Az Ukrán Nemzeti Bank elnökasszonya Valerija Gontyarjeva ma bejelentette: holnap a Radában beterjeszti a törvényjavaslatot, hogy azokat a banki adósokat, akik nem tudják fizetni banki hitelből vásárolt lakásaik törlesztő részleteit-kezdjék meg kilakoltatni.”
vale
“Ha valaki nem tud fizetni, viszi a bank a házat-lakást! Így működik a rendszer! Ennyi!”-így a bankelnök. Aki egyébként ő maga egy szerény kis kilenc hektáros telken álló, aprócska, 250 négyzetméteres viskóban kénytelen magát meghúzni. A 150 ezer dolláros vételárat a nyáron félórányi kínlódás árán tudta csak előkotorni. Csak a sokadik bankkártyáján volt annyi pénz!
Nyalókirály és udvartartása eközben már diadalünnepre készülődik. Hírét vették, hogy az IMF ma este meg fogja szavazni Maradék-Ukrajna számára a HITEL folyósítását. Bizonyos információk arról szólnak, hogy az EU-részéről igen komoly nyomás nehezedik már az IMF-re a hitel folyósítása érdekében. Adja már azt a pénzt, ne nyaggassák őket állandóan Kijevből mindenféle csatlakozási meg vízumötleteikkel.
ukr
Merkel Anyó már a körmeit teljesen lerágta kijevi patronáltjai hülyeségeitől.
köröm

https://balrad.wordpress.com/2015/03/11/kezdodik-maradek-ukrajnaban-az-arany-elet/