10644841_1510875225821493_2750158881189287860_n

És az online adományok még nincsenek is összeszámolva!

Másfél millió forint bevételük volt az internetadó elleni tüntetés szervezőinek, október 26-án. És mindezt 4 óra alatt hozták össze, – este 6-tól, 10-ig.
Erről ők maguk számoltak be a saját Facebook oldalukon. Bejegyzésük szerint: a tüntetésen több, mint másfél millió forintot adományoztak nekik a tüntetők, pontosan: 1.531.220 forintot. (Van itt pénz kérem).
(Ez azért elég szép órabér. – Óránként 382.805 forint ütötte a markukat).
Az alábbi táblázat azt mutatja, hogy milyen címletű bankjegyeket és érméket adományoztak a liberális tüntetők a szervezőknek:
Bejegyzésükben ígérték, hogy másnapra készítenek egy elszámolást a bevételekről és a felmerült költségekről, ami hétfő estére meg is született:
Tehát az adományokból befolyt bevétel pontosan 1.531.220, Ft. – melyből lejön a rendezvényen használt technikai eszközök bérleti, szállítási és szerelési díja, mely; 850.200 forint + áfa, vagyis 1.079.754 forint.
Elszámolásuk szerint megmaradt tisztán (tiszta nyereség); 451.466 forint. – Amit elmondásuk szerint nem tesznek zsebre, hanem a későbbi, pl. a keddi tüntetésre használják fel.
Ám, ahogy az általuk közzétett, s alább is látható elszámolási táblázatot megnézzük, – rögtön feltűnik nekünk, hogy valakik itt nagyon felverték az árakat. Mindössze néhány órás munkáért (max. 5-6 óra), komoly százezreket számoltak fel, -
Internetadó elleni tüntetés - 'Elszámolás
Ezek a hihetetlenül magas költségek nemcsak nekünk tűntek fel, – hanem másoknak is. És ennek a kommentjeikben hangot is adtak. Az alábbiakban szemezgetünk ezekből:
“Ne haragudj, de ez pofátlanul drága színpad és hangosítás volt!”
“Ebből pár éhes embert ideiglenesen jól lehetne lakatni”
“S a felbujtók mennyit adtak? Rekord idő (szinte órák) alatt elkészültek a zászlók, molinók és más kellékek. Lehet,hogy hosszú hetek óta ment aknamunka.”
Szabad Riport
Forrás: Százezren az internetadó ellen/Fb
Utólagos megjegyzés: Mindeközben megvolt a menetrendszerinti a 28-i keddi tüntetés is, – bár még nem tudni, hogy mekkora profitot realizálhatnak belőle a szervezők, – de számításaink szerint ez az összeg a másfél milliónál is jóval több lesz. – Mivel a helyszíni tudósítások arról számoltak be, – hogy ezen a keddi demonstráción még többen voltak, mint előzőleg vasárnap.
Jelen sorok írásakor, – a tüntetés éppen kezd elfajulni a Kossuth téren. A demonstrálók Orbánt és Putyint szidják minősíthetetlen stílusban, s egy uniós zászlót akarnak a Parlamentre kitűzni, – csakhogy rendőrsorfal állja útjukat. A tüntetők farkasszemet néznek a rendőrökkel…
SzRTI
Bal-Rad komm: Hát hiába ügyes fiúk ezek. Gulyás Balázs és a többiek. Tudják, hogy kell pénzt keresni… és találni. A balhé mindig is jól jövedelmezett.