A legfrissebb donbasszi hírek szerint a Luhanszki Népköztársaság erői áttörtek az északi latorvonalakon, és (Лисичанск)Liszicsanszk felé araszolnak. A kijevi latorhatalom hadseregének 24. dandárja nyögi a csapásokat a (Сокольникoв)Szokolnyikov felől kitámadt népköztársaságiaktól.
Donyeckben nyugodtan telt a délelőtt. Néha-néha a reptér felől lehetett hallani robbanást, de az már szinte a varjakat sem zavarta. Kora reggel egy 16 egyedből álló latordesszantos horda merészkedett be a reptérre. Két sebesültet a milicisták kórházba vittek közülük. A többi… (Mindezzel együtt az egyik kijevi udvari Tv-csatorna még mindig latordiadalokról számol be a reptéren.
Peszkiben ma ismét a milicia az úr! Ott a helyzet meglehetősen képlékeny. A népköztársaságiak a városban, a latorhordák a város nyugati szélétől alig kilométerre.
Gorlovka mai délelőttje csendes volt. A Dzserzsinszkből Gorlovkát lövő latortüzérség eléggé fel lett aprítva. Egyhamar nem lesznek ismét erejük teljében, és most ráadásul Észak-felé is figyelniük kell már.
halottak
Gorlovka: városszéli “életkép”
válaszi
A déli vidékeken Mariupol környékén nagy a zsivaj-lárma!
(Гранитное)Granyitnojénál a valcmanisták komoly veszteségeket könyvelhetnek el a ma reggel kezdődött népfelkelő támadásban.
(Лебединское)Lebegyinszkoje és (Виноградное)Vinogradnoje térségében szintén pusztítja Nyalókakirály ordashadát a milicia rendesen.
(Николаевка)Nyikolajevka, (Сартана)Szartana és (Орловка)Orlovka térségekben is gondjaik vannak a zsoldosoknak.

https://balrad.wordpress.com/2015/01/21/eszak-donbassz-fut-a-lator/