1945 év elején lebombázta Amerika és Anglia Drezdát, Hamburgot, és még néhány német várost - ekkor már feleslegesen. Csak Drezdában volt legalább 100 ezer polgári áldozat, mert a környékről odamenekültek a lakosok, azt hitték, hogy a történelmi gyöngyszemet nem fogja bombázni a művelt Nyugat..., és porig bombázta. Egyetlen bomba sem jutott viszont a vasúti sínekre, ahol még mentek befelé a szerelvények a zsidókkal a munkatáborokba. Ezért is a jelenleg itt és most élő magyar társadalom a felelős. Ezt bevállalta a terhünkre a köztársasági elnök és a Terror Háza jól tájékozott történész (többszörös milliárdos) igazgatója.
Most az Iszlám Állam naponta cirka 50 tankerral szállítja az olajat a török-szír határra, és adja el fél áron vagy fegyverért a "kereskedőknek", akik sok esetben uniós országokból érkeznek. Egyetlen egyszer kellene őket lebombázni, és vége lenne ennek a rendkívül erkölcstelen gazemberségnek! Elég régóta zavartalanul hagyják rabolni és gyilkolni az Iszlám Államot a munkáltatóik! Felelős megint a most és itt élő magyar társadalom lesz? Volt már amerikai, NATO és uniós összejövetel is annak érdekében, hogy az Iszlám Államot ellehetetlenítsék, és nem történik semmi. Illetve annyi, hogy az összejövetel óta egyre szaporodik a létszámuk és egyre korszerűbb fegyvereik vannak.

A gyilkológépekként működő Iszlám Állam meggyilkolt, lefejezett áldozataiért nem vonulnak fel a világ vezetői Párizs utcáin, és a vásárlóik között uniós országok érdekeltségei is megtalálhatók... Így aztán az üzlet valószínűleg sokáig fog még virágozni, és sok autótulajdonos fog örülni az olcsó benzinnek. A nem Amerika-barát olajkitermelő országok pedig tönkremennek. Ilyen például Irán, Oroszország vagy Venezuela. Új iszlám alakulatok ütötték fel a fejüket Afrikában is, és a terjedésüket már vagy sikerül megállítani, vagy nem!
SVPSZ

Kapcsolódó:
Ezer fok égette Drezdát
1945. február 13-15. : az angol-amerikai légierő terrorbombázása Drezda polgárai ellen
Syria: More Brits in terror group
Ki küldte Auschwitzbe a 460.000 zsidót Magyarországról?