A wahabbista ideológia fegyveres erőszakkal végrehajtott fizikai harcának egyik alapvető tétele, hogy minden harcos számára a legelső kötelesség az Istent sértő cselekedetek véghezviteléhez használt tárgyak, eszközök teljes megsemmisítése. Ez az alaptétel nyilvánult meg a buddhista emlékművek felrobbantásában az afganisztáni tálib uralom alatt, az Al-Kaida számtalan robbantásos merényleténél, és az Iszlám Állam, vagy az Al-Nusra Front napjainkban véghezvitt keresztény és muszlim templomok, síremlékek, és egyéb szakrálisnak tekintett helyek lerombolásában.
Az "Istent sértő" tárgyak megsemmisítése után következik "Isten ellenségeinek megbüntetése", amely legtöbbször valóban brutális kivégzések formájában nyilvánul meg.
Nagyon fontos azonban, hogy a wahabbizmus szerint a sorrend nem felcserélhető.
Ez a párizsi támadás esetében azt jelenti, hogy amennyiben az elkövetők pusztán fanatikus iszlám radikálisok, vagy wahabbisták az Iszlám Állam, az Al-Qaida stb. soraiból, és a támadás az iszlám radikalizmus ideológiai megnyilvánulása lett volna, a Charlie Hebdo magazin teljes szerkesztőségi archívumát, az összes számítógépet, és egyéb adathordozó eszközöket semmisítették volna meg először, a szerkesztőség tagjai előtt, és csak aztán végeztek volna a lap munkatársaival.
Ez nem történt meg.
Hídfő.net.ru | Párizs merénylet áldozat
A támadók helyszínről való gyors elmenekülése szintén megkérdőjelezi a támadás mögött álló szándékot. Egy szent harcra (dzsihádra) felkent iszlám radikalista inkább feláldozza az életét (amely a wahabbizmus szerint végső kötelessége is), minthogy beteljesületlenül hagyja félbe a küldetést. A rendőrök elől való elmenekülés, a sértetlenül hagyott szerkesztőségi épület, az életben hagyott szerkesztőségi tagok nem illenek bele az iszlám radikálisok stílusába.
Aki azt gondolja, hogy mindez azért maradt ki az eseményekből, mert az elkövetők professzionálisan kiképzett zsoldosok voltak, az nem járhat messze az igazságtól. A videofelvételeken látni lehet, hogy a kivitelezés technikailag, pusztán "szakmai szempontok alapján" vizsgálva majd tökéletes volt: a fegyverkezelés, a célzott lövések, egymás fedezése.
Ám, ha ennyire professzionálisak voltak a tettesek, és a helyszínről való mielőbbi elmenekülés, tehát kilétük elrejtése is cél volt, akkor minden bizonnyal nem hagyták volna a meneküléshez használt járműben a személyi irataikat és mindent elkövettek volna annak érdekében, hogy a meneküléshez használt útvonalon a térfigyelő kamerákról se lehessen őket felismerni.
A francia hatóságok már pár órával a mészárlás után közölték, hogy beazonosították az elkövetőket. Azóta kiderült, hogy egyiküknek, aki önként ment be a rendőrségre, és ártatlannak vallotta magát, valószínűleg megdönthetetlen alibije van. A másik két ember után, akik a mészárlást tevőlegesen elkövették, még folyik a hajsza.
További kérdés, hogy a médiákban bemutatott elkövető testvérpáros, akik az Iszlám Állam elődcsoportjának tekintett Iraki Ellenállási Mozgalom számára 2008-ban végzett európai toborzási tevékenységük, és a szíriai polgárháborúban az Al-Nusra oldalán való részvételük miatt a Francia Belbiztonsági Szakszolgálat (DGSI) szoros megfigyelése alatt álltak, hogyan juthattak fegyverhez (Franciaországban majdnem lehetetlen illegálisan gépkarabélyt szerezni) anélkül, hogy a szakszolgálat tudomást szerzett volna róla?
Vagy a francia szolgálatok részéről a tettesek azonosításának bedobása a médiába egyszerűen elterelő hadművelet lenne, miközben a háttérben gőzerővel próbálják felgöngyölíteni a valós szálakat, és megtalálni az igazi felelősöket?
Hídfő.net.ru | Párizsi támadás gyanúsítottA gyanúsítottak
De kik lehetnek az úgynevezett igazi felelősök? Miért és ki akarna feszültséget okozni és zavart kelteni a francia társadalomban? Ki akarná kiélezni a francia keresztény többség és a muszlim kisebbség viszonyát?
Franciaország NATO tagsága évtizedeken keresztül " lógott a levegőben", a franciák nem voltak hajlandóak engedni az USA katonai nyomásának, amely Franciaország abszolút NATO betagozódását és katonai alárendelését tűzte ki célul. A franciák flottájuk visszahívását követően De Gaulle elnöksége alatt 1966-ban kiléptek a NATO integrált katonai vezérkari csoportjából is, és csak 2009-ben tértek vissza, amikor Nicolas Sarkozy akkori elnök ígéretet kapott brit és amerikai részről a líbiai offenzíva támogatására, amely a francia vezetés részéről az ásványkincsekben gazdag volt gyarmati területek afrikai országainak a Francia Nemzeti Banktól való pénzügyi függőségi felszámolására Muammar Ghaddafi vezetésével tett kísérlete ellen irányult. Erről szólt a líbiai aranykészlet ellopása (ami nem a franciákhoz került).
Azonban Franciaország nem tudta az általa elképzelt gazdasági haszonra váltani a 2011-es líbiai beavatkozást, ahogy a 2014-es ukrajnai állampuccs támogatását sem. A francia gazdaság mélyponton van, és az orosz ellenszankciók, a Misztral hadihajók és Raffael vadászrepülőgépek körül láncreakcióban kialakult helyzet, ami az USA nyomásának köszönhető, annyira beszűkítette a franciák gazdasági mozgásterét, hogy két lehetőség maradt egy francia válság elkerülésére.
- Franciaország továbbra is enged az USA nyomásának, és katonai-politikai- gazdasági szuverenitását feladva a transzatlanti szabadkereskedelmi övezetet támogatja,
- vagy teljesíti szerződéses kötelezettségeit, ezekből bevételre tesz szert, és ismét a teljes szuverenitás felé indul, katonai-politikai-gazdasági értelemben. Hollande francia elnök Vlagyimir Putyinnal történt terven kívüli találkozója, az oroszbarát politikát folytató, és a transzatlantista szabadkereskedelmi övezet tervezetét elutasító FN (Nemzeti Front) töretlen erősödése az utóbbi állapot felé lendítette Franciaországot, amelyben a franciák csak mérsékelt atlantista magatartást lennének hajlandóak tanúsítani.
Az USA-nak azonban ez már nem elég. Ezért kell feszültséget és káoszt generálni a francia társadalomban, amely a francia vezetést megzsarolva, félelemben tartva, a transzatlanti érdekkörök engedelmes szolgájává teszi azt.
http://www.hidfo.net.ru/2015/01/08/parizsi-tamadas-iszlam-allam-al-kaida-vagy-valami-mas

TÖBBSZÖR ELÁRULTÁK MAGUKAT A CIONISTA GYILKOSOK
Aki követte a híreket, az rögtön észrevehette a gyanús elszólásokat. Miközben az elmúlt években és főleg az elmúlt hónapokban, megszaporodtak Franciaországban a zsidók elleni merényletek, ezt a cionsajtó mindig iszlám támadásnak állította be. Most viszont egy olyan támadást csináltak, amiből Amerika piszkos keze lóg ki.




__________________

ÁRULKODÓ JELEK A MEGRENDEZETT MERÉNYLETRŐL
Első jel, hogy a nemzetközi zsidósajtó úgy állította be ezt a hírt, mintha a világ legfontosabb híre lenne. Miközben a világban percenként nem 12 embert lőnek le, hanem 120-at vagy sokkal többet is, de az nem hír, mert azok akiket megöltek, azok nem zsidók. Most kiválasztottak egy megfelelő és hihető célpontot, a zsidó lapszerkesztőséget, ahol azt állították egyetlen hazai hírben (!!!), hogy nemcsak Mohamedet gúnyolták évek óta (ami közönséges vallásgyalázás!), hanem a katolikusokat, sőt a zsidókat is. Na ez utóbbi az, amit nem hiszünk el. Lehet hogy voltak a lapban zsidókat ábrázoló gúnyrajzok, de hogy nem buzinak ábrázolták a rabbikat, abban biztosak lehetünk. De Mohamedet buzinak ábrázolták, mint itt az egyik képükön látszik. A másik gyanús jel, hogy elmesélték, hogy milyen profi gyilkosok voltak, mert golyóálló mellény volt rajtuk és ahogy mozogtak az is arra utalt. Utána meg azt mondták, hogy mégse voltak profi gyilkosok, mert a kocsiban hagyta az egyik az igazolványát. Harmadik gyanús jel az a bizonyos 18 éves gyerek (érdekes, a képét miért nem mutatták?), aki állítólag a sofőrjük volt, aki azonnal föladta magát a rendőrségen. Mire jött a negyedik gyanús jel, mivel a gyereket a rendőrség szabadon engedte, mert „nem csinált semmit” a merényletnél, hanem akkor éppen iskolában volt. És az iskolatársai is azt állították, hogy iskolában volt abban az időben. Már ennyi gyanús jel is túl sok lenne egy megrendezett krimiben, de ezek tovább szivárogtatták az árulkodó gyanús jeleket. Az ötödik gyanús jel, hogy amikor lelőttek mindenkit, akkor az utcán kiabálták, hogy ők az Al Kaida tagjai voltak és ezt az utcán lévők mondják el majd az odajövő sajtónak is. Majd hatodik gyanús jelként nem rohantak el a kocsival, hanem kényelmesen eloldalogtak, mint akik nem is félnek. Hetedik gyanús jel, hogy a rendőrség azonnal tudta, hogy „ezek régi bűnözők”, de nem figyelték őket eléggé. Nyolcadik gyanús jel, hogy a rendőrség elhúzza az időt az elfogásukkal. Gyanítható, hogy engedik őket külföldre menekülni. Kilencedik gyanús jel, hogy kiderítették, hogy egy benzinkútnál ennivalót kértek és a kútkezelő „felismerte őket”. Tizedik gyanús jel, hogy a gyilkosság után Párizs egy másik részére rendőrt hívtak valami bűntény miatt, mire kiment egy rendőrnő és azonnal lelőtték, de tettesek nincsenek! És egy ottani civilt is megöltek. Tizenegyedik gyanús jel, hogy a rendőrség nem hozza párhuzamba az előző merénylettel ezt az esetet. S ez utóbbi esetről szinte semmit sem mondanak. Tehát eddig három ártatlan rendőrt is föláldoztak, a CIA érdekében. Miközben Amerikában a négerek föl vannak bőszítve, hogy öljenek meg minél több rendőrt. Régen, úgy 50-60 évvel ezelőtt olyan hírek jöttek hozzánk, hogy Amerikában ütik a négereket a rendőrök. Most megfordult a helyzet. Most négerek lövik le csak úgy szórakozásból az amerikai rendőröket. A 3-dik képet a PressTV közölte a második párizsi gyilkosságról, s ezt az egészet az USA és a CIA számlájára írják.
MI VOLT A CÉL A TÁMADÁSSAL?
A cél teljesen világos. Amerika Európában több országban is fel akarja tüzelni a társadalmakat, főleg az arabok, muzulmánok ellen, hogy fegyveres összecsapások legyenek és ezek elmérgesedjenek. Ma este például a német ARD TV párhuzamba vonta a francia muzulmán ellenességet azzal amit a németek csinálnak, most már szaporodó mozgalom formájában, mivel elegük van a külföldiek bűnözéséből. Amerika célja, hogy Európában rettegés és félelem legyen az uralkodó. Ez a merénylet gyakorlatilag az Iszlám Állam (cionista szervezet) bemutatkozása volt Európában. A ma estei 22 órás hírekben már egyértelműen az Iszlám Állammal hozza kapcsolatba a két bérgyilkost. Nem nehéz megjósolni, hogy hasonló gyilkosságot továbbra is terveznek a CIA műhelyeiben. Ezért is nyilatkozták Amerikában vezető politikusok korábban, hogy az Iszlám Államot „nem lehet legyőzni” és, hogy ez még 30 év múlva sem lesz legyőzhető….
HAZAI VONATKOZÁSOK
Ma délben a cionrádióban (MR) Földi László volt hírszerző és Gyurikám (Nógrádi György) előadták a nagy kacsa meséiket, csak Amerika nevét nem mondták ki. Akik a háttérben mozgatják ezeket a provokációkat. Bár arra céloztak, hogy Franciaországban a Le Pen -féle pártot akarják ezzel is helyzetbe hozni, stb. A képen látható hazai TEK vezér az Origón egy nevetséges kacsát említett meg, hogy „decemberben” két francia gyereket fogtak el a déli határon (ők, a TEK), akik az Iszlám Államhoz akartak leutazni és korábban egy holland lányt is elfogtak ilyen mesével körítve. Érdekes, hogy decemberben miért nem mondták el a két francia gyereket, akiket lefogtak. A TEK vezér hallgatott arról, hogy mi lett a két francia gyerekkel? Ezt a kommunisták úgy csinálták régen, „Hogyha nincs ellenségünk, akkor majd csinálunk.” Most ezt az elvet követi Amerika. Az biztos, hogy Európa fölforgatásán mesterkednek, de majd meglátjuk, hogy mi lesz később. A Huffpost hozta le a szennylapból Mohamedet buziként ábrázolva. Miért nem egy rabbit ábrázoltak? Itt van a kutya elásva. Most a szellemi terroristákat dicsőítik, akik durva vallásgyalázást követtek el. Még egy nagy elszólás. Valakiknek ezt is lehet. Ma este a zsidó EchoTV-ben Bogár László kerek perec kijelentette, hogy az USA csinálta az Al Kaidát és az Iszlám Államot is, stb. A 2001-es WTC tornyok elleni merényletre is utaltak és Oszama Bin Ladenre is, aki Amerika ügynöke volt eleinte.
KÉRDEZZÜK A FRANCIA RENDŐRÖKTŐL
Miért nem közölték, hogy ki volt az a csodálatos ember, aki éppen akkor, abban a percben egy mobillal az emeleti ablakból teljesen véletlenül levette az egész gyilkolási jelenetet...Ki volt ez a csodálatosan fölkészült ügyes ember? Mi megmondjuk. A rendőrségnek vagy más szervezetnek az egyik ügynöke lehetett, mert ez nem ipari kamera felvétele volt.
http://amagyaroldal.hu/hirek/content/usa-%C3%A1ll-p%C3%A1rizsi-t%C3%A1mad%C3%A1s-m%C3%B6g%C3%B6tt


A France 3 Picardie TV-csatorna helyszíni tudósítása szerint a körözött Chérif és Said Kouachi Crépy-en-Valois-ban bujkál.
A csendőrség furgonjai lezárták a településre vezető utakat, és megérkeztek a különleges egységek, valamint a rendőrség terrorelhárítói – írja a Le Figaro.
A Le Parisien rendőrségi forrásokból úgy értesült, hogy egyelőre arra várnak, hogy azonosítsák a gyanúsítottakat.
A France 3 Picardie Twitter-oldalára feltett egy képet is egy Puma helikopterről, amelyik a környéket kutatja.
A francia lapok úgy tudják, hogy a menekülő támadók előzőleg kirabolták azt a benzinkutat, ahol látták őket. Kocsijukat megtankolták, élelmiszert vettek magukhoz, és több lövést is leadtak. Az autóban Kalasnyikovokat, rakétavetőt látott a benzinkutas. A kocsit később elhagyták, benne dzsihadista zászlókat és Molotov-koktélokat találtak a rendőrök.
Szorul a hurok
A brit Telegraph helyszínen lévő tudósítója arról számolt be, hogy követ egy hatalmas, erősen felfegyverzett rendőrségi konvojt, amelyik Soissons felé tart – a település közel van Reims-hez, ahol az egyik gyanúsított él, és ahol házkutatást tartottak éjszaka a rendőrök, valamint Villers-Cotterets-hez, ahol a fivérek kiraboltak egy benzinkutat.
(Origo)
Bal-Rad komm: Menekülésük során rabló-fosztogató terroristák. Gránátvetőik és fegyvereik jól látható helyen az autójukban. Őrületes tempójú felderítés, bekerítés!-aztán nagy valószínűséggel gyors megsemmisítés. Hiszen CSAK két terroristáról van szó. Akik-mint tapasztalhatja bárki-mindenre elszántak!
Föltételezhető, hogy ma estére már mindkettő a hűtőben fog heverészni! A világ pedig megnyugszik. A terrorelhárítás jól tette a dolgát!



Párizs - ki szelet vet, vihart arat

Párizsban két fegyveres végzett a korábban az iszlám hitet és Mohamed prófétát (de a kereszténységet is) gúnyoló Charlie Hebdo vicclap szerkesztőségével. Jelenleg a fél világ ezen ajvékol.
Úgymond terrorkészültség van, és jönnek-mennek a megdöbbenést kifejező nyilatkozatok. Na, ez a két dolog, ami felesleges.
A készültség, bár nyilván elmaradhatatlan populista intézkedés, de eső után köpönyeg. A végrehajtók elvégezték dolgukat. Azt is lehet mondani, hogy törlesztették az adósságot, feltették a pontot az i-re.
Merthogy ennek az eseménynek a bekövetkezte teljesen természetszerű, idő kérdése volt. A megdöbbenés felesleges. Mit gondoltak a legelszántabb vallás gúnyolói? Az istentelenek? Maguk hívták ki a végzetet, saját sorsukat írták, illetve rajzolták meg!
És a megpróbáltatásaiknak, nyugodtan mondhatjuk, bűnhődésüknek még nincs vége! Odaát is kénytelenek szembesülni azzal, amin eddig gúnyolódtak!
Nem mondhatjuk, hogy maradéktalanul egyetértünk a radikális iszlamisták módszereivel. Azonban sokkal inkább azokat ítéljük el, akik okozói a történteknek. Ezek pedig a kivégzett firkászok!
Az ártatlan áldozatok (a biztonsági őrök, rendőrök) lelki üdve megérdemel egy imát. A többi már úton van a pokol felé.
Mert aki szelet vet, az vihart arat!
Allah Akbar!
Bagdi Emil