Lassan már 100 éve hogy önmagunkkal vagyunk határosak. A bomlasztó propaganda számolatlanul ömlik a fejünkre. Szítják az ellenségeskedést mind a magyarok között mind pedig a magyarok és egykori magyarországi nemzetiségek között. A történelemről nem lehet őszintén beszélni, Komoly lényeges dolgok tekintetében óriási ferdítések vannak a köztudatba építve.
A legnagyobb hazugság amivel csak kevesen vannak tisztában az, hogy Csonka-Magyarország az magyar. Népesség tekintetében, többségileg talán igen. A vezetés szempontjából, már nyolcvan éve nem. A második világháború után a minőségi magyart felakasztották, elzavarták, vagy ha sikerült meglapulnia, később a " konszolidáltabb" időkben sem vihette semmire. A hatalmi kulcspozíciókba és vastagon köréjük, Isten állítólagos választott népének pedigrés tagjai kerültek. A maradék nemzetet kifosztották vagyonából, megfosztották felelősségteljes legjobbjaitól.S , ha naponta összeugrasztanak bennünket, tele pofával röhögnek rajtunk. Figyelnek ránk nagyon. Az un. "kulturális elit" ezerrel dolgozik azon, hogy minden felvilágosító magyar kezdeményezést csírájában elfojtson vagy nevetségessé tegyen.Az anyaországtól elvárnák az elcsatoltak, hogy bizonyos kérdésekben kiálljunk mellettük. --De, hát ki? Ki álljon ki?-- Kormányzati szinten ezt ma sem gondolja komolyan senki.
S mivel a kiállás elmarad. ez is duzzogást és ellenségeskedést szül magyar- magyar között.
Majd egyszer lesz újból tiszta ,magyar érzelmű kulturális elit amelyik képes együtt gondolkodni a magyar nagyon jómódú gazdasági elittel, akkor lesz esély ezt a kedélyes belpesti szemetet érdemei szerint kezelni.
Tisztelettel

http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/magyarsag/3312-a-nemzet-gondja-es-a-megoldas-ra