2015. január 22., csütörtök

A DK szerint a kormány bocsánatot kell kérjen Fenevadtól

Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció alelnöke azt várja az Orbán-kormánytól, hogy az Európai Parlament egy bizottsági meghallgatásán a miniszterelnök "kérjen elnézést az európai értékekkel ellentétes kijelentéseiért, a kormány emberi jogokat sértő lépéseiért, és határolódjon el az illiberális demokrácia fantazmagóriájától". A DK szerint ezzel a kormány "csökkenteni tudná azokat a károkat, amelyeket a magyar embereknek okozott".
A radikális atlantista párt fantazmagóriájában az Európai Parlamentnek köze van a magyar emberekhez és az európai értékekhez.
Hídfő.net.ru | Niedermüller Péter
Az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága január 22-én rendez meghallgatást, ahol a kormányt számon kérnék az "emberi jogok magyarországi helyzetéről". A bizottsági ülésen Magyarországon külföldi támogatásból működő álcivil szervezetek fognak nyilatkozni "a Magyarországon kialakult helyzetről". Tehát politikailag korrekt megfogalmazásban annak kapcsán fognak reklamálni, hogy a kormány ellehetetleníti bizonyos országok - idegen ügynökként működő - magyarországi civiljeit.
A bizottsági meghallgatáson többek között a norvégok és amerikaiak civiljei vesznek részt; az Ökotárs Alapítvány vezetője fog reklamációt előadni, amit az Amnesty International képviselője fog védelmébe venni. A Fidesz civiljeit képviselő Civil Összefogás Fórum a meghívás ellenére nem vesz részt a meghallgatáson.
A Demokratikus Koalíció radikális atlantista párt, ami azt jelenti, hogy a magyar kormány jogköreit az Európai Unió hatóságainak akarja átadni, és támogatja az Európai Egyesült Államok megalapítását, vagyis a magyar államiság hivatalos megszüntetését. A radikális atlantisták általános propagandairánya és kampánystratégiája, hogy a magyarországi problémákat az Európai Parlamentben akarják megoldani, vagyis a belügyeket idegen hatóságok bevonásával akarják rendezni.
A Demokratikus Koalíció nevű párt szélsőséges megnyilvánulása annak az atlantizmusnak, ami 25 éve monopolhelyzetben van Magyarországon. A radikális atlantisták szeptemberben bejelentették, hogy ideológiai kontrollt adnának Brüsszel kezébe: szerintük Brüsszelnek ellenőriznie kell, hogy a magyar kormány lépései megfelelnek-e a francia szabadkőművesek által több mint 300 éve megfogalmazott, elmaradott ideológiának, és ha a kormány lépése azzal össze nem egyeztethető, akkor az uniós hatóságoknak azt szankcionálnia kell.

http://www.hidfo.net.ru/2015/01/22/dk-szerint-kormany-bocsanatot-kell-kerjen-brusszeltol

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése