2015. május 25., hétfő

Kínai-amerikai háborús veszély

"Hallani fogtok ... háborúk híreiröl" (Mt 24:6)
Az eseménysor a 2015. április 25-i nepáli földrengéssel kezdödött, amit ezek a barmok, az amerikaik csináltak HAARP-pal, hogy "megijesszék" Kínát és Indiát, a BRICS két jelentös tagállamát. Ha ránézünk a térképre, láthatjuk, hogy a kis nepáli királyság Kína és India közé van beékelve, ezért lett kiválasztva célpontnak. Aztán így folytatódott az eseménysor, ami a jelenlegi feszült helyzet kialakulásához vezetett:

2015. április 25.
„Nagyon nagy a baj” – hatalmas földrengés pusztított Nepálban
http://nol.hu/kulfold/hatalmas-foldrenges-nepalban-1530277

2015. április 28.
A moszkvai nemzetközi díszszemlén kínai katonák is lesznek
http://www.stop.hu/kulfold/a-moszkvai-nemzetkozi-diszszemlen-kinai-katonak-is-lesznek/1319932/
"A lap utalt arra, hogy India - ugyancsak először - egy hetventagú kontingenst küld a vörös téri díszszemlére"


A moszkvai május 8-i díszszemle az idáigi legnagyobb volt, mintegy indikálva, a BRICS tagállamai lesznek a világ új urai, a BRICS alapú NWO megalapítói, a Nyugat leáldozása után:


2015. május 8.
Több mint 16 ezer katona a Vörös téren
http://www.hir24.hu/kulfold/20...ros-teren/

"Oroszország történelmében a legnagyobb katonai díszszemlét tartják a moszkvai Vörös téren a második világháborúban a náci Németország felett aratott győzelem 70. évfordulóján."

Ezektöl már csak a Mindenható fog megszabadítani minket, lehet szó szerint. Lásd. a kommenteket a
Az utolsó idök, a fenevad rendszere (NWO) és a második visszatérés
c. írás alatt.
2015. május 12.
Újabb nagy erejű földrengés rázta meg Nepált
http://hvg.hu/vilag/20150512_Ujabb_nagy_ereju_foldrenges_razta_meg_Nep

Értsd: újabb mesterséges, HAAR-al elöidézett földrengés

2015. május 20.
Soros megint világháborúra figyelmeztet
http://idokjelei.hu/2015/05/soros-megint-vilaghaborura-figyelmeztet/

A magyar származású milliárdos befektető Soros György kertelés nélkül kijelentette, hogy aggódik egy újabb világháború kirobbanásának lehetősége miatt.
...
Úgy gondolja, hogy egy ilyen forgatókönyvet csak úgy lehet elkerülni, ha az Egyesült Államok „komoly engedményeket” tesz Kína felé, lehetővé téve, hogy a jüan is bekerüljön az IMF devizakosarába, bár ezzel a lépéssel a kínai valutát még inkább olyan helyzetbe hoznák, hogy átvehesse a globális tartalékvaluta szerepét a dollártól.

Erröl van szó, egyrészt azért csinálták az amerikaiak a földrengésteket, hogy megijesszék a BRICS szövetséget (Kínát), nehogy a kínai jüan is tartalékvalutává váljon. Másrészt pedig hogy teljesüljön a végsö idökre vonatkozó bibliai prófécia Máté 24:7-ben: "...és földindulások mindenfelé."

2015. május 25., Reuters
http://in.reuters.com/article/2015/05/25/southchinasea-china-usa-idINKBN0OA07N20150525
"A kínai állami tulajdonú napilap arra figyelmeztet, a háború az USA és Kína közt elkerülhetetlen, ha Kína nem enged annak az amerikai követelésnek, hogy hagyja abba mesterséges szigetek építését a dél-kínai tengeren..."
"A Chinese state-owned newspaper said on Monday that "war is inevitable" between China and the United States ..."

2015. május 25:
Peking provokációval vádolja Washingtont
"Peking provokációval vádolta meg Washingtont és hivatalosan is tiltakozott az Egyesült Államoknál amiatt, hogy kémrepülőgépével a múlt héten átrepült a Dél-Kínai-tenger azon vitatott területeinek egy része felett, amelyek Kína ellenőrzése alatt állnak, és amelyeken mesterséges szigetfeltöltést végeznek."

A harc valójában nem a szigetekröl szól, hanem arról, a jüan az év végén tartalékvalutává válhat-e, s "kiütheti-e" 2016-ban az amerikai dollárt.

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=158:2015-05-25-21-22-13&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése