2014. november 25., kedd

ERRŐL MI A VÉLEMÉNYETEK? MERT UGYE A ZSIDÓ INKÁBB MEGDÖGLIK MINTSEM VISSZA ADJA MAGÁTÓL A SZAJRÉT!

Világossá vált, hogy a kormány és a bankok titkos megállapodást kötöttek... Előre megtervezték, hogy egy idegen hatalomnak engedelmeskedve kifosszák a lakosságot és a Magyar embereket!

Sok százezer Magyar család otthonának erőszakos, csalással történő megszerzése egyenlő egy előre eltervezett HÁBORÚVAL!... MERT HÁBORÚBAN ÁLLUNK!... És így is kell cselekedni!

Az árulókat, a főbűnösöket NÉPI ÍTÉLŐSZÉK elé kell állítani, és bűneik súlyától függően fog a NÉP dönteni sorsukról!

Továbbá, minden olyan személyekre, politikusbűnözőkre, cinkos ügyészekre és bírókra ki kell adni az elfogatóparancsot - mert innentől üldözött vaddá válnak - akik közvetve vagy közvetlenül bármiféle részt vállaltak ebben az ÉVSZÁZADOS CSALÁSBAN-. Emellett tudatos népirtásért, többszörös hazaárulásért is FELELNI FOGNAK!

Sajnos azt kell mondanunk, hogy álmokat kergetnek azok, akik hisznek még egy békés átmenetben. - Noha, szép álmok, de csak álmok maradnak-, mert ez csak ILLÚZIÓ és ÖNÁMÍTÁS!

Beszéljünk őszintén, senki ne gondolja komolyan azt, hogy ezt a fékevesztett és velejéig romlott, bizonyíthatóan népirtásban és hazaárulásban többszörösen BŰNÖS hatalmat le lehet váltani bármiféle nyugodt, "idilli hangulatú" kísérlet, vagy tüntetés hatására. Ez ellenkezik az ésszerűség törvényeivel és szabályaival, tehát LOGIKAI KÉPTELENSÉG!

Csak magának hazudik az, aki azt hiszi megússzuk ezt a háborút - mert valóban HÁBORÚ VAN - bármiféle konfrontáció, vagy fizikai Harc nélkül, - és mérhetetlen naiv az, aki azt gondolja létezik még valamiféle zökkenőmentes békés átmenet!!!

Igen, meglehet valaha létezett ilyen, de azt a pontot már réges-régen túlléptük, mondhatjuk úgy is, a következő szintre léptünk. -Ez a Világ már nem az a Világ amiről sokan álmodtak.- Ez már a VALÓSÁG!

Az Ellenállás Jogunk és Kötelességünk

vesterhagen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése