Ha hinni lehet egy, a CÖF nevében posztolt üzenetnek, akkor a Civil Összefogás Fórum nemcsak Békemenetet szervez december elsején egy pécsi tüntetés kapcsán, hanem polgári védelmi behívóval is akadályozná a diákok “baloldali uszítását”.
Az ügy előzménye, hogy Fodor Ibolya pécsi fideszes képviselő egy Facebook-bejegyzésében hazaárulónak titulálta az utcákon tüntetőket. A bejegyzésért csúnyán kiosztották az internetezők, a helyi Fidesz nem határolódott el tőle, és elnézést sem kért a történtekért senki.
Ebből aztán az lett, hogy a népszerű közösségi portálon december elsejére elkezdett összeállni egy Fodor Ibolya hazaárulózása elleni demonstráció Pécs főterére. Ami viszont úgy tűnik, felszította a kedélyeket a Fidesz szimpatizánsai körében.
Behívó (?) és Békemenet
A pécsi Fidesz üzenőfalán Stadler Mária nevében posztolt, de CÖF aláírással büszkélkedő iromány viszi a prímet. Ebből kiderül: a Civil Összefogás Fórum december elsején Békemenetet szervez „a kormányt és képviselőit ért támadások miatt a baloldali uszítások ellen!”

Ha a posztnak valóban hinni lehet, akkor a “Békemenet felkeresi majd a pécsi középiskolákat, valamint a PTE kampuszait és felvilágosító oktatást tartanak a diákoknak, egyben felszólítják „az intézmények vezetőségét, hogy a HaHa és KIHA képviselői kerüljenek kizárásra az oktatási intézményekből”. Este aztán Pécs főterére vonulnának, mint írták: hogy „megakadályozzuk a baloldali szervezetek puccs kísérletét és kiálljunk a kormány képviselőinek a becsületéért”.
A csúcs azonban mégsem ez, hanem a kezdeményezés, hogy a kormány alkalmazza a „baloldali provokátorokkal szemben” a katasztrófavédelmi törvény polgári védelmi kötelezettségről szóló pontját, „megakadályozandó a baloldali tömörülések diákokat megcélzó uszító tevékenységét és tömegbázisuk kiszélesítését”.
Ezt nehezen tudtuk értelmezni. Vagy arról van szó, hogy a fiatalokat gyorsan berendelik polgári védelmi szolgálatra, hogy a provokátorok ne tudják elbutítani őket, vagy az utóbbiak kapnak behívót, hogy ne tudjanak agitálni.
(hir24)
Bal-Rad komm: Ez egészen hihetetlen! (Maradék – Ukrajnában tanulmányaik megszakítására, és sorkatonai szolgálatra kényszerítik a nappali tagozatos, sorköteles korú fiatalokat!)
A begőzölt agyhelyű birkamentes szervező kmára végképp eszüket vesztették. Tekintsünk most el a HaHa meg X, meg Y, meg a rosseb tudja milyen libsi szerveződésektől. Ilyen őrült ötlettel előállni a “kormány képviselőinek becsülete védelmében”!
Hogy minek a védelme érdekében? Kiknek a védelme érdekében? Meg hogy ki hazudik?
Meg hogy “vizsgálataink során”? Kik vizsgálódnak? Hogyan? A “civil” birkamenetesek? Ők vizsgálódnak?
Meg hogy “a békemenet felkeresi a pécsi középiskolákat és a PTE kampuszait”? Ahol előadásokat akarnak tartani?
Meg hogy “felszólítják az intézmények vezetőit, hogy zárják ki” az Orbán és a Fidesz nemimádókat?
Hát ez mindennek a teteje!
Nem értünk egyet a neoliberális és atlantista demonstrációkkal!
De nem lehet egyetérteni és támogatni a csakis és kizárólag a saját hatalmát és egzisztenciáját féltő – mentő további pávatánccal sem! Amely már teljesen veszélybe sodorta Magyarország és a magyar nép létét!
Nem érthetünk egyet a közismert korrupcióval és nyíltszíni rablással sem!
Azzal pedig végképp nem, hogy egy kitartotti seggnyaló bagázs már – már “INTERNÁLTATNI” IS AKAR első ijedtében!
Ennek az eszét vesztett birkamenetes bandának eszébe sem jutott, hogy mit fog kiváltani egy ilyen felhívás és egy ilyen agyament “intézkedési javaslat”?
Hát ezeket ott menten agyonverik ha Pécsre érnek! És kész a Majdan! Egy jó kis polgárháborúval!
Aki vagy akik ezt a szöveget kiagyalták, közzétették, vagy ilyesmit forgatnak a fejükben! – azonnal bezárni zártosztályra!
Ha Orbán pedig tovább tűri ennek a végtelenül galád és falánk talpnyaló bandának a garázdálkodását, hát magára vessen!
A fiataloknak pedig azt üzenjük:
GONDOLKODJANAK EL AZ EUROATLANTISTA TÖREKVÉSEK HAZÁNKAT TELJESEN TÖNKRETEVŐ, AZ Ő JÖVŐJÜKET FELÉLŐ GYAKORLATÁN, ÉS NE ÜLJENEK FEL A HAMIS PRÓFÉTÁK KÉK ÁLMOT ÍGÉRŐ HAZUGSÁGAINAK!