához elegendő volt a belső elnyomó nemesi réteg hadserege, de az idő haladtával már külföldi elnyomó hatalmak segítsége vált szükségessé, hogy az országot eláruló "kutyabőrösök" megőrizhessék jobbágyaik verejtékéből szerzett, összelopott, összerabolt vagyonukat. Természetesen akkor is akadtak olyan nemesek, akik még országban és magyar népben gondolkodtak, de már akkor is sokkal könnyebben adta be a derekát "honvédelem" címszóval a csatlakozó nemesek zöme, ha saját birtokaikat, privilégiumaikat is megvédik ezzel.


De a mostani helyzet sem a végjáték még. Igaz, fejünkre szakítják az eget, nem csak bepermetezik. Senki se számítson sok jóra! Az EU vezetés, az USA, a brit és francia irányítás, Merkel és Izrael megtámadták Európát (sokadszor), de most dűlőre akarják vinni a dolgot. Egyesek közülünk is azt teszik, amit elvárnak tőlük, mert Európa lakosságát "bekerítették" és csak egyetlen "folyosót" hagytak, a lázadásét. A francia "merényletnek" nevezett "esemény csak a kezdete azoknak a további provokációknak, amelyek lehetővé teszik a 2010. elején kiadott EKB utasítás harmadik pontjának megvalósítását, a "katonai irányítás" bevezetését, majd az s.2277-es USA törvény végrehajtását. Hogy biztos legyen Európa "fenyegetettsége", a francia zsidó gúnylap (Rothschild tulajdonú) után Belgiumban és briteknél is, de ténylegesen Európa minden országában fokozzák a provokációk számát. Az elnyomó hatalom pontosan felmérte, hogy mekkora latorerővel kivitelezhető és verhető le a "művelet" eredményeként a két tűz közé szorult Európa védekezése a "zsidókra vonatkozó szabadságjogok gyakorlása" miatt Eddig nem sok figyelmet fordítottunk az ukrajnai események ukrán oldali vizsgálatával. Nagyon itt az ideje, hogy elhamarkodott, az ellenség által betervezett, kiszámítható reakciónak tartott lépések helyett elemezzük az ukrán helyzet - és itt most nem a függetlenségüket kikiáltó régiók harcáról van szó - hanem arról, hogyan tudták "bekeríteni" és háborúba kényszeríteni az ukrán lakosságot, mert ugyanilyen módszereket fognak alkalmazni, illetve már alkalmazzák is Európa országaiban.


Sok a magát zsidónak mondó, de valójában vallás nélküli cionista Európában, főleg a vezető pozíciókban. Ezúttal nem a globális helyzetkép elemzése a cél. Aki akarta, az eddigi, oldalon megjelent írásokból ismerheti a háttérhatalom céljait és célkitűzéseit. Azt is, hogy milyen irányvonalak alapján haladnak, és azt is, hogy milyen módszerekkel. Hogy mit akarnak, jól tudható. Meg akarják tartani a hosszabb-rövidebb idő alatt összelopott, összerabolt javakat, és reményeik szerint még gyarapítani is lehetőségükben áll. A most elvégzendő elemzés számunkra konkrét feladatok meghatározásának az alapját képezi, ezért "töltelékinformációkra", felesleges szócséplésre nincs szükség, bár több, mint bosszantó, hogy a zsidó vallást, a zsidókat és a holokausztot nem lehet kigúnyolni, viccelődni rajta, mert törvény bünteti, de a kereszténységet és az iszlámot hatalmas haszonnal, állami támogatással lehet és támogatott. Hasonló a mérce akkor is, ha valaki, vagy valakik veszik a bátorságot, és nyilvánosságra hozzák a visszaéléseket, csalásokat, lopásokat, hűtlen kezeléseket, a lakosság megnyomorításának, kirablásának szinte végtelen számú módját.


Az eredménye minden esetben elhallgatás, bíróknak, ügyészeknek nevezett, de jogi feladatuk ellátására alkalmatlan bérencek, klántagok hatékony közreműködésének eredményeként a "tényfeltáró" megbüntetése, vagyis, nem az igazságszolgáltatás a feladatuk. Kajtor Gergelyek, Hajnal Annák, Kohn, Szakasits unokák magyargyűlölő porontyai törvényesítenék a törvénytelent, az igazsággal köszönő viszonyban sem lévő ítéleteket, vagy húzzák el évekig a pereket. Elvileg van ügyészség, de klántagok ellen tilos nyomozni, vannak bíróságok, ahol a bírók túlnyomó részében már nyomokban sincs ember. Minden fontos pozíciót ugyanazok utódai töltenek be, akiknek már 1945. előtt is az volt a bűne, hogy sokadszor, újra és újra kirabolták az országot, a népet, viszont sértett önérzettel követelik vissza az őseik által ellopott javakat.


Elemezni kell - elkerülendő a lengyel páncélos lovagok német harckocsik elleni "hősies", bár felesleges veszteséget jelentő öngyilkosságához hasonló lépéseket - és, hogy mi akadályozta meg és késztette az ukránokat Valcman - Porosenkó csalással támogatott megválasztására, bár mint mindenhol a nyugati demokráciákban, elcsalt választások, megtévesztett, becsapott emberek nem létező felhatalmazására hivatkoznak. Mi az oka, hogy a Jobb Szektor neonáci tagjai zsidó kormányt, zsidó felbujtókat támogatott és jelenleg is támogat Ukrajnában. A nácizmus hirdetve ősellensége a kirekesztett zsidóságnak, de valójában minden nácizmus atyja a Talmud, és ahogy Ukrajnában látható, a zsidósággal jól összefér a nácizmus is. Mivel tudjuk, hogy "vegyes-alakulatokat" hoztak létre, amelyekben "ukránok", Jobb Szektoros neonácik és külföldi magánhadseregek zsoldosai harcolnak, Európában is hasonló összetételt akarnak létrehozni. Többnyire már létre is hozták. Magyarországon izraeli, amerikai, holland, NATO haderőn kívül meg fog jelenni a szlovén és olasz, de más államok idevezényelt katonasága is, akik "közösen" felügyelik majd egymást, és biztosítják a népirtást, esetleg egy polgárháború vagy orosz szimpátiaháborúnak látszó, láttatot "levezénylését".


Feltétlenül fontos, hogy még időben feltérképezzük - besorolást készítve - azokat, akiket ismerünk illetve "felismerünk", mert rövid időn belül csak kevesekre számíthatunk. Az ismeretségi körben előfordulhatnak megbízhatónak tartott, bizonytalan, gyenge jellemű, link, megbízhatatlan, nemzetidegen, ellenséges és beépített stb. besorolásúak. A "megbízhatónak tartott" 50% is alig 20% használható és tettre kész embert jelent. A további besorolási kategóriák ennek tükrében értelmezendők. A "felismertek" listáját fényképpel együtt meg kell osztani, hogy ne tudjanak más csoportokba beférkőzni. Csak azokban szabad besorolásától függően megbízni, akiket ismerünk.
"Messziről jött ember azt mond, amit akar", de manapság az információ áramlásában nincsenek távolságok, ezért ez is egyfajta "nyílvános titkosszolgálat". A megbízhatóak listáját senkinek sem szabad kiadni! Ha valaki céltáblát rak a fejére és fest a melkasára, veszélyezteti a környezetét, barátait és családtagjait. Minden elektronikus és postai információcserét ellenőriznek, illetve ellenőrizni tudnak (ha nem szabotálják). A "rendszer" gyenge, "együttműködő" lábakon áll. Minden mobiltelefon, telefon, számítógép, és egyéb, távolról is vezérelhető eszköz alkalmas a lehallgatásra, megfigyelésre.


Amit már tavaly is több cikkben jeleztem, a megvalósítási fázis eljött. A várható(?) ukrán gázlopás miatti orosz gázszolgáltatás leállítást, rendkívül intenzív NATO vegyi-permetezés kíséri. A "feladat" nem egyszerű, mivel a természetes időjárás nem "támogatja" a mesterséges beavatkozást, de a "program sűrített", és a természet is tartogathat meglepetéseket, nem beszélve egyes emberek hibázásairól. Oroszország a forgatókönyv szerint teljesíti a tervet. A nyugati hitelminősítők orosz bankok irányában történő leminősítése csakúgy, mint a szankciók, csak látszattevékenységek. Mindössze csak azt a célt szolgálják, hogy a dollár inflációja megindulhasson, ugyanis egy nyugat felé zárolt kereskedelmű országra semmilyen hatással sem lehet a leminősítésük a kereskedelem hiánya miat, viszont az eladhatatlan dollár csak a dollár inflációját növeli. Ez a "zenekar" hosszasan hangolt, megteremtve az amerikai államadósságot hamarosan eltüntető inflációt, egyúttal létrehozva a katonai irányítás bevezetéséhez szükséges feszült hangulatot. Az Európa-szerte beépített zsidó provokátorok létrehozzák az Európába betelepített muszlimok, vagy az etnikumok és az "őslakosság" közötti ellentéteket, amiről minden szarházi politikus csak álmélkodva tud nyilatkozni, mint "aki nem is sejtette" előre, hogy milyen problémák forrásait teremtették meg megbízásra. Putyin, és nem Oroszország, gondoskodik az energiaellátás lázadáshoz vezető meggyengítéséről, és az EU irányítás és az USA pedig zárva tartja a közel-keleti behozatali csatornákat orosz segítséggel.


A provokációk miatti polgárháborúk, az energiahiány, az ipar és mezőgazdaság leállása sarokba szorítja Európát. Szabad prédává válik, de minden területének már megvan az előzetes osztozkodás eredményeként a "helye" és "gazdája", ahogy Ukrajnát is gyorsan felosztották "újra" maguk között zsidóék. A "második menetet" még ott sem játszották le. A népnyúzó, népirtó kormány ellen fog fordulni saját katonaságuk, mert másként nem tudnak megszabadulni tőlük, de ezzel meg kell várniuk az ukrán lakosság katonaságban betöltött létszámának számottevő növekedését és a dollár összeomlását. A NATO tagság ezért fontos a nyugat és a Valcman-féle "ukrán" kormánynak. A dollár összeomlásával az euró is összeomlik, kezdetét veszi az amerikai polgárháború, helyesebben a kormány elleni háború és ez Európa számára is az egyetlen kiút. A "meccs eredménye" még nem végleges, a háttérhatalom penge élen táncol... ahogy Izrael is. A zsidók Palesztinába hívása nem rossz ötlet. Egy amerikai és európai kormányok elleni háború lecsökkenti a menekülési útvonalak számát is. A közel-keleti háború pedig elhozza az igazi holokausztot, és a megmaradók már reménykedve várhatják a "Messiásukat"...

/Tulok/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése