Meglehetősen vontatottan halad a donyecki repülőtér “fertőtlenítése”! Még mindig rengeteg latorhulla vár begyűjtésre, de a valcmanisták állandó tüzérségi belövései miatt folyamatosan megszakadnak a munkálatok. Legutóbb a Nemzetközi Vöröskereszt és az EBESZ-megfigyelői is alig úszták meg ép bőrrel.
Őfelsége Nagy-Ritannia és stb. stb. stb. hadserege átadott a kijevi juntának 20 db. Saxon AT-105 típusú RENDŐRSÉGI célú páncélautót. Az 1990-es évek elejéig “hadrendben” tartott holmikat aztán lecserélték, és néhány örökké csatározgató országnak (pl. Bahrein, Oman, Malajzia, Nigéria) jó részüket eladogatták. De hát mindre nem volt vevő. A maradék ötvenet fölajánlották hát Nyalókakirály bűnbandájának, akik örömmel kaptak a hartéri bevetésre szemmel láthatóan teljességgel alkalmatlan jószágok után.
Az első húsz Saxon meg is érkezett, szereltek is rájuk legott géppuskákat, aztán irány Donbassz.
Tegnap indult az első kisebb konvoj Kijevből Harkovba. De hát az egyik irányítása fölött elveszítette az uralmát a sofőr, és nekiment egy másik ilyen ócskavashalmaznak. Az egyik árokba borult, a másikat az autópálya szalagkorlátja fogott meg. Egy harmadik is behorpadozott a kalamajkában.

Elnézve ezeket a tákolmányokat, ezek Donbasszban legfeljebb a hullák szállítására lehet (majd) használni.
Merkel Anyó “nem akarja megbántani az ukrán népet”, ezért úgy döntött, hogy a Nagy Honvédő Háború győzelmének 70. évfordulója alkalmából május 9.-én Moszkvában megrendező katonai parádéra nem utazik el.
Föltételezni merészeljük, hogy azt még attól hogy ő nem lesz jelen-megtartják.
Nyikolajevban ma délelőtt “ismeretlen tettesek” ledöntöttek egy feszületet, és elkezdték elégetni.
ker
Helybéliek jobbszektoros falkát láttak azidőtájt arrafelé kódorogni.
https://balrad.wordpress.com/2015/03/11/maradek-ukrajna-es-donbassz-2/