2015. január 8., csütörtök

Donbassz ma!

A Human Rights Watch nemzetközi jogvédő szervezet január 6-án nyílt levélbn szólította fel Angela Merkel német kancellárt, hogy mai találkozóján Arszenyij Jacenyjuk alhiénával-Maradék-Ukrajna miniszterelnökével-követelje a kijevi junta donbasszi vérengzésének leállítását. A nyílt levélben a szervezet a valcmanista bérgyilkosbandák súlyos bűncselekményeinek kivizsgálását is követeli.
Ma aztán meg is esett Berlinben az “aktus”! Merkel anyó fölbiztatta Szenyát, hogy a Krím Maradék-Ukrajnához való visszacsatolásáig, meg Donbassz kapitulációjáig az Oroszország elleni szankciók megmaradnak! Úgyhogy lehet tovább gyilkolászgatni a kijevi udvar zsoldosainak Donbasszban!
Donbasszban pedig a Karácsony másnapja ugyanúgy zajlott eddig a mai napon, mint tegnap! Harcokkal.
önv
A (Енакиево)Jenakijevo-környéki népköztársasági állásokat lőtte ma szünet nélkül Nyalókakirály latortüzérsége (Ольховатa)Olhovata-felől.
(Красногоровкa)Krasznogorovkai fészkeikből szintén tüzérséggel lőtték a valcmanista terrorbandák (Старомихайловкa)Sztaromihajlovkát.
Gorlovkát a változatosság kedvéért ma tankokból lőtte Nyalókakirály pribékhordája (Кумшацко)Kumsackoból.
A (Счастьe)Szcsasztyje-melletti népköztársasági tüzérütegek az (Обозное)Oboznojenál tanyáző martalósállásokat lőtte.
(Крымскоe)Krimszkoje banditáinak tüzérsége (Сокольников)Szokolnyikov polgárait ágyúzta. Három szokolnyikoci civil belehalt a terrorba.
(Смелого)Szmelo lakossága is megtapasztalhatta a kijevi udvar Karácsonytiszteletét.
Donyeck latrok által preferált városrészei ma sem maradtak félelem nélkül. Kiváltképpen kijutott a karácsonymásnapi ostromból az “Oktyrjabszkij”-kerületnek. Donyeck “Szpartak” kerületében egy diverzánsbandát számolt fel a milicia. Hat latornak ez volt az utolsó Karácsony. Kettő még reménykedhet.
önv
A repülőtér területén egész nap zajlott a harc. A szomszédos (Петровский)Petrovszkij ma is latorostrom alatt állt, és Karácsony “tiszteletére” (Азотный)Azotnij pravoszláv kegyhelyét földig rombolta a latortüzérség.
A “Fehér Konvoj XI.” megérkezett az orosz Donyeck-Izvarino orosz-donbasszi határátkelőhöz. Holnap reggel fognak belépni Donbassz területére.


A pravoszláv Karácsony alatt Maradék-Ukrajna alattvalói Nyalókakirály új Gazdaságfejlesztési és Kereskedelmi miniszterének, a litván Aivarasz Abromaviciusz “tanácsadójának” pikáns képein szórakozhat.
jana
A “tanácsadó hölgy” (főállásba “foglalkoztatja” a miniszter, rendes havi apanázzsal stb.) igencsak kedveli a szadizmust. A kijevi udvarban ez manapság követelmény. Janika Merilo “miniszteri tanácsosról” maga a tanácsnokolt készített művészi fotókat.
jana1
jana4
jana3
jana2
De az a kqrva KiberBerkut! Föltörte a miniszter számítógépét. Mondják, hogy a miniszter úr Karácsonya némi hitvestársi duzzogással volt fűszerezve.

https://balrad.wordpress.com/2015/01/08/donbassz-ma-10/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése