A “Lifenews” jelentése-Oleg Carjovra hivatkozva-szerint Nyalókakirály Kolomojszkij által apanázsolt három leghírhedtebb latorzászlóalj-parancsnoka a napokban közös ülésen vitatták meg az ínyükre nem való Maradék-ukrajnai helyzetet.
juj
Andrej Tyetjeruk, Jurij Berjoza, és Szemjon Szemenycsenko martalócvezérek-kihasználva a “csendes üzemmód” tétlenségét-egy kis morgolódásra röffentek össze. Kolomojszkij hiéna föltétlen hívei és követői, valamint hűbéres bérgyilkosai nagyon elégedetlenek a kijevi udvar elsősorban donbasszi pipogyaságai, de úgy általában véve is Maradék-Ukrajna vonatkozásában szerintük gyengekezű politizálása miatt!
A hordavezérek egyetértettek abban, hogy a dolgok így tovább nem folyhatnak! Vérnek kell folyni!-mégpedig nagyon soknak! Orosz vérnek főként. Ha erre Nyalókakirály nem hajlandó parancsot adni-inkább fegyverszünetekben meg “csendes üzemmódokban” gondolkodik továbbra is, hát ők bizony hozzásegítik Őfelségét a mielőbbi távozáshoz Kijev és Maradék-Ukrajna trónjáról. Ezért akár egy Harmadik Majdan összekalapálásában is hajlandók részt venni, az “Ajdar” nevű kolomojszkijista pribékhorda élén. Amelynek egyedei tettrekészen már lesben is állnak.
latrok
A három banditavezér nem is oly régen volt kihallgatáson (és vélhetőleg eligazításon) Washingtonban.
Elgondolásaikat már hallgatólagosan támogatja Jacenyjuk, Gázos Julcsa gáz és bélnagykereskedő, Turcsinov vezérhiéna, és Ljasko királyaspiráns is. A hírek szerint nem fogná vissza magát a Jobb Szektor sem, élén Dmitro Jaros klánfőnökkel. A banderista Tyahnyibok kedvező fordulat esetén szintén örömmel csatlakozna a “Szvoboda” nevű hordájával együtt Nyalókakirály jobb belátásra térítéséhez!
Valcmannak pedig fel van adva a lecke! Vagy “bajtársai” kergetik el a trónról, vagy a mostmár Tél Tábornok által is szorongatott alattvalók milliói.
A Bal-Rad véleménye szerint ez utóbbi eset lenne igazán kívánatos! Az egész dicstelen rablóbanda szétkergetése, és ezáltal Ukrajna megtisztítás minden mocsoktól.

https://balrad.wordpress.com/2014/12/22/keszul-kijevben-a-tronfosztas/