Nagyon fontos lenne, nem a mi érdekünkben, hanem Magyarország érdekében, hogy ezt a videót tovább küldd minden embernek, akik az e-maillistádon, közösségi portálokon ismerőseidként fent vannak. Minél több emberhez eljuttatod, annál előbb fog felébredni a magyarság. Annál előbb fogja felismerni a különböző stratégiákat, amikkel, már évszázadok óta megvezetnek minket. Akkor pedig fog tudni védekezni ez ellen az élősködés ellen, amit ellenünk létrehoznak Nem kérünk semmit tőled, csak azt, hogy ébreszd fel azokat, akik körülötted vannak!
Az alábbi szöveggel küldd szét ennek a videónak a linkjét:
"Szia!"
Elképesztő, hogy mit művelnek velünk! Egy álomvilágban élünk és még csak nem is tudunk róla. Itt egy kis összefoglaló, hogy mi is folyik körülöttünk:

Küldd tovább minden ismerősödnek, hogy az emberek végre észhez térjenek és felfogják, hogy nem minden úgy működik, ahogy eddig a tv bemesélte nekünk.
Ebben a témában további anyagokat itt találsz:
Ha csak mindenki 100 embernek eljuttatja ezt a videót, akkor már sikerült 200.000 személynek átadni ezeket az információkat. Az információk pedig láncreakciószerűen fognak terjedni! Akkor pedig az emberek fel fognak ébredni, észre fogják venni a módszereket, amikkel sakkban tartanak minket és nem fogják többé kiszolgálni a rabszolgatartó társadalmat.
Ezért kérnénk azt, hogy ebben a dologban segítsétek meg a magyarságot!