Koporsószögek...Tévedés ne essék, a nagyon vagy még jobban "Nyugat" folytatja Európa-ellenes szankcióit, ami látszólag a "rest macska" esete, de a valós cél nem a "lusta asszony munkára fogása", vagyis az EU háborúra kényszerítése, hanem az agyonverése, de minimum, hogy beledögöljön "utolsó munkájába". A történet nem azzal kezdődött, hogy 2010. februárjában az EKB kiadta az EU tagországok vezetői számára a gazdasági leépítés, a nemzeti kormányok szuverenitási jogköreinek lecsonkolását, és a katonai irányítás bevezetéséről szóló utasítását. City of London elsődleges feladatának látta, hogy fel kell robbantani a világkereskedelmet, ami tényleges alapja lenne a globális fejlődésnek, de ellensége a globális hatalomnak, mert a kettő kizárja egymást. Az oroszellenes kereskedelmi szankciók - a gyárak, üzemek távol-keleti kitelepítése után - az utolsó csapás Európára. A kereskedelmi embargók felszámolják az utolsó bevételi forrásokat. Megkezdődött a defláció végső szakasza, belső és amerikai katonai terrorral megspékelve.


A többfrontos zavarkeltés egyik állandó témája a Közel-Kelet. Gáza helyett előtérbe tolták az ISIL problémáját. Obama ISIS elleni háborúja mérhetetlenül eltúlozza a veszélyt amit okoznak. Ezek az "iszlamisták" valójában Wahhabist Salafi-takfirik, vagyis hitehagyottak, akik eltérnek a többségi szunnita iszlámistáktól. Bár egyesek azon meditálnak, hogy Szíria hogyan tudja anélkül elutasítani az amerikai szíriai légtérhasználati követelést, hogy ne tűnjön, vagy ne foghassák rá, hogy az ISIL támogatója, a szíriai kormányellenes felkelők USA általi "ISIL elleni felfegyverzése" több, mint "kilógó lóláb". Kiket akarnak ezek hülyének nézni? ISIS, ISIL, IS, IA, teljesen mindegy melyik megnevezést használjuk, a CIA, a mossad, Szaud-Arábia, Katar, Egyesült Arab Emírségek, Kuvait, Törökország, a brit hírszerzés hozta létre.


Ragályos a háborús hangulat Európában is, főleg politikus körökben Ha itthon a "liberálisok" háborúzni akarnak, a sajátjukkal verjék a csalánt, mert a miénkkel nem fogják! Rohamosan karcsúsodik az önkéntes hülyék gyülekezete. "HA Goodman" rendszeresen ugyanilyen sorozási propagandával eteti az amerikaikat a "The Huffington Post" oldalán, de ott még az iszlám a mumus, igaz, ez a szél is abból a bűzös, kapzsiságszagú, hatágú lyukból fúj, mint idehaza. Nagyon kevés a különbség az úgynevezett jobb és bal oldal politikai létesítményeinek spektruma között, amikor a háború jön szóba. Ahogy Ukrajna esetében is hibásan méri fel a célt a bal és jobb oldalúnak nevezett nyugati és hazai média.


Zűrzavar van azokban a fejekben, akik azt hiszik, az ukrajnai háború csak néhány orosz lakta régió leválásáról vagy oroszországi visszacsatlakozásukról szól. Jogos felvetés, hogy a nyugat miért csak akkor ismer el szabályos népszavazással, törvényesen - mert az ENSZ alapokmányát Ukrajna is aláírta - az ENSZ 1960/1514-es rendelkezésének megfelelően "megalakult" országokat, ha a leendő bábkormányt maga alakíttathatja ki népirtás, háború, vagy kifosztás, esetleg mindhárom érdekében. Timothy Ash, a Standard Bank elemzője jól látja, Porosenkónak nincs támogatottsága (a zsidó-fasiszta összeborulás csak a hülyéknek nem gyanús), bár mint mindenki a nyugati médiában, a "felkelőket", szabadságharcosokat ő is szakadároknak, lázadóknak, terroristáknak nevezi. Az ukrán gazdaság már megszűnt, összeomlása még a télen bekövetkezik, és a fellázadó ukránok orosz támogatással saját, ukránok lakta területeik urai lehetnek. Jurij Lucenko, az illegitim Jacenjuk kormány belügyminiszterének hagymázas elképzelése, miszerint Kelet és Nyugat-Ukrajna majd hasonlóan funkcionálhatna, mint egykor az NSZK és az NDK, csak vágyálom. Attól, hogy "Nyugat-Ukrajnáról" beszélnek, Ukrajna már nem lesz az EU tagja, és az EU-nak csak kiadást jelentene a talpra állítása. Ukrajna értékesebb részei keleten vannak. A lepusztult és kifosztott Európához csatlakozás ma már senkinek nem jelent előnyt, főleg az ukránoknak nem. De nem is ez a cél.

A cél, hogy a nyugat, ha nem is túl látványos, de az európai katonai irányítás bevezetéséhez elégséges mértékű vereséget szenvedjen (és ami részben már meg is történt), miközben a forradalmi hullám újabb oroszbarát szövetségesnek felajánlkozó kelet -és közép-európai országokat hozzon a "hálóba". Az EU döglődik, és felosztása a cél, lehetőleg minél több áldozattal.
Ha az oroszok gazdasági, pénzügyi vagy katonai nyomásgyakorlással próbálták volna elérni Kelet -és Közép-Európa csatlakozását, ugyanazt érték volna el, mint a szovjet megszállás alatt. Közutálatot. Az egyre erősödő "keleti szimpátia", és a rabló nyugattal szemben táplált utálat, a "kelet karjaiba tereli" Európa jelentős részét. Persze a "folyamat lejátszása" nem lesz túl gyors, és sokszor előfordulhat, hogy bizonyos események cáfolni láttatják az előrejelzett állapotot, de végül bekövetkezik. Várhatóan, a számunkra legkellemetlenebb módon.


Ugyanilyen, egyenlőre nem túl látványos, de folyamatban lévő, előre tervezett esemény a dollár fokozatos kiszorulása az országok (vállaltok) közötti pénzpiacról. Ukrajnából már tavaly nyáron elkezdték kivonni a befektetők a tőkéjüket. Akkor még csak kevesen tudták, hogy Klicskó, nyugati megbízásra és pénzből hamarosan forradalmat szervez Ukrajna később elmaradó EU belépése és "leszázalékolása" érdekében. Timosenko, majd Jacenjuk és Porosenko, "jó hazaárulókhoz méltóan" ugyanúgy kiszolgálják a hatalmukat biztosító nyugat cionista hatalmait, mint Európa egyéb országai, de a háború menetére hatással lesz a dollár és az euró értékcsökkenése is. A gyengülő fizetőeszközök, a növekvő, szédült gyorsulásba kezdő infláció Porosenko támogatását is lecsökkenti, hiába dicsekszik most Heletej a tömegesen érkező nyugati fegyverekkel.
Mivel azzal kezdtem, hogy "előre eltervezett eseménynek" neveztem a dollár kiszorulását a pénzpiacról, indokolt megmagyarázni. A dollárösszeomlás következő, "eredményként" jelentkező lépcsője az "energia-háború" szándékosan okozott "mellékhatásaként" az "aranyháború" lesz (előkerül a 700 ezer tonna arany), ami még pusztítóbb hatású lehet, mint a dollárösszeomlás, mert a cionista Dagobert-bácsik aranyban szeretnének fürdeni, ezért ellopták a nyugat összes, de a Közel-Kelet aranyának is egy jelentős részét. Ennek a következő pénzügyi háborúnak az elkerülésére, vagy kialakulásának megakadályozására két lehetséges alternatíva is létezik. Egyik a japánok és a németek által is alkalmazott - a tőzsdét és a bankokat teljesen felszámoló - munkajegy-rendszer, ami rövid 1-2 év alatt stabilizálta és szuperhatalommá tette Németországot, a másik a természeti kincs alapú kiadható fizetőeszköz, olyan mint a "Szentkorona", vagy "a Szentkorona", mely elfogadásáról, használatáról már Oroszország, az NSZK, Svájc és más országok részéről is érdeklődés mutatkozik.


Egyenlőre a tél előtti "előrettegési" időszakában most még "csak" Ukrajna nyugati részén, de hamarosan a gázviták miatt kialakuló gázelzárások okán Kelet-és Dél-Európában később Közép-Európában is problémák adódhatnak, csakúgy mint a NATO permetezéseknek köszönhető özönvízszerű esőzések és árvizek miatt is. A cion hatalom úgy döntött, "ha lúd, legyen kövér". Kegyetlenségért, álnokságért, aljasságért nem kell a szomszédba menniük... de az elszámoltatáskor kevés lesz arra hivatkozniuk, hogy "parancsra tettem"...

/Tulok/