A Gozsdu udvar alapítójának új ingatlanfejlesztési projektje, a hamarosan nyíló Buda Entertainment & Gastro szórakoztató központ első létesítményei novemberben nyitják meg kapuikat a II. és III. kerület határán, a Kolosy tér szomszédságában található Új Udvar átalakításával.
A világon összesen négy, ebből Európában az első ágymozi nyílik a létesítményben. Európában egyedül Londonban található hasonló, ám ott csak az első sort foglalják el ágyak, itt viszont az egész teremben kizárólag ágyból, összesen 35 darabból lehet nézni a filmeket.
Teret kapnak a kézművesek A szórakoztató komplexum egyik részét novemberben kézművesek és divattervezők foglalják el. Ők ingyenes standot és árusítási lehetőséget kapnak, mindössze a bevétel közösen megállapított százalékát kell fizetniük. (Forrás: realista)
Bal-Rad komm: Na prolik! Végre valami jó hír nekünk is! Némelyik hencser meglehet hereverő heverő lesz! Igaz, hogy a férőhelyek számát tekintve nem számítanak tömegekre a mozitulajdonosok. (Van persze egy sanda gyanúnk, hogy tán’ nem a pórnép számára csinálódik ez a komplexum!)
A pesti éjszaka aranyifjainak (meg a hereverő heverőre igényt tartó aranyapáknak) inkább. Bár meglehet szűkösen lesznek a csodamoziban.
De amíg lesz üresedés, addig elüthetik az időt a komplexum különböző stílusú és ízvilágú éttermeiben, és sky bar teraszán. Merthogy az is lesz ám!