2014. augusztus 4., hétfő

Rövid összefoglaló a Föld bolygóért folyó harc legutóbbi történelméről - Ben Fulford

Ahogy azt az olvasók tudják, egy háború tombol annak eldöntéséért, hogy mint faj, mit tegyünk a jövőben. Mivel a háború a végéhez közeledik, ez egy jó alkalom a visszatekintésre, hogy lássuk, kik harcolnak, és mi a tét.

Lényegében amit látunk, az a fasiszta erők, akik elvesztették a 2. Világháborút, és a mindenki más közötti harc. A fasiszták, más néven nácik / cionisták megpróbálnak létrehozni egy családilag ellenőrzött abszolút babiloni stílusú világdiktatúrát, ami Új Világrendként ismert. Mindenki más megpróbálja megakadályozni, hogy ez megtörténjen.

Nehéz tudni, hogy hol lehet meghúzni a vonalat és azt mondani, hogy a harc ott kezdődött, mivel ami a nácionistákat illeti, a 2. Világháború nem ért véget. Köztudott, hogy sokukat az Egyesült Államokba vitték, ahol erősen beépültek a hírszerző intézményekbe. Azt is tudjuk, hogy a felső náci vezetés sok tagja része volt azon családok csoportjainak, akik a pénzügyi rendszert irányították a háború után.

Ebben az esetben 1994 egy jó időpont, mert ekkor járt le az 50 éves Bretton Woods (1) megbizatás az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Franciaország számára, hogy ellenőrizzék a globális pénzügyi rendszert.

Visszatekintve, 1994 a nagy remény és optimizmus éve volt. A hidegháború véget ért a Szovjetunió összeomlásával, és az Egyesült Államok, a demokrácia, az emberi jogok és a kapitalizmus bajnoka lett az egyetlen nagyhatalom.

Azonban ahelyett, hogy bevezette volna a béke és a jólét korszakát, az Egyesült Államok úgy viselkedett, mint egy nemi erőszakot elkövető bűnöző, aki éppen most ejtette túszul a világot. Először az USA felrúgta az összes békefenntartói előírást, melyet a 2. Világháború után hoztak létre, hogy feldarabolhassák Jugoszláviát az ásványi erőforrásainak ellopása érdekében. Ezután az egykori Szovjetunió szegénységbe és kétségbeesésbe süllyedt, amint a cionista oligarchák kirabolták a természeti erőforrásokat.

A színfalak mögött kísérletek történtek azon családok kényszerítésére, melyek tulajdonában van a Federal Reserve Board, hogy adják át a világ pénzügyi rendszerének irányítását egy reprezentatívabb csoportnak.

Ezt a lökést a kínai királyi családok vezették, akik már egy évszázaddal korábban egyetértettek, hogy az aranyuk felhasználásával finanszíroznak egy nagy szociológiai kísérletet, hogy létrehozzanak egy világkormányt.

Volt egy per, amit azon családok ellen indítottak, akik tulajdonolják a Federal Reserve Board-ot, vagyis a Bush, Rockefeller, Mellon, Morgan, Warburg és a Rothscild családok ellen, hogy adják vissza azt az aranyat, amit náluk helyeztek letétbe 1938-ban. Egykori híradások megerősítik, hogy amerikai hadihajók evakuálták az aranyat a Kuomintang Kínából, hogy kivegyék azt a japánok kezéből. Az aranyat 60 évre eladták amerikai államkötvényekért, és miután a 60 év lejárt, az aranyat vissza kellett volna, hogy adják.

Az amerikaiak azzal érveltek, hogy Nixon az aranyat odaadta a kommunista Kínának az 1970-es években, így ők nem kötelesek visszaadni. A Fed családok elvesztették a pert, és elrendelték, hogy az aranyat 2001 szeptember 12-ével kezdődően juttassák vissza.

Ehelyett a Fed bemutatott a világnak a New York-i Világkereskedelmi Központ felrobbantásával, színpadra állítva egy fasiszta puccsot az Egyesült Államokban, és elrendelte a soha véget nem érő háborút a terrorizmus ellen. Ezt követte az invázió, a fosztogatást és a tömeggyilkosság Irakban és Afganisztánban.

Volt még egy kísérlet arra, hogy megölik a világ népességének többségét faji specifikus biológiai fegyverekkel, mint a SARS és a madárinfluenza. Ezt követte egy kísérlet arra, hogy tömeges éhezést teremtsenek fizetve a nyugati farmereknek, hogy élelmiszer helyett üzemanyagot termeljenek. Így láthatjuk, hogy a Fed családok már megpróbálták az emberiség túlnyomó részét megölni.

A saját elferdült elméjükben ezek a családok úgy gondolták, hogy "megmentik a természetet", és javítják az emberi génállományt a "haszontalan evők" megszüntetésével.

