2015. május 26., kedd

Támogatjuk a bevándorlási politika szigorítását

Illegális bevándorlók elfogása a déli határon - Fotó - szivenszurtvaros.hu

Végigolvastuk a bevándorlásról és a terrorizmusról szóló Nemzeti Konzultáció kérdőívének 12 pontját, melyet Magyarország miniszterelnöke küldött el nekünk.

Egy kérdés kivételével, (11-es pont), – egyet értünk a kormánnyal, mert úgy véljük, hogy csakis ily módon, – a bevándorlási politika, s a szabályok szigorításával – nyílik meg az egyetlen lehetősége hazánknak arra, hogy megállítsa országunk idegenek általi elözönlését.
Ha nem akarunk Svédország, Olaszország, Görögország, Németország, Franciaország, vagy az Egyesült Királyság sorsára jutni, – ahol például csak tavaly 300 ezernél több bevándorlót regisztráltak hivatalosan, -. akkor sürgősen lépnünk kell.
Igen cselekedni kell éspedig minél előbb, mert “az Európai Unió nem képes megfelelően kezelni a bevándorlás kérdését. A megélhetési bevándorlók törvénytelenül lépik át a határt, s miközben menekültnek állítják be magukat, valójában a szociális juttatásokért és a munkalehetőségért jönnek…”
A bevándorlás drasztikus növekedésével egyúttal növekszik a terrorizmus veszélye is. Sokan nem is tudják, hogy az Iszlám Állam már jelentős toborzást végzett a Balkán muzulmánjai között, például a koszovói albánok között is, – kiknek a beözönlését határozott fellépéssel eddig sikerült megállítani.
De jönnek máshonnan. Az utóbbi pár napban a montenegróiak adták el mindenüket, s keltek útra. De jönnek közép-keletről afgánok, pakisztániak, jönnek az afrikai Maliból, Nigériából, s ez a felsorolás korántsem teljes. A céljuk egyértelmű: a LETELEPEDÉS, s ezzel együtt számukra a jobb megélhetés. – Gondolják ők. Csakhogy ez már irreális cél, mert Európa megtelt, nem tud jobb megélhetést biztosítani a bevándorlóknak anélkül, hogy az eredeti népesség életminősége drasztikusan ne romlana.
Az elmúlt időszakban a bevándorlók száma a hússzorosára nőtt, csak Magyarországon. Azok, akik nem akarnak tovább menni, egyértelműen a magyar emberek munkahelyeit veszélyeztetik. Mert többek között, a még méltánytalanul alacsony munkabéreknél is kevesebbel beérik.
Határozottabban és szigorúbban kell fellépni ellenük, ha kell akár az őrizetbe vételükkel is, hiszen már a határátlépéskor törvénytelenséget követtek el, az illegális határátlépéssel. Vissza kell tehát fordítani őket a saját hazájukba, – persze ez is komoly költségeket jelent, ám még mindig kevesebbet, mint a hónapokig, évekig történő ellátásuk, a már amúgy is düledező szociális ellátórendszer terhére. Ezért, amíg itt vannak, saját maguk állják az ellátási költségeiket!
Viszont nem vagyunk biztosak abban, hogy jó megoldás-e az, hogy az Unió országai segítsék azon országok fejlesztését, ahonnan a bevándorlók érkeztek. Ebben az egy kérdésben nem értünk egyet a kormányzattal éspedig azon okból nem, mert ez a megoldás, nem megoldás. Ismét csak az adott ország gondjait, problémáit importálnánk hazánkba. Ahogyan már egy másik cikkünkben is említett régi népmesében, “A kismalac és a farkasok”-ban, melyben a farkas először csak az egyik hátulsó lábát, majd a másikat teszi be a kismalac házába… és így tovább…
Talán kellene némi segélyt juttatni, de úgy véljük, hogy hazánknak nem nagyon kellene belefolyni ezeknek az országoknak a belügyeibe. – Ezt tegyék meg azok, akik eredetileg destabilizálták őket. Az olvasó nagyon jól tudja, hogy kikre gondolunk. Mert ez az ő felelősségük, – a miénkkel ugyan már ne verje senki a csalánt!
Ugyanez vonatkozik az Unió vezetésének az ostoba “Bevándorlási kvóta” tervére is. Mi nem fogjuk átvállalni, sem pedig megoldani azt a problémát, amit a Nyugat okozott ezen fejlődő országok népeinek, – a mérhetetlen fosztogatásával, kizsákmányolásával és öldöklő háborúival. – Egyék csak meg, amit főztek!
Számunkra a legfontosabb kell legyen, hogy a bevándorlók helyett, inkább a magyar családok és a születendő gyermekeink maximális támogatását biztosítsa hazánk.
***
Szabad Riport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése