A Nagy Duna – parti Házban ma megint egymásnak ugrottak a felek. A napirend előtti felszólalások között – pontosabban az azokra adott válaszok között – volt bizony eléggé “vidámságra” okot adó is.
A jobbikos Volner János arról beszélt, hogy a Fidesz 2010-es választási kampányban azt ígérte, megvédi a nyugdíjakat, de az kimaradt, hogy a magánnyugdíj-pénztári vagyon államosítására készülnek. Mint mondta, a kormányhoz 3000 milliárd forint, a GDP 10 százaléka folyt be, de ezt az összeget felélték az elmúlt négy évben. Miért verték át az embereket? Miért nem hozták létre az egyéni számlavezetési rendszert, ami garantálta volna, hogy megmaradnak az egyéni befizetések? – kérdezte.
Mit gondolnak kedves olvasóink, mit hablatyolt erre össze a busafejű Tállai, aki parlamenti államtitkári minőségében válaszolt?
Hát ezt: “A kormány senkit nem vert át, az történt, hogy visszaadta az embereknek a biztonságot, és nem kell attól tartaniuk, hogy a magánnyugdíj-pénztárba befektetett pénzük elveszik. Így aztán többé senkinek nem kell félnie, hogy elvész a magánnyugdíj-pénze.” (Az ugyanis már régen el van költve!)
Kevés ember akad az országban, aki látta valaha is nevetni Volner Jánost. Ez a tábor ma sem gyarapodott, de aki látta – hallotta ennek az alkoholista narancsképűnek ezt az orbitális hülyeségét – és ismeri a dolgok hátterét – az a hasát foghatta a röhögéstől.
A napirend előtti felszólalások közt nem csak ezen hahotázhatott a magyar: a KDNP-s Simicskó István levezette, hogy a családok miatt kell stadionokat építeni. Szerinte “a család megerősítését nemcsak anyagi támogatással lehet megtenni, hanem a sport eszközrendszerével is.” A célok között jelölte meg, hogy minden gyermek sportoljon, hogy minél több sportversenyt hozzanak Magyarországra. “Ehhez pedig a kormánynak sportlétesítményeket kell építeni.” – És ezt Simicskó teljesen komolyan modta!
És az épület kupolája nem rogyott le!

https://balrad.wordpress.com/2014/11/25/tallai-es-simicsko-ma-nagyokat-alakitottak/