Ezért kezdtek a Fed családok tagjai, Richard Rockefeller, Richard Mellon Scaife, több Warburg és mások meghalni a közelmúltban. Nem világos, hogy ezek a halálesetek véletlenek vagy sem, de nyilvánvaló, hogy a Fed-nek sok áldozata van, akik kárpótlást akarnak.

Volt egy nagy frakció a nyugati titkos elitben, amely azzal érvelt, hogy fizessenek a harmadik világ országainak, hogy őrizzék meg az erdőket, ami egy módja lett volna a természet megmentésének tömeggyilkosság nélkül. Ez a frakció állt Al Gore, és az áltudományos globális felmelegedés CO2-kampány mögött.

Vesztettek, mert a náci népirtók irányították a fegyveres erőket és a globális bűnözői csoportokat, úgyhogy halálos fenyegetést használva lopták el a 2000-es választásokat ifjabb George Bush számára.

Az ázsiai családok azzal vágtak vissza, hogy visszatartották a pénzt az Egyesült Államoktól. Aztán újjáélesztették az el nem kötelezett nemzetek szövetségét, összefogva a volt szovjet blokkal, hogy létrehozzák a mostanra 190 nemzet támogatását élvező BRICS szövetséget. Így ők irányítják a világ népességének 90%-át, és GDP-jének 68%-át.

Amit a Fed irányította G7 nemzetek és szövetségeseik kis csoportja továbbra is ellenőriz, a világ legnagyobb fegyveres erői, a nemzetközi illegális kábítószer-kereskedelem, a legtöbb vállalati média, az Egyesült Nemzetek Szervezete, és a világ legnagyobb vállalatainak igazgatóságai. Van mintegy 1 millió fős segítő hálózatuk a felsőoktatásban, médiában, a kormányzati szervekben, és a legfontosabb, a pénzügyi rendszerben.

Azonban úgy néz ki, hogy Németország készen áll arra, hogy megtörje a Fed sorait, és ha megteszi, követi Franciaország és Európa. A változás magas szinten olyan mértékben megtörtént, hogy lemondott a holland királynő, a spanyol és belga király, valamint a német pápa. Vannak egyértelmű jelei annak, hogy reformok zajlanak ezekben az országokna az új rezsimek alatt. Például ma már az eurót az orosz gázért történő fizetésre használják annak ellenére, hogy a Fed bojkottra szólított fel.

Ezen kívül a Pentagon a Fed ellen fordult, legalábbis olyan mértékben, hogy passzívan ellenáll annak, hogy háborúra vegyák rá őket olyan helyeken, mint Szíria, Irán és Kelet-Ázsia. Az emberek az Egyesült Államokban a forradalom küszöbén állnak a Fed családok, és a titkos társaságokon és vallási kultuszokon alapuló babiloni rabszolgahajcsár hálózatuk ellen.

Ahogy Mao elnök mondta, "amire szükség van, egy szikra, ami tüzet gyújt a prérin". Hogy mi lesz ez a szikra, még a jövő zenéje, de a legjobb remény az emberek számára az Egyesült Államokban, hogy az amerikai hadsereg középső sorai eltávolítják a korrupt tábornokokat, és tömeges letartóztatásokat kezdenek mindazok körében, akik részt vettek a szeptember 11-i New York elleni támadásban. Ezt meg lehet tenni a katonai törvények keretein belül, mert vannak rendelkezések még a ranglétra legmagasabb szintjén lévő árulók eltávolítására is, mint például a hadsereg főparancsnoka.

A másik dolog, amit a hadseregnek meg kell tennie, hogy államosítja a Federal Reserve Board-ot, beindítva a kormányzati pénkibocsátást, lecserélve a Fed adósrabszolga bankjegyeket. Erről rendelkezik az Egyesült Államok Köztársaság Alkotmánya. Ennek elmulasztása hazaárulás.

Ha a hadsereg nem mozdul, polgárháború lesz az Egyesült Államokban, ahol a milíciák a Fed összeesküvésnek dolgozó militarizált rendőrség ellen fognak harcolni. Ez csak idő kérdése.

Kapcsolódó:
Tankokat küldtek Peking felé, a pápa lemondott Bush Vallomása után
Obama fenyegetőzik, miután nem sikerült ázsiai útja során pénzzé tennie a hamis kötvényeket
A nyugati elit rendkívüli találkozói nem tudták megtörni a pénzügyi patthelyzetet, az USA összeomlása fenyeget
Új mozgások indultak, hogy megtörjék a pénzügyi patthelyzetet
Vlagyimir Putyin: Európa kulturális hanyatlása -- Isten és Sátán egyenjogusítása



Benjamin Fulford 8/04/2014
ujvilagtudat.blog

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése